coronaaj Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='JOMA']Beza, miły , wesoły 8 letni pudelek, lubi być pieszczony i przesiadywać na kolanach, kocha przynosić piłeczkę, nie lubi się czesać i strzyc, ma silny charakter, ale jak kocha to całym sercem. Powinien być jedynym psem w domu, nie lubi konkurencji i małych dzieci. Boi się dużych psów, Dla osoby samotnej będzie najwierniejszym przyjacielem i przemiłym towarzyszem. [URL="http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/beza,438.html"][IMG]http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/files/150/dscn4893.JPG[/IMG][/URL][/QUOTE] Umiesc wedlug metryczki ...a gdzie jest w schronie czy na DT? Sliczne to ....i jeszcze mlode.... Jest juz watek??? Quote
coronaaj Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Atkaaaa']Nie, żadna z nas nie może jej wziąć na siebie. Sunia bedzie przebywała u Arktyki więc to jej dane muszą być w dokumentach. Dla dobra i bezpieczeństwa psa schronisko chce wiedzieć, gdzie nasze psiaki się znajdują, to chyba nie jest nic nieodpowiedniego i problemowego?[/QUOTE] Ciotka wejdz na Dudzie Arktyka pisze cos do Ciebie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201845-10-letnia-pudelka...-po-tylu-latach-opuszczona-Gdynia-szukamy-transportu-do-TORUNIA?p=16272116#top[/URL] Quote
JOMA Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Sorki - zaraz uzupełnię - coś mi się komp buntuje. Quote
coronaaj Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='lika1771']]Nie wiem czy juz jest gdyby co skasuje. Pudelek około 10 lat bardzo kontaktowy, podaje łapke garnie do człowieka.Jest w depresji nie je nie ychodzi z budy .Schronisko w Białymstoku.PIESIO JEST NIEWIDOMY I TRAFIŁ NA BOKSY OGOLNE:-(:-(:-(:-( [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/4879/fafik1.jpg[/IMG] [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6192/fafik.jpg[/IMG][/QUOTE][/QUOTE] [COLOR="#0000ff"][U]CZY MOZEMY MU POMOC JEST BARDZO KONTAKTOWY I NIEWIDOMY NA BOKSACH OGOLNYCH!!!!!!!!!!![/U][/COLOR][/QUOTE] Doskonala wiadomosc nie moglam pisac[B][COLOR=red]...PUDELEK URATOWANY przed smiercia chcieli uspic... w schronie....bedzie watek pudel w parodniowym DT jedzie do Pepe[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]UDALO SIE Biduli...ciesze sie .... [/COLOR][/B] Quote
joanna83 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [COLOR=black]Tak jak pisała Coronaaj pudelek z powyższego postu został dziś zabrany ze schroniska. [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=black][B]Wstawiam według schematu :)[/B][/COLOR][/SIZE] [LIST] [*][SIZE=3][COLOR=black][B] Imię: Joki [/B][/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Wiek: [/B]około 10 lat[/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Płeć: [/B]pies[/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Kastracja/sterylizacja:[/B] nie[/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Wielkość: [/B]około 10 kg[/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Kontakt w sprawie adopcji:[/B] 662 187 309, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Miejsce pobytu[/B]: Białystok, DT [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Zdjęcie[/B]:[/COLOR][/SIZE] [/LIST] [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/360/zmniejszone5.jpg[/IMG] [LIST] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Podstawowe informacje o zachowaniu: Niewidomy, ale bardzo kontaktowy, lgnie do ludzi, zna doskonale życie w mieście, nie boi się odgłosów miasta. [/B] [/COLOR][/SIZE] [/LIST] [SIZE=3][COLOR=black] [B]Informacje dodatkowe:[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black] [/COLOR][/SIZE] [LIST] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Odrobaczenie:[/B] tak[/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Szczepienia:[/B] tak-wścieklizna[/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Problemy zdrowotne:[/B] chyba nie [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Inne problemy[/B]: [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami[/B]:Mieszka z kotem i trzema innymi psami. [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=black][B]Link do wątku: [/B] [/COLOR][/SIZE] [/LIST] [url]http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-m%C5%82odzieniaszka-%29?p=16287417#post16287417[/url] Quote
