Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Milenko, ogloszenia kolo kosciolow to glownie wieszamy.
I wczoraj i dzisiaj mialam telefony, ale w zadnym wypadku to nie byl Skubi.....

Ogloszenia beda i w prasie i w telewizji. Mam nadzieje, ze szybko i przyniosa efekt.....

Z przerazeniem coraz wiekszym mysle o tym biednym psiaku .... gdzie on jest, co robi, co je, gdzie spi .... ??????

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlasnie dzisiaj jest juz zimnica ...... i sypie snieg .......

Praktycznie codziennie mam jeden telefon z ogloszen .... Niestety, zeden nie dotyczy wlasciwego psiaka ....
Za kazdym razem jedziemy we wskazane miejsce.....
Wczoraj mialam telefon z miejsca, o ktorym juz mi wczesniej inna pani dzwonila, ale tym razem pan dokladnie przypatrzyl sie psiakowi i poszukal charakterystycznych znakow, ktore mu podawalam przez telefon .... I niestety, mimo ogromnego podobienstwa, to nie byl Skubi....

Moja kolezanka mieszkajaca w Goerlitz ( to u zachodnich sasiadow przy Zgorzelcu ), wyslala mailem zdjecie Skubinia do niemieckiego schroniska w Goerlitz.
Jest spore prawdopodobienstwo, ze Skubi mogl przejsc przez granice do Niemiec.

Cieszy fakt, ze ludzie jednak dzwonia ..... interesuja sie.....
Niewazne pobudki .... czy chec pomocy, czy zwabieni nagroda, ale wazne, ze ktos dzwoni.
Moze korys telefon bedzie wreszcie tym wlasciwym .... oby, oby ....

Skubiniu, bedziemy cie szukac bez przerwy, ile bedzie trzeba ......

Posted

Wlasnie zrobilam kolejnych ponad 50 ogloszen i albo dzisiaj albo jutro najdalej jade rozklejac .....
Najgorsze, ze zupelnie nie wiadomo juz w ktora strone sie udac .... gdzie te ogloszenia beda bardziej potrzebne .....

Posted

zuziaM napisał(a):
Wlasnie zrobilam kolejnych ponad 50 ogloszen i albo dzisiaj albo jutro najdalej jade rozklejac .....
Najgorsze, ze zupelnie nie wiadomo juz w ktora strone sie udac .... gdzie te ogloszenia beda bardziej potrzebne .....

Gosiu, dzięki. Szkoda że nikt Ci nie pomaga w rozwieszaniu ogłoszeń w Zgorzelcu :( Nie tracę nadziei że w końcu ktoś zadzwoni że widział Skubisia. Dziś zaczepiłam panią na spacerze z erdelkiem i mówię jej że uciekł taki mix erdelka, nie wiadomo gdzie jest, a pani na to że one niestety lubią włóczykijstwo :( Ja myślę że on się gdzieś zaczepił, tylko gdzie :( Najgorsze czy nie potrącił go jakiś samochód

Posted

Skubis jest co kilkanascie minut oglaszany w lokalnej telewizji zgorzeleckiej i pobliskich wioskach.
A na dniach bedzie w telewizji lubanskiej.
Juz pisalam, ze bedzie tez ogloszenie ( albo juz jest ) w Gazecie Wroclawskiej.

Posted

Właściciele go szukali, Gosia jest z nimi w kontakcie, tyle że to duża okolica, nie wiadomo gdzie go szukać :( Ogłoszenia w okolicy, prasie i nagroda - to jedyne co daje nadzieję że ktoś go zobaczy i zadzwoni. Martwię się cały czas, spadł śnieg do tego wszystkiego :(

Posted

kora78 napisał(a):
bo jest Jej przykro. :(
prosze pisac na maila do Dogo. ja sie nie czuje upowazniona do wyjasnien.

kora78 podaj mi maila Dogo na PW.gdzieś go miałam,ale sie zawieruszył. Pogadam z cioteczka Dogo:cool3: