Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla mnie to byłaby tragedia porównywalna ze smiercią psa, wiec bardzo współczuję...
Ale nadziei nie wolno tracić, szukajcie. Byłam na wątku, pomądrzyłam się, bo tylko to przyszło mi do głowy.

Aniu, napiszesz na bazarku jak kasa dojdzie, ok? No i przesyłka:)
Dzis wszystko poszło, poza jedną.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Własnie sprawdziłam konto - pieniązki doszły, dziękuję!! Jest jeszcze 9zł stałej od AnnaA i 20zł stałej od Ronji :) Jutro zrobię porządek na pierwszej stronie bo dzisiaj już padam i mogłabym się pomylić

Posted

Witajcie cioteczki!! Ciekawe co przyniesie dzisiejszy dzień?!

Rufusek mówi wszystkim "Dzień dobry" :)
[IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/08774244160666ff63b4126b0cee75f3,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

Dzisiaj nie jest dobry dzień dla niektórych. Proszę zajrzyjcie, psiak po wypadku, śliczny:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201470-Pomocy-pies-z-wyrwanym-ogonem[/url].

Posted

[quote name='mmd']Dzisiaj nie jest dobry dzień dla niektórych. Proszę zajrzyjcie, psiak po wypadku, śliczny:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201470-Pomocy-pies-z-wyrwanym-ogonem[/url].[/QUOTE]

No rzeczywiście nie :(

Posted

Witam cioteczki i wujka Ubocze !!

Dawno nie robiłam rozliczenia, przepraszam ;). W ostatnich dniach mieliśmy kilka wpłat, większość to deklaracje stałe, ale było też kilka wpłat jednorazowych.

[B][U]Dzisiaj 02.02[/U][/B]
figa33 - 30zł deklaracja stała za luty
pola53 - 40zł deklaracja stała za luty
Ania K. - 20zł deklaracja stała za luty
p. Agata - 10zł deklaracja stała za luty
wiga138 - 60zł deklaracja stała za luty i ............
ela40 - 45zł wpłata jednorazowa
[U][B]
Wczoraj 01.02[/B][/U]
mmd - 10zł deklaracja stała za styczeń
bazarek mmd - 154zł
AnnaA - 9zł deklaracja stała za luty ??

[B][U]31.01.[/U][/B]
Ronja - 20zl deklaracja stała za luty

[U][B]26.01.[/B][/U]
swagnieszka - 90zł (z góry za 6 m-cy - po 15zł)
bazarek ewa gonzales i diana79 - 57zł
Rysia88 - 23zł wpłata jednorazowa

[U][B]25.01.[/B][/U]
lepus - 100zł wpłata jednorazowa

[U][B]24.01.[/B][/U]
manforte - 50zł wpłata jednorazowa
Ellig - 60zł (z góry za 6 m-cy, po 10zł) deklaracja stała
Lida - 19zł deklaracja stała za styczeń ??
brzośka - 1zł deklaracja stała ;)

Oprócz tego, były jeszcze wpłaty za bazarek, który został już rozliczony i zamknięty!!

[CENTER][SIZE=4]Wszystkim bardzo dziękuję :loveu:
[/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='brzośka']ja?? gdzież by tam :cool3:[/QUOTE]

NO... bo wiesz... ?! :mad:
Podrzućcie jakieś dobre wieści, napiszcie coś pozytywnego, bo mój poziom agresji jest już za wysoki :angryy:

Posted

nie ma dobrych wieści :(
o Adasiu z Łodzi chyba wiesz, chłopak piękny jak Rufusek i taki biedaczek :(
a Rudzik, o którym wspominałam że czeka na DS, raczej tam nie pojedzie, bo się rozchorował :( a ponieważ to już staruszek, więc raczej nie będą go już z hoteliku przenosić, niech sobie ostatnie lata spędzi u ludzi, których pokochał i pewnie traktuje jak rodzinę...
a poza tym spodobała mi się strasznie DON-ka z Twojego banerka (taka podobna do naszej Iry) i zapragnęłam ją mieć, ale nie mam na to warunków :(

a tak w ogóle to padać zaczęło...

Posted

Dziewczyny,nie płakać :mad:...pogoda zmienna jest,jak kobieta :evil_lol: ...zaraz będzie słonko ,przyjdzie wiosna :lol: ...a z nią domki dla pieseczków :loveu:

...tylko Jamor w ten sen zimowy się zapadł i nie odzywa :razz:

Posted

[quote name='brzośka']nie ma dobrych wieści :(
(...)
a Rudzik, o którym wspominałam że czeka na DS, raczej tam nie pojedzie, bo się rozchorował :( a ponieważ to już staruszek, więc raczej nie będą go już z hoteliku przenosić, niech sobie ostatnie lata spędzi u ludzi, których pokochał i pewnie traktuje jak rodzinę...
(...)[/QUOTE]
Rudzik odszedł na zawsze :( :( :(

Posted

Witajcie...
dziękuję za słowa otuchy w sprawie mojego Hansa...
straszne smutne wieści w sprawie Rudzika no i wczoraj Adasia...
a Diunka też sam smutek...
Ja też jestem przygnębiona... Przedwczoraj znaleźliśmy martwego DONka lub psiaka w typie, przy Al.Jerozolimskich (zamieściłam temat).
Ja też potrzebuję wiosny... i mojego psiaka...

Posted

[quote name='mmd']Adasiowi z pupy kapie...
Jak nie przestanie, to wiecie co... nikt go przecież nie zechce.[/QUOTE]

No właśnie wiemy... jeszcze nie wszystko przesądzone - przecież dopiero wczoraj miał operację...

WiosnoA, przykro mi z powodu Rudzika... wszystkie mocno Cię przytulamy :glaszcze:

Posted

[quote name='WiosnaA']Aniu,o Rudziku Brzośka pisała....mi także jest bardzo przykro :glaszcze:[/QUOTE]
Mylą Was - Rudzik był u [B]wiosny[/B]...
Poszłam do Rudzika. Nic tam nie pisałam, ale żal zawsze każdego psiaka. Staruszek to był... odszedł sobie na "swoim".

Posted

Musi byc lepszy, to może na pocieszenie zaproszę was na wątek Szarika z mojego banerka, starszy chłopak ale nam się nie starzeje, wręcz przeciwnie. I oczywiście przesyłam miziańsko dla Rufusa.

Posted

[quote name='AniaGucio']Witajcie cioteczki!! Ciekawe co przyniesie dzisiejszy dzień?!

Rufusek mówi wszystkim "Dzień dobry" :)
[IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/08774244160666ff63b4126b0cee75f3,10,19,0.jpg[/IMG][/QUOTE]
Zagladam do Rufuska, od razu lepiej....dobrego dnia:)