rita60 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Czy pieniazki dla skubiego od erdelka wpłyneły ? Quote
zuziaM Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 08.04.2010 wplynelo [B]65,zl[/B] dla Subisia. Z tego : za wizyte u lekarza i zdjecie RTG [B]hotel od 01.05.201 - 02.05.2010[/B] Quote
rita60 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='zuziaM']08.04.2010 wplynelo [B]65,zl[/B] dla Subisia. Z tego : za wizyte u lekarza i zdjecie RTG [B]hotel od 01.05.201 - 02.05.2010[/B][/QUOTE] Napisz prosze na watku erdelka jak prosilam. Quote
leni356 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='lika1771']Moge prosic numer konta[/QUOTE] Lika, Mantis wyśle numer konta Quote
zuziaM Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='rita60']Napisz prosze na watku erdelka jak prosilam.[/QUOTE] Ale ja nie wiem, gdzie ten watek znalezc .... Nie pislama tam nigdy, wiec nie mam go w subskrypcjach. Quote
rita60 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='zuziaM']Ale ja nie wiem, gdzie ten watek znalezc .... Nie pislama tam nigdy, wiec nie mam go w subskrypcjach.[/QUOTE] Wyslalam ci linka na PW:cool3: oto on:razz: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181862-Airedale-terier-krol-terierow-w-A-odzkim-schronisku-WrociA-do-domu?p=14393155[/URL] Quote
Onaa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='rita60']Czy pieniazki dla skubiego od erdelka wpłyneły ?[/QUOTE] Skubi bardzo dziękuje :loveu:. Quote
Mantis Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [B]lika1771[/B], numer konta poleciał na PW :) Dotarły przelewy: [B]kosu32 - 20zł. agata51 - 20zł. AgusiaP - 20zł.[/B] Skubiś bardzo dziękuje :Rose: Stan skubisiowej skarpety - 60zł. Quote
zuziaM Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 U Skubinia wszystko w porzadku. Kochany, cudowny i bardzo grzeczny psiak. Strasznie sie do nas przywiazal. Przed kazdym spacerem musi byc dlugie witanie ...... Skacze, caluje, podskakuje i lapie za rekawy .... No jest strasznie radosnym psiakiem. Nosek czyszcze codziennie. Czasami nie trzeba, bo jest czysciutki ... Nie wiem, od czego to zalezy. Quote
leni356 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='tanitka']żadnego odzewu z ogłoszen nie ma?:([/QUOTE] Ten jeden pan (z panią) który się nie zdecydował w końcu. Chyba mu jeszcze trzeba dorobić z nowymi zdjęciami, choć ten tydzień ciężki jest :( Może lepiej po niedzieli wystawić nowe ogłoszenia? Czy ktoś mógłby pomóc w ogłaszaniu Skubiego? Dogo07 robi też ogłoszenia Skubiemu, ale każda pomoc na wagę złota jest.. Skubi bardzo prosi o pomoc w znalezieniu domku Małgosiu, czy Skubi będzie jeszcze dostawał jakieś leki? Quote
zuziaM Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Na razie mam tylkp jego nochal kontrolowac. Jesli sie pogorszy .... bedzie bardziej zapchany, gorszy oddech i inne brzydkie objawy ( np krwawienie ) , to wezmie serie lekow p.zapalnych. Quote
kora78 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 ja mogę porobić za kilka dni: morusek autogiełda moj pupil cafe animal adopcje org adopcje psów ojej chyba też jeśli dogo się dubluje z jakimiś to mi napiszcie, nie będę szukać, gdzie on ma konkretnie ale to w ciągu kilku dni dopiero, dziś na pewno nie. a jutro-nie wiem, itp Quote
tanitka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 mam wrażenie, że do końca tygodnia o adopcje będzie ciężko ... Quote
leni356 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Też mi się wydaje że trzeba poczekać. Kora, możesz po niedzieli wystawić ogłoszenia Quote
kora78 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 mogę, mogę, pewnie tylk niech Dogo napisze mi, na jakich z tych wymienionych Skubisiowi brauje, by nie dublować, bo nie wejdą, a to się pokazuje dopiero na koniec roboty i szlag człowieka trafia Quote
Onaa Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='kora78']mogę, mogę, pewnie tylk niech Dogo napisze mi, na jakich z tych wymienionych Skubisiowi brauje, by nie dublować, bo nie wejdą, a to się pokazuje dopiero na koniec roboty i szlag człowieka trafia[/QUOTE] Dzięki:). Z tych co wymieniłaś to nie ma na (przynajmniej ode mnie): autogiełda cafeanimal adopcje org adopcje psów Quote
kora78 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 oki, to będę robić w niedzielę może wieczorem? nie obiecuję, mnie musi wena najść :) ale najlepszą rękę do ogłoszeń ma Dogo!!!! Quote
kosu32 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Do ogłoszeń można wykorzystać kilka spośród tych nowych fotek Skubiego - są piekne. Quote
Dagovill Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Hej. Przeczytałam historię Skubisia i bardzo mnie ona poruszyła. Nie wiem z kim mogłabym się skontaktować telefonicznie aby dowiedzieć się szczegółów o tym psiaku. Jeżeli jest takowa osoba, która chciałabym ze mną na jego temat porozmawiać, udzielić mi odpowiedzi na pytania (bo chciałabym wiedzieć konkretnie co jest z tym psiakiem nie tak,że już 2 razy znalazł się w schronisku, bo mam już swojego pieska-staruszka i muszę wiedzieć czy się wzajemnie ewetualnie zaakceptują a z tego co tu jest napisane Skubi ma nieopanowaną energię:)) to proszę podać mi numer na privie albo tutaj bo nie mogę takowego znaleźć. Dzięki! Quote
leni356 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Dagovill']Hej. Przeczytałam historię Skubisia i bardzo mnie ona poruszyła. Nie wiem z kim mogłabym się skontaktować telefonicznie aby dowiedzieć się szczegółów o tym psiaku. Jeżeli jest takowa osoba, która chciałabym ze mną na jego temat porozmawiać, udzielić mi odpowiedzi na pytania (bo chciałabym wiedzieć konkretnie co jest z tym psiakiem nie tak,że już 2 razy znalazł się w schronisku, bo mam już swojego pieska-staruszka i muszę wiedzieć czy się wzajemnie ewetualnie zaakceptują a z tego co tu jest napisane Skubi ma nieopanowaną energię:)) to proszę podać mi numer na privie albo tutaj bo nie mogę takowego znaleźć. Dzięki![/QUOTE] Dziękujemy za zainteresowanie Skubisiem. Wysłałam na priv Quote
Recommended Posts