haliza Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ludzie ale nowina :bigcool::Cool!::klacz::B-fly:, tak się cieszę, aż nie wiem co napisać - bądź szczęśliwy malutki bo długo na to czekałeś :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
coronaaj Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='haliza']Ludzie ale nowina :bigcool::Cool!::klacz::B-fly:, tak się cieszę, aż nie wiem co napisać - bądź szczęśliwy malutki bo długo na to czekałeś :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :-o:-oNo nowina niesamowita!!! :crazyeye::crazyeye:Skubis badz grzeczny w nowym domku...:loveu::loveu::loveu: Quote
Onaa Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Ciekawe czy będą jakieś wieści ze Skubiniowego domku :). Quote
rita60 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='kora78']ja tez na to czekam :)[/QUOTE] Ja też......... Quote
coronaaj Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Dogo07']Ciekawe czy będą jakieś wieści ze Skubiniowego domku :).[/QUOTE] Moze jakies fotki z nowego domku. Skubis dobrze sie sprawuj!!!! Duzo szczescia i radosci.. Quote
haliza Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Może będą a jak i nie to oby był szczęśliwy .... :loveu:(a może będą :evil_lol: ) Quote
zuziaM Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Beda wiesci, beda. Wybieram sie tam wkrotce..... Quote
haliza Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No to super, bardzo jestem ciekawa jak sobie radzi :roll::evil_lol: Quote
kosu32 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jakie cudne wieści !!! :) :) :) Cioteczki - jesteście wspaniałe !!! Skubiściu - bądź szczęśliwy !!! Quote
kora78 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 i jak z tymi wiesciami? chociaz tam zadzwoncie i pogadajcie, a fotki pozniej :) Quote
leni356 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Czekamy na wizytę poadopcyjną, żeby zdjęcia były. Wieści są dobre, Skubiś się dobrze dogaduje i bawi z koleżanką, tylko nie mogą razem jeść, bo jej wyjada :roll: Ja się przeprowadziłam i mam cały dobytek w kartonach, nic nie mogę znaleźć. Jak się trochę ogarnę to zadzwonię po wieści Quote
rita60 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='haliza']I super...[/QUOTE] Teraz czekamy na foty łakomczucha Skubisia:evil_lol: Quote
leni356 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Nie wiem jak to napisać ale Skubiś ma charakter jedynaka chyba. Zagryzł 3 koty państwa :( i jest bardzo niedobry dla suczki Alfy z którą mieszka, zaczął ją atakować :( Quote
rita60 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='leni356']Nie wiem jak to napisać ale Skubiś ma charakter jedynaka chyba. Zagryzł 3 koty państwa :( i jest bardzo niedobry dla suczki Alfy z którą mieszka, zaczął ją atakować :([/QUOTE] Oj cholera,może być problem:shake: Quote
kora78 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 o matko...... a czy chca go oddac przez to? moze poradzcie im, jak go traktowac, by nie dominowal suczki? biedne kotki :( Quote
zuziaM Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 To juz nawet nie chodzi o dominowanie, ale zwykla zazdrosc. Pamietacie, ze Dagmara chciala Skubinia, ale okazal sie zazdrosnikiem o czlowieka i jej maly jamnik bylby zagrozony. Z suczka na poczatku sie dogadali, ale teraz juz mniej ...... Nie dopuszcza jej do miski, wygania ja z budy .... biedna spi na wycieraczce pod drzwiami ... No i te kotki ..... To naprawde w 90 % terier ...... Nie wiem, jak panstwo zdecyduja ostatecznie, bo nie chca go oddawac, pokochali go ..... Ale okaze sie pewnie wkrotce ..... beda sie zastanawiac .... Quote
Certusowa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Widze, ze macie tu powazne problemy, ale dlaczego nie powiadamiacie wplacajacych regularnie jak np. mnie, ze Skubi ma juz staly dom i na hotelik nie trzeba juz wplacac, skoro dalej ida wplaty? :( Quote
Mantis Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Rety, Certusowa, przepraszam, zapętliłam się trochę ostatnio. Już sprawdzam konto. Edit: Certusowa - solidny deklarowicz. Mantis - skarbnik gapa. Dziękuję Ci za pomoc Skubiemu i raz jeszcze przepraszam. Odesłałam nadpłacone deklaracje. Są jakieś wieści o Skubisiu? Quote
zuziaM Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Sa wiesci, ale niestety bardzo zle ............... No i musze wreszcie to napisac ....... [B]SKUBI uciekl wczoraj z domu w Zgorzelcu[/B]. Ma na sobie obroze z moim nr telefonu. Kiedy opiekunowie wrocili do domu i otworzyli brame, Skubi wybiegl za ich suczka Alfą. Zaraz wsiedli na rowery i popedzili za nimi .... Alfe udalo sie znalezc ok. km od domu, ale Skubiego juz nie bylo ..... Alfa byla wystraszona i zaraz przybiegla na zawolanie ...... Zdarzalo sie juz, ze oba psiaki wychodzily za brame witac powracajacych opiekunow, ale zawsze za chwilke wracaly na podworko ..... Tym razem niestety bylo inaczej. Straz Miejska i Policja sa powiadomione. Maja zdjecie Skubiego. Schronisko powiadomione rowniez. Wlasciciele maja porozwieszac ogloszenia wszedzie , gdzie sie da. Powiadomione dogomaniaczki ze Zgorzelca. Trudno powiedziec, gdzie go w ogole szukac, bo moze byc wszedzie ..... Miejmy nadzieje jednak, ze bedzie sie krecil po miescie i szybko zostanie rozpoznany z ogloszen. Zgorzelec nie jest metropolia na szczescie. Powiadomimy tez schronisko w przygranicznym Goerlitz, bo i granice moze przekroczyc. Quote
zuziaM Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ogloszenie jest tez juz na zgorzeleckim portalu ogloszeniowym. Tam bardzo duzo ludzi zaglada......... mam wielka nadzieje, ze to sie skonczy dobrze ..... Quote
rita60 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 O cholera:shake:jakas epidemia z tymi ucieczkami..... Skubi wracaj do domku piesku !!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts