IKA & SONIA Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czekam na foty oraz wieści o małej. Super, że jest już u siebie w domu :) Quote
Marinka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :Cool!::Cool!::Cool!::cool2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:super Quote
happy-mamas Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 wieeelka radość --oby wie cej takich było!! Quote
kama210 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::Cool!: SUPER !!!! Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 foto zaraz beda.... nincia i dzidzia dojechały szczęśliwie do domu... nincia zdjecia ładuje na kompa i BEDZIEMY PODZIWIAC!!!!!!!!! :evil_lol: FILMIK Z PIERWSZEGO SPACERU i pierwsze CHWILE Z PAŃCIĄ!!!!!! za pobraniem wysyłamy na emila :evil_lol: HAIDUS ZBIERA NA SZYDŁOWIECKEI BIEDY "DAJ DYCHACZA za FILMIK KUDŁACZA" - konto podeślemy na PW - PIENIĄDZE ZE ZBIÓRKI BĘDĄ PRZEZNACZONE NA JEDZONKO DLA SZYDŁOWIECKIEJ BIEDOTY p.s. dla tych, kt wpłacili na konto HAIDI _ transport - FILMIK GRATIS!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:dla pudzianowej mamci FILMIK W PREZENCIE:loveu: Quote
nincia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ZDJECIA HAIDI Z PODROZY DO NOWEGO DOMKU :-) eh juz zmeczona jestem a wy mi tu zdjecia robicie.... Pudzian ten usmiech specjalnie dla Ciebie i Twojej MAMY :-) Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 hehe....no powiem, ze HAIDI wpasowała sie w kolorystykę mieszkania :))) hihihi kurcze... ona jest jak piesio do katalogu reklamowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pani Grażynko!!!chyba musi ją Pani zapisać do jakiej Agencji :) może z Astem :P duet black&white juz o tym rozmawiałyśmy:))) Quote
nincia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Z MOJA PAŃCIA NA KANAPIE I SPACERKU :-) sama pozwolilam sobie wskoczyc :-) moja Nowa Pancia sie we mnie zakochala :-) bylam juz na spacerku (nasz pierwszy wspolny razem ) ja zaraz moja Pancie wyprowadze :-) w takie zaspy....:-) w kocu musze oznac teren :-) Kochani HAIDI sie bardzo spodobal nowy domek a jej NOWA PANCIA jest poprostu Cudowna Osoba :-) Quote
nincia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Marinkaa Pani Grazynka....takich osob brakuje na tym swiecie ANIOL nie czlowiek...:-) Quote
IKA & SONIA Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Wspaniale :loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 ale dziarsko maszeruje na tej SMYCZY!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 HAIDI wybaczy mi offik :) ale mamy w Szydłwocu SIEROTKE GAPE jednocześnie stwierdzono, że KOPIA HAIDI W WERSJI BLACK !!! HAIDI MA SWÓJ DOMEK GAPA idzie na tymczas do pudzianowej mamusi :) gdzie rezydowała HAIDI dużo łączy dziewczynki!!!! więc wklejam OFFA :P a tu jej WĄTEK http://www.dogomania.pl/threads/179466-G-A-P-A-szczeniak-uratowany-od-A-mierci-pod-koA-ami-aut-juz-w-DT-czeka-na-DOM?p=14053930#post14053930 ...........................OGŁOSZENIA PILNA SPRAWA.................................. Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='nincia'] ja zaraz moja Pancie wyprowadze :-) moje ulubione!!!!!!!!!!!! ale idzie odważnie :) Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 patrze ..i patrze i nie moge sie napatrzyć!!!!!!!!!!!! a happy_mamas na łączach mówi, ze jakby nie pracowała tyle to by ją wzięła :) ehhhhhhhhhhh HAIDI..idz takim krokiem przez swoje pieskie życie JAK na tym zdjeciu!!!!!!!! buzi dla Pani Grażynki :) Quote
happy-mamas Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='nincia']Z MOJA PAŃCIA NA KANAPIE I SPACERKU :-) sama pozwolilam sobie wskoczyc :-) [Haidi już wybrała sobie miejsce w nowym domku--POWODZENIA MALUTKA !! [ Quote
IKA & SONIA Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cieszę się, ze mała Gapa będzie u Pudzianowej mamy! Quote
anita_happy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 pudzianowa mamcia to jak HILTON :) dla naszycg tymczasowiczów :) Quote
dzidzia88 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cieszymy sie wszyscy że Haidi ma taki cudowny domek i wspaniala, kochajaca atmosfere...:) pozdrowienia dla Pani Grażynki... ale naprawde anioł a nie człowiek:) Głaski dla Haidi:) Quote
nincia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ciotko Anitko dzis beda ogloszenia robione my z kacha sie tym zajmiemy :-) zapisuje watek Quote
anita_happy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ZOBACZCIE CO DOASTAŁAM NA EILKA :p Pani Grażynko...nie obrazi sie Pani za przeklejenie.... :P /muussszzzzeeee bo nie wytrzymam :)/ "....... Witam! Haidi (bo syn upiera się przy takim imieniu) jest cudownym psiaczkiem, niewyobrażalnie słodkim i spokojnym. Nie tylko ja zakochałam sie w niej ale także mój syn. Sam proponuje spacerki i chodzi z nią dumny. W domu piesci ją i stale do niej zagaduje.Jemu pierszemu dała głaskać brzuszek jak leżała na kanapce-podosząc jędną nóżkę. Dzisiaj ja dostąpiłam tego zaszczytu na porannych pieszczotach w łóżku. Sunia wcale nie chce na dwór , wprawdzie wczoraj wieczorem kupkała ale nie widzieliśmy siusiania. Może przy krótkich nóżkach całych w śniegu nie było widać. Wszystko jej smakuje.Nawet wczoraj jadła jabłko ze mną, bo bardzo dopominała się.Boi si panicznie kuchni i brania na ręce. Zaniesienie jej do kuchni i postawienie przy miseczce przysmaków paralizuje ją, robi się sztywna i ucieka. Ale do pokoju na łóżko. Więc dzisiaj miseczka przyszła do niej do pokoju i stopniowo będę ją przesuwać w stronę kuchni. Teraz miseczka doszła do przedpokoju, lekko za drzwi sypialni. Dzisiaj przywiezie syn po zajęciach mamę do nas, żeby poznały się, na razie babcia dzwoni i pyta. Pozdrawiam -buziaki dla całego towarzystwa ...." :) a tu HAIDI na kanapie :) no chodź już tu do mnie...przytulamy SIE! Quote
wapiszon Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
IKA & SONIA Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jak dla mnie bomba!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Maleńka mieszka w raju! Quote
Marinka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='IKA & SONIA']Jak dla mnie bomba!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Maleńka mieszka w raju! [FONT=Century Gothic] Maleńka mieszka w raju i z aniołami [/FONT]:lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Pani Grażynko Pozdrawiam serdecznie i gorąco :lol::lol::lol: Quote
anita_happy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 a KTO TO :) to nasza HAIDI :) śpioszek z niej do potęgi ntek Quote
Recommended Posts