anita_happy Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 AGA...jest ktoś taki,,,co krąży :) zobaczymy...czy miłość wygra :) Quote
AGA35 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 no to czekamy ..... a w między czasie to następne psie dziecko potrzebuje naszej pomocy http://www.dogomania.pl/threads/178953-TuptuA-maA-y-szczeniak-pokaleczony-przez-gAE-si-Potrzebny-DS-oraz-karma-kasa-na-weta?p=14006421 Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ciekawe co dalej z tym ksiezycem..... Obydwie sa niesamowite. Quote
AGA35 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 przepraszam ale mamy tu dwu miesięczny ofik..... http://www.dogomania.pl/threads/178953-TuptuA-maA-y-szczeniak-pokaleczony-przez-gAE-si-Potrzebny-DS-oraz-karma-kasa-na-weta?p=14010570 Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 szukamy transportu do LUBLINA!!! Szydłwoeic - LUBLIN LUB WAWA - LUBLIN Quote
Madallena Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 A co to za dom? Zgadzaja sie na sterylke? BYla wizyta? Quote
AGA35 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='anita_happy']szukamy transportu do LUBLINA!!! Szydłwoeic - LUBLIN LUB WAWA - LUBLIN co to za domek? Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 domek czeka na wizyte przedadopcyjna... Marinke poprosiłam o wizytacje... z Panią Grażyną wymieniam dziesiątki emaili codzinnie... Ankiete przedadopcyjna wypełniła przez net... miała suczke AGĘ, kt odeszła - starość. Haidi, tak jak poprzednia suczka Pani Grażyny, AGA, też będzie wysterlizowana. Pani Grażyna już szykuje wyprawkę dla HAIDI....a ja jej pomagam :) różowa obroża z cyrkoniami+adresatka /różowa kosć/ kanapka w kolorze beż/biała zabawki - pęcełki z nitek bawełnianych...kong dla zabicia czasu gdy domowników nie ma, kurczak z IKEA :P opiekunka do HAIDI - na początkek, zeby HAIDI nie było smutno samej, Haidi bedzie miała opiekunkę. 1. syn student na wolnym-ferie...mama Pani Grazyny /tez psiara..2 mc przed odejściem Agi Pani Grazyny, odeszła psinka jej mamy:/ / MIŁOŚC JUZ JEST :) Pani Grażyna ma wydrukowane fotki Haidi...decyzja przemyślana /bardzooo :)/ i wnikliwie przeanalizowana psia osoba Haidi w domu Pani Grazyny. Mam fotki mieszkania..hihih..żeby dobrac lepiej kanape dla Haidi :) i fotki AGI :) - taka duuuzzzzaaaa kopia Astiego p.s. będzie kanapowanie i spanie z pańscią w łózku :P Marinkaa cała nadzieja w Tobie, ze uspokoisz ciotki z DOGO :) Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 p.s. Pani jest z mojej branży :P więc kobieta z charakterem :P Quote
Madallena Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ej to zmieniaj tytul! ze ma DS ale transportu nie ma! u Astiego tak samo zrob, ze zimuje jeszcze 2 tygodnie i hop do domku :) Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 te Madrala :P Mała Biała ma zmieniony tytuł :P u ASTIEGO zmienie jak juz bedzie na miejscu :/ Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 p.s. po Astim odpoczywam od tymczasowiczów..po jego przeprowadzce pochoruje sie z tęsknoty !!!!! potem wakacje wiosenen u siostry w Szwecji..tam bezdomnych nie ma!!!!!!!! i jak wórce moge kogoś wziąsć :))) TAK PIĘKNEGO i MĄDREGO JAK ASTI albo HAIDI !!!!!!!!!!!!!!! aha HAIDI bezie miec na imię ZUZIA Quote
AGA35 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 no to się cieszymy bardzo .POZWOLĘ sobie w takim układzie na ofik http://www.dogomania.pl/threads/179115-Dramatyczne-warunki-mA-odej-suczki-i-jej-dzieci-PILNIE-POTRZEBNY-DT Quote
AGA35 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 i kolejny ofik :-( http://www.dogomania.pl/threads/179144-Gacek-byA-w-domu-tylko-dzieA-kazano-nam-go-zabieraAE-DT-Na-cito-Pomocy?p=14020415 Quote
evel Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ja jutro jadę do Wawy i z powrotem wracam. Jeśli małe białe jest do opanowania w samochodzie, nie rzyga i nie chce uciec przez szybę to mogę zabrać ;) Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 JUTRO!!!! boziena..nie wyrobimy sie z transportem z Szydlowca!!! CZY RZYGA??hmmm nie wiadomo...moze nafajdac..nie jeździła za duzo :( daj jaby co swoj kom na pw..to ci napisze co i jak..ok wizyty jeszcze nie było w nowym domku :/ ehhhhhhhhhhh smutas...ASTI NADAL NA WYDANIU - rodzinka spękala :( Quote
evel Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A jakby znaleźć kogoś, kto przeprowadziłby wizytę przed południem w Lublinie? (spróbujcie napisać pw do bico) Jeśli wszystko będzie OK to możemy ją wziąć, koszty się podzieli na pół w takim razie. Może na wszelki wypadek jej nie karmcie jutro ;) Do mnie kom: 698 081 774. Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 JUTRO!!!! boziena..nie wyrobimy sie z transportem z Szydlowca!!! CZY RZYGA??hmmm nie wiadomo...moze nafajdac..nie jeździła za duzo :( daj jaby co swoj kom na pw..to ci napisze co i jak..ok wizyty jeszcze nie było w nowym domku :/ ehhhhhhhhhhh smutas...ASTI NADAL NA WYDANIU - rodzinka spękala :( Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='evl']A jakby znaleźć kogoś, kto przeprowadziłby wizytę przed południem w Lublinie? (spróbujcie napisać pw do bico) Jeśli wszystko będzie OK to możemy ją wziąć, koszty się podzieli na pół w takim razie. Może na wszelki wypadek jej nie karmcie jutro ;) Do mnie kom: 698 081 774. zobaczymy...ale nowa Pańcia jest nastawiona na SOBOTE...bo miał byc transport JUTRO HAIDI dostaje dawke na robale ://// nie ma transportu z Szydłwoca do WAwy...ja nie pojade po nia!!! chyba odpada... a wizyte Marinka miał machnac..ale ona cos zajeta... napisze do bico...moze do soboty odpyka wizytacje :/ Quote
Recommended Posts