coronaaj Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='JOMA'][FONT="]Jest średniej wielkości. Przyjaźnie nastawiony do ludzi. Bardzo żywiołowy, wesoły. Miał problem z ustaniem w miejscu ;) Skakał, kręcił się, stawał na tylnych nogach. Strasznie chciał iść do człowieka. Może komuś się zgubił? Nie jest ostrzyżony, ale ma zadbaną, nieskołtunioną sierść. Nie wiem ile ma lat. Nikt nie chciał mu zaglądnąć w zęby. Podczas szczekania było je trochę widać, wyglądały na białe i "młode". Na oko oceniliśmy go na 2 lata. Wet jeszcze go nie oglądał. [/FONT][SIZE=3][B][U][COLOR=Red]INFORMACJE OBOWIĄZKOWE:[/COLOR][/U][/B][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][/B] [LIST] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red] Imię:[/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red]Wiek: [COLOR=black]ok 2 lata[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red]Płeć: [COLOR=black]samiec[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/B] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Kastracja/sterylizacja:[/B] [B][COLOR=black]nie - kupon na darmową kastrację w Katowicach [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red]Wielkość: [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=black]pudel średni[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][/B] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Kontakt w sprawie adopcji:[/B] mail i lub telefon do osoby zajmującej się psem - [B][COLOR=black]za chwilę[/COLOR][/B] [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Miejsce pobytu[/B] [COLOR=black][B]schronisko - Katowice - kwarantanna[/B][/COLOR] [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Zdjęcie[/B] (lub ew. opis umaszczenia, ew. znaki szczególne)[/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Podstawowe informacje o zachowaniu:[COLOR=black]przyjaźnie nastawiony do ludzi, wesoły, żywiołowy[/COLOR][/B] [/COLOR][/SIZE] [/LIST] [U][COLOR=Sienna][B]Informacje dodatkowe:[/B][/COLOR][/U] [LIST] [*][COLOR=Sienna][B]Odrobaczenie:[/B][COLOR=black] tak[/COLOR][/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Szczepienia:[/B] [COLOR=black]tak - wścieklizna[/COLOR] [/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Problemy zdrowotne:[/B] [COLOR=black]nie wiadomo[/COLOR] [/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Inne problemy[/B] [COLOR=black]nie wiadomo[/COLOR] [/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami[/B]:[COLOR=black]nie wiadomo[/COLOR] [/COLOR] [*][B][COLOR=Sienna]Link do wątku:[/COLOR][/B] [*][B][COLOR=Sienna]Krótki opis[/COLOR][/B][B][COLOR=Sienna]:[/COLOR][/B] [/LIST] [URL="http://katowice.schronisko.net/kwarantanna-id-65543.html"][IMG]http://katowice.schronisko.net/images/adopcja/1/150/65543.jpg[/IMG][/URL] - kliknij aby zobaczyć więcej -[/QUOTE] Wstaw go prosze rowniez na kudlacze , duzo ma z pudla (krecony wlos) ale i na kudlacza pasuje... Quote
coronaaj Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Wejdzcie ciotki na watek Dudzi, co sie tam wyrabia, robia Dudke na wystawowego pudla , beda kapac, spa, ciac, etc....ciotki z Trojmiasta dzialaja wiec Arktyka dostanie czystego pachnacego pudlaska wystawowa sunie. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201845-10-letnia-pudelka...-po-tylu-latach-opuszczona-Gdynia-szukamy-transportu-do-TORUNIA?p=16272116#top[/URL] ps [B][COLOR=red]moj banerek gdzie zdjecie niedostepne , dziala, kliknac ... "Kudlacze w Potrzebie" zdjecie mi skasowali ale moze cos wykombinuje (dwa banerki tylko na Dogo)[/COLOR][/B] Quote
