Jump to content
Dogomania

Sprzedana z domem Rozi! Jest w hoteliku, OGROMNY DŁUG!! $$$ POTRZEBNE

Recommended Posts

Posted

_ogonek_ napisał(a):
ale lipa... 1000 zł długu, dramat :(

Ogonku głowa do góry:) Inne psiaki też mają kosmiczne długi ale wszystko się pospłaca:) Tylko musimy robić bazarki i szukac kasy -ale gdzie?:D

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ogonek_ napisał(a):
beata ata, to przeznacz pakiet na psy od Ladymonia, a Rozalce ja w końcu zrobię ogłoszonka w tym tygodniu. Co?

Nie chce robić problemów żadnych. Może lepiej niech ten pakiet zostanie dla Rozalki.

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Nie chce robić problemów żadnych. Może lepiej niech ten pakiet zostanie dla Rozalki.

bierz, bierz :) o ile beata nie ma nic przeciw, bo ja nie.
Napisałam że w końcu zrobię, bo obiecywałam Rozalce ogłoszenia x dni temu ;)

Posted (edited)

Mogę "dać" i tu i tu, jeśli jeszcze są pakiety do kupienia, ale z drugiej strony szkoda dublować skoro _ogonek_ potrafi robić ogloszenia Rozalce... Ja nie bardzo umiem, więc, jak mam za co, to kupuję na bazarkach dla najbardziej potrzebujących, o których wiem :-)
Ladymonia0610 , to ja zaraz Ci wyślę link do tego bazarku i wkleisz, tylko nie wiem, jak to zrobic, bo pieski są cztery, tak?

Tu jest bazarek ogłosz.:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/227496-Ogłoś-podopiecznego-50-stron-za-10-zł-ZOSTAŁO-7-ZESTAWÓW-na-sterylizację-do-8-06

Wysyłam też na PW, bo ostatnio różne rzeczy się dzieją, mi zniknęło kilka bazarków z sybskrypcji, więc lepiej mieć linki w kilku miejscach.

Edited by beta ata
Posted

Ladymonia0610, masz pełną skrzynke, przynajmniej taka wiadomośc mi wyskoczyła, gdy chciałam Ci wysłać drugą PW. Wpisałam Ci sie w profilu na wszelki wypadek.
Koniecznie mi napisz, ila masz piesków do ogloszenia, najwyżej dokupie jeszcze jeden pakiet... :-)

Posted

beta ata napisał(a):
Ladymonia0610, masz pełną skrzynke, przynajmniej taka wiadomośc mi wyskoczyła, gdy chciałam Ci wysłać drugą PW. Wpisałam Ci sie w profilu na wszelki wypadek.
Koniecznie mi napisz, ila masz piesków do ogloszenia, najwyżej dokupie jeszcze jeden pakiet... :-)

Tylko Borysa na dzień dzisiejszy ogłaszamy.

Posted

Agata69 napisał(a):
Sliczna ta sunia, gdzie ona jest, jak koty, mieszka w domu czy na zewnatrz?

Obecnie Rozi jest u zuziM w hoteliku i zamiast w kojcu mieszka w domu ;) Na koty niestety nie wiem jak reaguje - zuziaM powinna się w tej kwestii wypowiedzieć, aczkolwiek ona koty posiada w liczbie mnogiej i nigdy nie mówiła aby Rozi miała jakąś awersję wobec nich.

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Obecnie Rozi jest u zuziM w hoteliku i zamiast w kojcu mieszka w domu ;) Na koty niestety nie wiem jak reaguje - zuziaM powinna się w tej kwestii wypowiedzieć, aczkolwiek ona koty posiada w liczbie mnogiej i nigdy nie mówiła aby Rozi miała jakąś awersję wobec nich.

Ale gdzie konkretnie, w jakiem miescie?

Posted

_ogonek_ napisał(a):
okolice Zgorzelca, Siekierczyn

właśnie rozmawiałam z ZuziąM - Rozalka koty toleruje, nie przeszkadza jej ich obecność nawet w większej ilości ;)
jest już dość długo w domu, nie w kojcu - wspaniała i kochana sunieczka

Agatko69 - czy w związku z Twoim pytaniem można robić sobie jakąś nadzieję?

poszedł dzisiaj przelew za hotelik Rozalki