Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andzia69']psy jak się dadzą we znaki wyłapuje hycel - i trafiają na kwarantannę do 2 kojców! gdzieś chyba k. OSP - mija 14 dni i ślad po psie ginie - i tu są 2 opcje - albo hycel je wypuszcza do sąsiedniej gminy albo...sobie dopowiedzcie...

swiętokrzyskie i okolice słynie ze smalcowni....niestety[/QUOTE]
Ja nie mieszkam w Skarzysku, bylam tam u kolezanki i wracajac zauwazylam tego pieska. Pomyslalam tylko ze moze jak dostal tam jedzenie to wroci nastepnego dnia, ale stan jego byl taki ze nie chce myslec nawet co sie z nim teraz dzieje. Warto jednak zapytac kogos z tego sklepu, moze cos wiedza.

Posted

godnes co wy piszecie....smalcarnia!!!!

:(

straszne!!!!!

jak jesteście PEWNI, ze takie praktyki sie stosuje to czemu nie zglaszacie na POLICJE...

a na manhattanie to straż miejska nie chodzi!!!!!
przecież to nielegalne!!!! smalec z psa!!!!

CO ZA DZIKI KRAJJJJJJ

ja myślałam, ze Szydłwoiec to dzicz...ale Skarzysko wygrało!

Posted

no coś ty - gdzie na policję? na dogo były chyba ze 3 watki, gdzie próbowano coś z tym zrobic...w Iłży - baba dostała 100 zł kary, a sprawę krakowską potraktowano tak, że sędzia powiedział, ze przecież zjadanie psów w Polsce nie jest zabronione - więc? o czym tu mówic!

ciemnota ciemnotę ciemnotą pogania - cały obrazek polskiej wsi i małomiasteczkowych ludzi:shake:

suczka z mojego podpisu - amstaffka jest właśnie ze Skarżyska - gdyby nie jeden zwierzolubny to sukę by pewnie najpierw zatłukli a jakby sie ruszała to strzeliliby do niej....:angryy:

swietokrzyskie to dzicz!

Posted

[quote name='carolinascotties']i jak tam dziewczyny? zadnych sladow po piesku...?[/QUOTE]
Ja tak jak pisalam wczesniej... w tym tyg bylam uziemiona i w tym tez jestem niestety... wiéc nowych informacji ode mnie nie ma :(

Posted

W zeszłą niedzielę w Skarżysku znajomym zaginął 15-letni kundelek Smyk, sliczna ruda mordka, troszkę szorstkowłosa...
Kilka dni później psiak został znaleziony zagryziony, jedna kobieta widziała zdarzenie, jak na idącego psiaka rzuciły się dwa większe i go rozszarpały na miejscu....

Przykro mi to mówić, ale jeżeli temu staruszkowi z wątku nikt nie pomógł od razu... to jeżeli nie zamarzł, mogło z nim się stać coś o wiele gorszego... :-(