feliksik Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='JOMA'][FONT="]Jest średniej wielkości. Przyjaźnie nastawiony do ludzi. Bardzo żywiołowy, wesoły. Miał problem z ustaniem w miejscu ;) Skakał, kręcił się, stawał na tylnych nogach. Strasznie chciał iść do człowieka. Może komuś się zgubił? Nie jest ostrzyżony, ale ma zadbaną, nieskołtunioną sierść. Nie wiem ile ma lat. Nikt nie chciał mu zaglądnąć w zęby. Podczas szczekania było je trochę widać, wyglądały na białe i "młode". Na oko oceniliśmy go na 2 lata. Wet jeszcze go nie oglądał. [/FONT][SIZE=3][B][U][COLOR=Red]INFORMACJE OBOWIĄZKOWE:[/COLOR][/U][/B][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][/B] [LIST] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red] Imię:[/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red]Wiek: [COLOR=black]ok 2 lata[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red]Płeć: [COLOR=black]samiec[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/B] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Kastracja/sterylizacja:[/B] [B][COLOR=black]nie - kupon na darmową kastrację w Katowicach [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red]Wielkość: [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=black]pudel średni[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][/B] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Kontakt w sprawie adopcji:[/B] mail i lub telefon do osoby zajmującej się psem - [B][COLOR=black]za chwilę[/COLOR][/B] [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Miejsce pobytu[/B] [COLOR=black][B]schronisko - Katowice - kwarantanna[/B][/COLOR] [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Zdjęcie[/B] (lub ew. opis umaszczenia, ew. znaki szczególne)[/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Podstawowe informacje o zachowaniu:[COLOR=black]przyjaźnie nastawiony do ludzi, wesoły, żywiołowy[/COLOR][/B] [/COLOR][/SIZE] [/LIST] [U][COLOR=Sienna][B]Informacje dodatkowe:[/B][/COLOR][/U] [LIST] [*][COLOR=Sienna][B]Odrobaczenie:[/B][COLOR=black] tak[/COLOR][/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Szczepienia:[/B] [COLOR=black]tak - wścieklizna[/COLOR] [/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Problemy zdrowotne:[/B] [COLOR=black]nie wiadomo[/COLOR] [/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Inne problemy[/B] [COLOR=black]nie wiadomo[/COLOR] [/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami[/B]:[COLOR=black]nie wiadomo[/COLOR] [/COLOR] [*][B][COLOR=Sienna]Link do wątku:[/COLOR][/B] [*][B][COLOR=Sienna]Krótki opis[/COLOR][/B][B][COLOR=Sienna]:[/COLOR][/B] [/LIST] [URL="http://katowice.schronisko.net/kwarantanna-id-65543.html"][IMG]http://katowice.schronisko.net/images/adopcja/1/150/65543.jpg[/IMG][/URL] - kliknij aby zobaczyć więcej -[/QUOTE] podaj tel konktaktowy do obu bo robię cafeanimal Quote
JOMA Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No dobrze to podam moje namiary i w razie zainteresowania będę dopytywać albo podam numer osoby jeżdżącej i znającej psiaki. [B][email protected] 509 112 990 [/B] No i mam prośbę - przy samcu bez imienia podaj proszę, że ze Śląska - nie pisz, że z katowickiego schronu, żeby nam jacyś pseudo się nie uruchomili. I jak się da to dopisz, że kontakt tel po 14.00. Dziękuję :loveu: Quote
feliksik Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='JOMA']No dobrze to podam moje namiary i w razie zainteresowania będę dopytywać albo podam numer osoby jeżdżącej i znającej psiaki. [B][email protected][/B] [B]509 112 990[/B] No i mam prośbę - przy samcu bez imienia podaj proszę, że ze Śląska - nie pisz, że z katowickiego schronu, żeby nam jacyś pseudo się nie uruchomili. I jak się da to dopisz, że kontakt tel po 14.00. Dziękuję :loveu:[/QUOTE] dzięki za szybkość reakcji nigdy nie podaję miasta - bo na samym początku już mnie o to proszono. a telefon wpisałam po 14.00 cafe dla czarnego pudelka bez imienia: [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/czarny-pudel,32763[/URL] cafe dla Bezy: [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Beza,32769[/URL] Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 dziewczyny, miałam dzis zgłoszenie, babka z miesiąc temu znalazła białego pudla (jak ten radomski tobi), w okolicach al. krakowskiej chyba jeszcze w granicach administracyjnych wawy (konkrety mam dostac mejlem). rozwiesiła ogłoszenia, ale cisza, ona ma dwie suczki, zczego jedna zaraz zacieczkuje, i prosi o pomoc w szukaniu wlasciciela lub nowego domu. przejrzałam ogłoszenia, nie zgłaszał nikt zaginięcia. wy cos wiecie? anyway, jakby co, biały pudelek bedzie do adopcji. konkrety napisze, jak dostane. Quote
