Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludzie ale nowina :bigcool::Cool!::klacz::B-fly:, tak się cieszę, aż nie wiem co napisać - bądź szczęśliwy malutki bo długo na to czekałeś :loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='haliza']Ludzie ale nowina :bigcool::Cool!::klacz::B-fly:, tak się cieszę, aż nie wiem co napisać - bądź szczęśliwy malutki bo długo na to czekałeś :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

:-o:-oNo nowina niesamowita!!! :crazyeye::crazyeye:Skubis badz grzeczny w nowym domku...:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Dogo07']Ciekawe czy będą jakieś wieści ze Skubiniowego domku :).[/QUOTE]

Moze jakies fotki z nowego domku. Skubis dobrze sie sprawuj!!!! Duzo szczescia i radosci..

• 2 weeks later...
Posted

Czekamy na wizytę poadopcyjną, żeby zdjęcia były. Wieści są dobre, Skubiś się dobrze dogaduje i bawi z koleżanką, tylko nie mogą razem jeść, bo jej wyjada :roll:

Ja się przeprowadziłam i mam cały dobytek w kartonach, nic nie mogę znaleźć. Jak się trochę ogarnę to zadzwonię po wieści

Posted

Nie wiem jak to napisać ale Skubiś ma charakter jedynaka chyba. Zagryzł 3 koty państwa :( i jest bardzo niedobry dla suczki Alfy z którą mieszka, zaczął ją atakować :(

Posted

[quote name='leni356']Nie wiem jak to napisać ale Skubiś ma charakter jedynaka chyba. Zagryzł 3 koty państwa :( i jest bardzo niedobry dla suczki Alfy z którą mieszka, zaczął ją atakować :([/QUOTE]
Oj cholera,może być problem:shake:

Posted

To juz nawet nie chodzi o dominowanie, ale zwykla zazdrosc.
Pamietacie, ze Dagmara chciala Skubinia, ale okazal sie zazdrosnikiem o czlowieka i jej maly jamnik bylby zagrozony.
Z suczka na poczatku sie dogadali, ale teraz juz mniej ......
Nie dopuszcza jej do miski, wygania ja z budy .... biedna spi na wycieraczce pod drzwiami ...
No i te kotki ..... To naprawde w 90 % terier ......
Nie wiem, jak panstwo zdecyduja ostatecznie, bo nie chca go oddawac, pokochali go .....
Ale okaze sie pewnie wkrotce ..... beda sie zastanawiac ....

• 2 weeks later...
Posted

Widze, ze macie tu powazne problemy, ale dlaczego nie powiadamiacie wplacajacych regularnie jak np. mnie, ze Skubi ma juz staly dom i na hotelik nie trzeba juz wplacac, skoro dalej ida wplaty? :(

Posted

Rety, Certusowa, przepraszam, zapętliłam się trochę ostatnio. Już sprawdzam konto.

Edit: Certusowa - solidny deklarowicz. Mantis - skarbnik gapa.
Dziękuję Ci za pomoc Skubiemu i raz jeszcze przepraszam. Odesłałam nadpłacone deklaracje.

Są jakieś wieści o Skubisiu?

Posted

Sa wiesci, ale niestety bardzo zle ...............

No i musze wreszcie to napisac .......

[B]SKUBI uciekl wczoraj z domu w Zgorzelcu[/B].
Ma na sobie obroze z moim nr telefonu.
Kiedy opiekunowie wrocili do domu i otworzyli brame, Skubi wybiegl za ich suczka Alfą.
Zaraz wsiedli na rowery i popedzili za nimi .... Alfe udalo sie znalezc ok. km od domu, ale Skubiego juz nie bylo .....
Alfa byla wystraszona i zaraz przybiegla na zawolanie ......
Zdarzalo sie juz, ze oba psiaki wychodzily za brame witac powracajacych opiekunow, ale zawsze za chwilke wracaly na podworko ..... Tym razem niestety bylo inaczej.

Straz Miejska i Policja sa powiadomione. Maja zdjecie Skubiego.
Schronisko powiadomione rowniez.
Wlasciciele maja porozwieszac ogloszenia wszedzie , gdzie sie da.
Powiadomione dogomaniaczki ze Zgorzelca.

Trudno powiedziec, gdzie go w ogole szukac, bo moze byc wszedzie .....
Miejmy nadzieje jednak, ze bedzie sie krecil po miescie i szybko zostanie rozpoznany z ogloszen.
Zgorzelec nie jest metropolia na szczescie.
Powiadomimy tez schronisko w przygranicznym Goerlitz, bo i granice moze przekroczyc.