Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuziaM']08.04.2010 wplynelo [B]65,zl[/B] dla Subisia.

Z tego :

za wizyte u lekarza i zdjecie RTG
[B]hotel od 01.05.201 - 02.05.2010[/B][/QUOTE]

Napisz prosze na watku erdelka jak prosilam.

Posted

[quote name='rita60']Napisz prosze na watku erdelka jak prosilam.[/QUOTE]

Ale ja nie wiem, gdzie ten watek znalezc .... Nie pislama tam nigdy, wiec nie mam go w subskrypcjach.

Posted

[quote name='zuziaM']Ale ja nie wiem, gdzie ten watek znalezc .... Nie pislama tam nigdy, wiec nie mam go w subskrypcjach.[/QUOTE]
Wyslalam ci linka na PW:cool3:
oto on:razz:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/181862-Airedale-terier-krol-terierow-w-A-odzkim-schronisku-WrociA-do-domu?p=14393155[/URL]

Posted

[B]lika1771[/B], numer konta poleciał na PW :)

Dotarły przelewy:

[B]kosu32 - 20zł.
agata51 - 20zł.
AgusiaP - 20zł.[/B]

Skubiś bardzo dziękuje :Rose:

Stan skubisiowej skarpety - 60zł.

Posted

U Skubinia wszystko w porzadku.
Kochany, cudowny i bardzo grzeczny psiak.
Strasznie sie do nas przywiazal. Przed kazdym spacerem musi byc dlugie witanie ...... Skacze, caluje, podskakuje i lapie za rekawy .... No jest strasznie radosnym psiakiem.
Nosek czyszcze codziennie. Czasami nie trzeba, bo jest czysciutki ... Nie wiem, od czego to zalezy.

Posted

[quote name='tanitka']żadnego odzewu z ogłoszen nie ma?:([/QUOTE]

Ten jeden pan (z panią) który się nie zdecydował w końcu. Chyba mu jeszcze trzeba dorobić z nowymi zdjęciami, choć ten tydzień ciężki jest :( Może lepiej po niedzieli wystawić nowe ogłoszenia?

Czy ktoś mógłby pomóc w ogłaszaniu Skubiego? Dogo07 robi też ogłoszenia Skubiemu, ale każda pomoc na wagę złota jest.. Skubi bardzo prosi o pomoc w znalezieniu domku

Małgosiu, czy Skubi będzie jeszcze dostawał jakieś leki?

Posted

Na razie mam tylkp jego nochal kontrolowac. Jesli sie pogorszy .... bedzie bardziej zapchany, gorszy oddech i inne brzydkie objawy ( np krwawienie ) , to wezmie serie lekow p.zapalnych.

Posted

ja mogę porobić za kilka dni:
morusek
autogiełda
moj pupil
cafe animal
adopcje org
adopcje psów
ojej chyba też

jeśli dogo się dubluje z jakimiś to mi napiszcie, nie będę szukać, gdzie on ma konkretnie

ale to w ciągu kilku dni dopiero, dziś na pewno nie. a jutro-nie wiem, itp

Posted

mogę, mogę, pewnie
tylk niech Dogo napisze mi, na jakich z tych wymienionych Skubisiowi brauje, by nie dublować, bo nie wejdą, a to się pokazuje dopiero na koniec roboty i szlag człowieka trafia

Posted

[quote name='kora78']mogę, mogę, pewnie
tylk niech Dogo napisze mi, na jakich z tych wymienionych Skubisiowi brauje, by nie dublować, bo nie wejdą, a to się pokazuje dopiero na koniec roboty i szlag człowieka trafia[/QUOTE]

Dzięki:). Z tych co wymieniłaś to nie ma na (przynajmniej ode mnie):
autogiełda
cafeanimal
adopcje org
adopcje psów

Posted

Hej. Przeczytałam historię Skubisia i bardzo mnie ona poruszyła. Nie wiem z kim mogłabym się skontaktować telefonicznie aby dowiedzieć się szczegółów o tym psiaku. Jeżeli jest takowa osoba, która chciałabym ze mną na jego temat porozmawiać, udzielić mi odpowiedzi na pytania (bo chciałabym wiedzieć konkretnie co jest z tym psiakiem nie tak,że już 2 razy znalazł się w schronisku, bo mam już swojego pieska-staruszka i muszę wiedzieć czy się wzajemnie ewetualnie zaakceptują a z tego co tu jest napisane Skubi ma nieopanowaną energię:)) to proszę podać mi numer na privie albo tutaj bo nie mogę takowego znaleźć. Dzięki!

Posted

[quote name='Dagovill']Hej. Przeczytałam historię Skubisia i bardzo mnie ona poruszyła. Nie wiem z kim mogłabym się skontaktować telefonicznie aby dowiedzieć się szczegółów o tym psiaku. Jeżeli jest takowa osoba, która chciałabym ze mną na jego temat porozmawiać, udzielić mi odpowiedzi na pytania (bo chciałabym wiedzieć konkretnie co jest z tym psiakiem nie tak,że już 2 razy znalazł się w schronisku, bo mam już swojego pieska-staruszka i muszę wiedzieć czy się wzajemnie ewetualnie zaakceptują a z tego co tu jest napisane Skubi ma nieopanowaną energię:)) to proszę podać mi numer na privie albo tutaj bo nie mogę takowego znaleźć. Dzięki![/QUOTE]

Dziękujemy za zainteresowanie Skubisiem. Wysłałam na priv