mshume Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Czy psiak był zgłaszany na stronie Palucha? Kiedy konkretnie go znalazła? Czipa nie ma? Al. Krakowska to 5 min ode mnie :([quote name='sleepingbyday']dziewczyny, miałam dzis zgłoszenie, babka z miesiąc temu znalazła białego pudla (jak ten radomski tobi), w okolicach al. krakowskiej chyba jeszcze w granicach administracyjnych wawy (konkrety mam dostac mejlem). rozwiesiła ogłoszenia, ale cisza, ona ma dwie suczki, zczego jedna zaraz zacieczkuje, i prosi o pomoc w szukaniu wlasciciela lub nowego domu. przejrzałam ogłoszenia, nie zgłaszał nikt zaginięcia. wy cos wiecie? anyway, jakby co, biały pudelek bedzie do adopcji. konkrety napisze, jak dostane.[/QUOTE] Quote
Energy Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Dopadła mnie grypa, uzupełnię wątek jak się trochę lepiej poczuję:shake: Cieszę się, że udało się uratować pudelka z Białegostoku i że Dudzia ma szanse na dt, dziękuję Coronaaj:loveu: Quote
filodendron Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='Energy']Dopadła mnie grypa, uzupełnię wątek jak się trochę lepiej poczuję:shake: [/QUOTE] Bo ta pogoda taka do duszy. Życzę zdrowia. Quote
Atkaaaa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Szukamy transportu z Bydgoszczy do Torunia! Jest mały error z Dudzią... zajrzyjcie proszę... Quote
sachma Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 W sumie bardziej do Włocławka... wg mapy bliżej z tego miejsca do Włocławka, nie wiem czemu Arktyka mówi że to pod Toruniem... Dudzia powinna trafić do weta dość szybko.. nie podoba mi się to trzepanie uszami.. no i te zęby.. ma kłopoty z jedzeniem twardych rzeczy - męczy się z gryzakiem którego Lenny pochłoną w ciągu kilku sekund.. Quote
JOMA Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [SIZE=3][B][U][COLOR=Red]INFORMACJE OBOWIĄZKOWE:[/COLOR][/U][/B][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][/B] [LIST] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red] Imię:[/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red]Wiek: [COLOR=black]ok 2 lata[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red]Płeć: [COLOR=black]samiec[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/B] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Kastracja/sterylizacja:[/B] [B][COLOR=black]nie - kupon na darmową kastrację w Katowicach [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red]Wielkość: [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=black]pudel średni[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][/B] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Kontakt w sprawie adopcji:[/B] mail i lub telefon do osoby zajmującej się psem -[COLOR=black] [B][email protected], 509 112 990 - po 14.00[/B][/COLOR] [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Miejsce pobytu[/B] [COLOR=black][B]schronisko - Katowice - kwarantanna[/B][/COLOR] [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Zdjęcie[/B] (lub ew. opis umaszczenia, ew. znaki szczególne)[/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Podstawowe informacje o zachowaniu:[COLOR=black]przyjaźnie nastawiony do ludzi, wesoły, żywiołowy[/COLOR][/B] [/COLOR][/SIZE] [/LIST] [U][COLOR=Sienna][B]Informacje dodatkowe:[/B][/COLOR][/U] [LIST] [*][COLOR=Sienna][B]Odrobaczenie:[/B][COLOR=black] tak[/COLOR][/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Szczepienia:[/B] [COLOR=black]tak - wścieklizna[/COLOR] [/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Problemy zdrowotne:[/B] [COLOR=black]nie wiadomo[/COLOR] [/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Inne problemy[/B] [COLOR=black]nie wiadomo[/COLOR] [/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami[/B]:[COLOR=black]nie wiadomo[/COLOR] [/COLOR] [*][B][COLOR=Sienna]Link do wątku:[/COLOR][/B] [*][B][COLOR=Sienna]Krótki opis[/COLOR][/B][B][COLOR=Sienna]:[/COLOR][/B] [/LIST] [URL="http://katowice.schronisko.net/kwarantanna-id-65543.html"][IMG]http://katowice.schronisko.net/images/adopcja/1/150/65543.jpg[/IMG][/URL] - kliknij aby zobaczyć więcej - [B] TEGO PIESKA ODEBRAŁ WŁAŚCICIEL - ponoć radość ogromna - obustronna ![/B] Quote
