zuziaM Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Milenko, ogloszenia kolo kosciolow to glownie wieszamy. I wczoraj i dzisiaj mialam telefony, ale w zadnym wypadku to nie byl Skubi..... Ogloszenia beda i w prasie i w telewizji. Mam nadzieje, ze szybko i przyniosa efekt..... Z przerazeniem coraz wiekszym mysle o tym biednym psiaku .... gdzie on jest, co robi, co je, gdzie spi .... ?????? Quote
tanitka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 póki co, jest jeszcze stosunkowo ciepło..... choć to marna pociecha :( Quote
zuziaM Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 No wlasnie dzisiaj jest juz zimnica ...... i sypie snieg ....... Praktycznie codziennie mam jeden telefon z ogloszen .... Niestety, zeden nie dotyczy wlasciwego psiaka .... Za kazdym razem jedziemy we wskazane miejsce..... Wczoraj mialam telefon z miejsca, o ktorym juz mi wczesniej inna pani dzwonila, ale tym razem pan dokladnie przypatrzyl sie psiakowi i poszukal charakterystycznych znakow, ktore mu podawalam przez telefon .... I niestety, mimo ogromnego podobienstwa, to nie byl Skubi.... Moja kolezanka mieszkajaca w Goerlitz ( to u zachodnich sasiadow przy Zgorzelcu ), wyslala mailem zdjecie Skubinia do niemieckiego schroniska w Goerlitz. Jest spore prawdopodobienstwo, ze Skubi mogl przejsc przez granice do Niemiec. Cieszy fakt, ze ludzie jednak dzwonia ..... interesuja sie..... Niewazne pobudki .... czy chec pomocy, czy zwabieni nagroda, ale wazne, ze ktos dzwoni. Moze korys telefon bedzie wreszcie tym wlasciwym .... oby, oby .... Skubiniu, bedziemy cie szukac bez przerwy, ile bedzie trzeba ...... Quote
rita60 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Gdzie jestes malenki,tak sie martwie o ciebie......:-( zuzia dzieki. Quote
zuziaM Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Wlasnie zrobilam kolejnych ponad 50 ogloszen i albo dzisiaj albo jutro najdalej jade rozklejac ..... Najgorsze, ze zupelnie nie wiadomo juz w ktora strone sie udac .... gdzie te ogloszenia beda bardziej potrzebne ..... Quote
leni356 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 zuziaM napisał(a):Wlasnie zrobilam kolejnych ponad 50 ogloszen i albo dzisiaj albo jutro najdalej jade rozklejac ..... Najgorsze, ze zupelnie nie wiadomo juz w ktora strone sie udac .... gdzie te ogloszenia beda bardziej potrzebne ..... Gosiu, dzięki. Szkoda że nikt Ci nie pomaga w rozwieszaniu ogłoszeń w Zgorzelcu :( Nie tracę nadziei że w końcu ktoś zadzwoni że widział Skubisia. Dziś zaczepiłam panią na spacerze z erdelkiem i mówię jej że uciekł taki mix erdelka, nie wiadomo gdzie jest, a pani na to że one niestety lubią włóczykijstwo :( Ja myślę że on się gdzieś zaczepił, tylko gdzie :( Najgorsze czy nie potrącił go jakiś samochód Quote
zuziaM Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Skubis jest co kilkanascie minut oglaszany w lokalnej telewizji zgorzeleckiej i pobliskich wioskach. A na dniach bedzie w telewizji lubanskiej. Juz pisalam, ze bedzie tez ogloszenie ( albo juz jest ) w Gazecie Wroclawskiej. Quote
rita60 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Przy takim oglaszaniu,musi się udać........dzieki Gosiu. Quote
haliza Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Oby tylko nic złego Go nie spotkało :mad: Quote
kora78 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Tundra napisał(a):Czy wlasciciele tez go szukaja? te pytania wciaz bez echa..... chyba wiec nie jest dobrze :( Quote
rita60 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 kora78 napisał(a):te pytania wciaz bez echa..... chyba wiec nie jest dobrze :( Też mi sie tak wydaje.......niestety. Quote
leni356 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Właściciele go szukali, Gosia jest z nimi w kontakcie, tyle że to duża okolica, nie wiadomo gdzie go szukać :( Ogłoszenia w okolicy, prasie i nagroda - to jedyne co daje nadzieję że ktoś go zobaczy i zadzwoni. Martwię się cały czas, spadł śnieg do tego wszystkiego :( Quote
rita60 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 haliza napisał(a):I zapowiadają coraz większe mrozy :-( No własnie.......żadnych wiadomości ???????? Quote
lika1771 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Cioteczki czy ktos ma nr. tel.do Dogo? Quote
kora78 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dogo odpowiada na maile. juz na dogomanie nie chce wchodzic. Quote
leni356 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 kora78 napisał(a):Dogo odpowiada na maile. juz na dogomanie nie chce wchodzic. O rany, a czemu? Quote
kora78 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 leni356 napisał(a):O rany, a czemu? bo jest Jej przykro. :( prosze pisac na maila do Dogo. ja sie nie czuje upowazniona do wyjasnien. Quote
leni356 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Gdzie się Skubiś ukrył :???: Takie mrozy są :placz: Quote
rita60 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 kora78 napisał(a):bo jest Jej przykro. :( prosze pisac na maila do Dogo. ja sie nie czuje upowazniona do wyjasnien. kora78 podaj mi maila Dogo na PW.gdzieś go miałam,ale sie zawieruszył. Pogadam z cioteczka Dogo:cool3: Quote
lika1771 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 rita60 napisał(a):kora78 podaj mi maila Dogo na PW.gdzieś go miałam,ale sie zawieruszył. Pogadam z cioteczka Dogo:cool3: Pogadaj bardzo Cie prosze Quote
kora78 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='rita60']kora78 podaj mi maila Dogo na PW.gdzieś go miałam,ale sie zawieruszył. Pogadam z cioteczka Dogo:cool3: jest w podpisach Dogo, chocby w 1 poscie ;) [email protected] gadaj skutecznie :) Quote
Recommended Posts