anita_happy Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='evl']Dziewczyny, spytajcie proszę Pani Haidi jak można zrobić taki super kubraczek ;) Moja ma za dwa tygodnie sterylkę no i też będę jej musiała zapewnić jakieś takie wdzianko, bo nie wierzę, że nie będzie grzebać przy szwach :evil_lol:[/QUOTE] u WETA dostały..pewnie zapłaciły jak za markowy kombinezon od DIORA Quote
evel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 O matko :shock: No to rzeczywiście... :evil_lol: Quote
nincia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 superowo ze Haidulek ma sie dobrze akubraczek 1 klasa :-) Quote
anita_happy Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 jak zawsze dostaje mile newsy od Pani GRAZYNKI..to teraz taki dostałam!!!! "........... Pani Anito mojej znajomej chłopakowi ktoś podrzucił na niezamieszkałą działkę 2 szczeniaki . Jak chłopak je znalazł były słabe i bardzo głodne.Suczka i piesek prawie identyczne chyba będą dość duże. I jest problem chłopak nie może dojeżdżać ponad 2o km z Lublina żeby je karmić , nie ma komu ich podrzucić chociaż na tymczasowo i nie ma sumienia zawieżć do schroniska. Kupował im skrzydełka do jedzenia bo nie wiedział co psy jedzą (!!!!!!!!!!!!!!!). Psiaki bardzo są ze sobą zżyte. Podobno na wielkość są już takie prawie do kolana. Przepytałam kilka osób co mają ogrodzone domy ale wszyscy wykręcili się sianem. Może ma pani pomysł jak im pomóc?. ................" i co począć!!!!!MARINKA Ratujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Quote
Marinka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Kurcze...myślę, łeb mi pęka i nic...choć spróbuję w jednym domu z ogrodem, chcieli tam dużego psa najlepiej szczeniaka...fakt, było to w zeszłym roku i wiele się mogło zmienić... a masz jakieś zdjęcia? Quote
anita_happy Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Marinkaa napisał(a):Kurcze...myślę, łeb mi pęka i nic...choć spróbuję w jednym domu z ogrodem, chcieli tam dużego psa najlepiej szczeniaka...fakt, było to w zeszłym roku i wiele się mogło zmienić... a masz jakieś zdjęcia? zdjecia będą...moze...napisałam do Pani Grazynki, ze zdjecia to podstawa napisałm zeby powiedzieli co to za okolica..moze bedziesz znała kogoś kto maluchom karmy dosypie jak tego chłopaka nie bedzie..cholercia... jaks ie okaze ze wilkowate to sie zastrzele..ja miałm pełno zapytan o wilowate....ale juz nie mam..ogłoszenia wygasły Quote
Marinka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 anita_happy napisał(a):zdjecia będą...moze...napisałam do Pani Grazynki, ze zdjecia to podstawa napisałm zeby powiedzieli co to za okolica..moze bedziesz znała kogoś kto maluchom karmy dosypie jak tego chłopaka nie bedzie..cholercia... jaks ie okaze ze wilkowate to sie zastrzele..ja miałm pełno zapytan o wilowate....ale juz nie mam..ogłoszenia wygasły Kurcze, to spróbuj odnowić te ogłoszenia ... ja nie kasuję starych, bo czasami się przydają - tak było w przypadku Majora...Państwo wypatrzyli moją Mari Sabę, która już od lata zeszłego roku jest w domu, i choć Major nie jest kompletnie w jej typie zgodzili się adoptować Majora Quote
anita_happy Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 wrzucam na metamorfozy http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy?p=14621331#post14621331 Quote
anita_happy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 pozdrowienia z WAKACJI CEKCYN 2010 mały ZLOT dogo szydłowiaków smigg Quote
panienka Mru! Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ona wygląda jak siostra mojego Pioruna. :D :D tylko on troszkę młodszy!!! co dziwniejsze jego też wyłowiono z rzeki. Quote
Marinka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Świetne foty i modelka prześliczna :) Quote
anita_happy Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Marinka']Świetne foty i modelka prześliczna :) Marinko - Dziękuję za przedadopcyjna DT :PPPPPPPPPPPPPPPPPPppp bua hahahhahahahahahahahahahaha ano - proszę Panstwa Haidi jest domem tymczasowym dla FROTKI! FROTKA zwana Fredzią!! chyba jej osobny wątek założe :smile: w schronie w DT - po niecałych 24 h :smile: od zmiany miejsca zamieszkania ok 15.00 dzis:smile:)) chyba sie polubiły Quote
Marinka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Frocia jest cudna...biało czarno się zrobiło u Pani Grażynki :) Przyznam, że niezły kawał mi obie zrobiłyście....zemsta jest słodka???? Pani Grażynka już pewnie Frotki nie odda nikomu :):):) Quote
anita_happy Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Marinka']Frocia jest cudna...biało czarno się zrobiło u Pani Grażynki :) Przyznam, że niezły kawał mi obie zrobiłyście....zemsta jest słodka???? Pani Grażynka już pewnie Frotki nie odda nikomu :):):) miała byc słodka!!!i nawet Świeczka była w planie!!!toś musiała szukac w pamieci tego fona!!! wrrr :P Quote
Marinka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Miło jest zobaczyć taką radość u obu sunieczek - PRAWDA< ŻE PIĘKNE SĄ OBIE? Quote
Marinka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 anita_happy napisał(a):miała byc słodka!!!i nawet Świeczka była w planie!!!toś musiała szukac w pamieci tego fona!!! wrrr :P Kochana fona to ja ujrzałam dopiero na dzień przed wizytą (dobry to jednak zwyczaj zapisywać fonki w książce telefonu) Arres mi biegał w pamięci, ale zajarzyłam dopiero jak przeglądałam listę połączeń w telefonie. Mam nadzieję, że juz jesteśmy kwita? Quote
anita_happy Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 album FROTKI http://s1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/Frotka/ jak nie odda to mamy FAJNE WAKACJE W SIERPNIU hahahaha cała AGRO nasza!! JA/mamas/Grazynka/Tekla/Latika/TULA/Haidi/Frotka i dochodzący ASTI ha ha ha ha ja moze jakiegoś DT wezme jeszcze hahahahaha aha - wszystkie mieszkamy w jednym STUDIO!same baby! Quote
anita_happy Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Marinka']Kochana fona to ja ujrzałam dopiero na dzień przed wizytą (dobry to jednak zwyczaj zapisywać fonki w książce telefonu) Arres mi biegał w pamięci, ale zajarzyłam dopiero jak przeglądałam listę połączeń w telefonie. Mam nadzieję, że juz jesteśmy kwita? no jeszcze nie :) bo nie poszłaś :P Quote
Marinka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 anita_happy napisał(a):no jeszcze nie :) bo nie poszłaś :P No wiesz, ale miałam zamiar szczery :) Quote
anita_happy Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Marinka napisał(a):No wiesz, ale miałam zamiar szczery :) ha ah ah to sie nie liczy :P Quote
Recommended Posts