Energy Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [quote name='JOMA'][B] TEGO PIESKA ODEBRAŁ WŁAŚCICIEL - ponoć radość ogromna - obustronna ![/B][/QUOTE] To wspaniała wiadomość:lol:, oby już się nigdzie sam nie wybierał. Quote
JOMA Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ech, te ludziska ! Denerwujące, że potrafią zgubić psa ale z drugiej strony cieszy, że wiedzą gdzie szukać. Quote
coronaaj Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='Energy']To wspaniała wiadomość:lol:, oby już się nigdzie sam nie wybierał.[/QUOTE] super wiadomosc[B].....Energy potwierdzam 100zl na Pepe pudelka w DT pod Warszawa , moze by skarpeta cos dodala na Dudzie i Jokiego.[/B] [B]Dwa pudelki Dudzia i Pepe maja juz Allegro zajrzyjcie[/B] [B][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1456425881[/URL][/B] [B]Cioteczko Journey dziekuje z calego serca....:loveu::loveu:[/B] Quote
Energy Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='coronaaj']super wiadomosc[B].....Energy potwierdzam 100zl na Pepe pudelka w DT pod Warszawa , moze by skarpeta cos dodala na Dudzie i Jokiego.[/B][/QUOTE] Dziękuję za potwierdzenie:lol: Oczywiście dodamy, tylko poproszę o konta do wpłat. Quote
Equus Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jestem po dłuższym braku dostępu do netu, niestety padł mi do tego teraz modem w domu i wieczorami nie mogę korzystać z netu. Także tylko wpadam na chwilkę :( Energy (mam nadzieję, ze się juz lepiej czujesz?) napisz mi co mam poprawić/dodać/etc. bo przez ten brak netu w domu nie ogarniam tematów :( Quote
sleepingbyday Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 mshume, nic więcej nie wiem - zgłoszenia o zagubieniu z palucha przeglądałam, nie widxiałam, o znalezieniu chyba też nie było - niestety babka nie przysłała mi mejla - a miałam się więcej dowiedziec i odpisac jej, gdzie i jak ma szukać dalej. ale kobita sie nie odzywa, więc na razie sprawa zawieszona. jak cos sie objawi, to dam znać tutaj. Quote
Energy Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 [quote name='Equus']Jestem po dłuższym braku dostępu do netu, niestety padł mi do tego teraz modem w domu i wieczorami nie mogę korzystać z netu. Także tylko wpadam na chwilkę :( Energy (mam nadzieję, ze się juz lepiej czujesz?) napisz mi co mam poprawić/dodać/etc. bo przez ten brak netu w domu nie ogarniam tematów :([/QUOTE] Czuję się dalej do kitu:shake:ale dzięki:lol: Pelasia jest już w domu, więcej chyba nic nie masz do zmiany, choć ja sama chwilowo nie jestem za bardzo pewna:oops: To jest wątek tymczasowiczki Feliksik:loveu:, która jest z nami od zawsze. Może zajrzy ktoś, kto się zakocha, albo będzie mógł pomóc:lol: [url]http://www.dogomania.pl/threads/201557-Czarna-jak-węgielek-Florka...tymczasowo-u-Feliksik..w-drodze-do-Krakowa[/url] Quote
Equus Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='megii1']Dorka już dawno w swoim domu, a ja ciągle mam o nią zapytania i ludzie chcą tylko ją:smile: Dobrze że mam klona - Gabrysię:smile:[/QUOTE] Jak możesz to podrzucaj im tez Jazona - on też jest balack and tan i czeka już bardzo długo :( [quote name='JOMA']Beza, miły , wesoły 8 letni pudelek, lubi być pieszczony i przesiadywać na kolanach, kocha przynosić piłeczkę, nie lubi się czesać i strzyc, ma silny charakter, ale jak kocha to całym sercem. - kliknij na zdjęcie aby zobaczyć więcej -[/QUOTE] JOMA możesz dodac jeszcze raz zdjęcie bo się nie wyświetla? Quote
Recommended Posts