Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Skubisia wplynelo wczoraj 305 zl.
Pozwolilam sobie od tego odliczyc 30,- zl za wizyte u lekarza.
Tak wiec ostatecznie pobyt Skubiego jest oplacony do 02.04.2010

Posted

[quote name='zuziaM']Dla Skubisia wplynelo wczoraj 305 zl.[/QUOTE]
Chciałam dodać, że to od wszystkich dobroczyńców Skubisia, którzy wpłacali na mojego konto. Dziękuję :loveu:

Doleciał też nowy przelew.

[B]AgusiaP - 40zł.[/B] [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/kwiatki.gif[/IMG] (miesięczna deklaracja za dwa miesiące)

Posted

Kochaniutki Skubi, z okazji dnia psa, życzę ci, żebyś prędziutko zauroczył jakiego aniołka, który cię pokocha na śmierć i życie :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Skubi jest naprawde fantastyczny.
Bardzo lubi sie bawic. Kradnie mi oczywiscie tez rekawiczki ... jak wszystkie inne psiaki ... nie wiem, co z nimi jest, ze wszystkie to robia !

Kiedy wychodzimy albo wracamy ze spaceru, to Skubi zaczepia do zabaw wszystkie psiaki.

A z ta miesznka ras w Skubisiu .... sama nie wiem, co w nim siedzi.

Wczoraj na spacerze natrafilismy na siedzacego w zaroslach zajaczka .... Spal chyba, bo nas uslyszal w ostatniej chwili i zerwal sie do ucieczki.
Skubi byl strasznie zaskoczony..... zaczal za nim biec, ale nie gnal przed siebie ze wszystkich sil, ale stawal, kiedy czul opor smyczy i znow zaczynalk biec, kiedy poczul luz .... Zupelnie mnie nie ciagnal, zeby tylko gnac za zajacem.
Wiec nie wierze, ze ta pania tak ciagnal na smyczy.
Jedyne, o czym juz pisalam wczesniej, to skacze na mnie .... z radosci oczywiscie, zeby sie przywitac. Potrafi nawet stac na tylnych lapkach, a przednimi drapac mnie ....... Lobuziak, ale strasznie zabawny i kochany.

Zdrowko juz calkowicie wrocilo. oddech normalny, nie kichal juz wczoraj ani dzisiaj. Nosek czysty. Juz krewki nie bylo ( bo mial w jednej dziurce po kichaniu ). Ale jeszcze bede muz sie przygladlaa i jakby cos mnie zaniepokoilo, to oczywiscie zaraz pedzimy do pani doktor.

Posted

Wszystko gra.
wesolak z niego przeokropny. Skacze i szaleje na spacerkach ... zaczepia mnie i moje sunie do harcow.
Tarmosi swoje dwa pluszaki .... fajny chlopczyk.

Posted

Ale super wieści :lol: Nie dosyć, że chłopczykowi tak szybko zdrówko wraca to jeszcze się okazuje, że to taki fantastyczny facet :loveu:

Doleciał przelew od cioci [B]danal1983[/B] :loveu:

[B]danal1983 - 10zł.[/B]

Posted

Pogoda nie za bardzo na robienie fotek, ale sprobuje zlapac jakis lepszy moment ... moze kawaleczek slonca wyjdzie i wtedy pstrykne Skubisiowi kilka zdjec.

W poniedzialaek pojade do pani doiktor, bo Skubid dzisiaj kichal na spacerze.
Moze to tylko trawy go laskotaly w nochal .... inne psiaki tez czasem kichaja .... ale wole sprawdzic, czy juz wszystko wrocilo do normy.

Posted

[quote name='tanitka']Lilka on waży 30 kg więc nie jest taki mały, ale z pewnością długie lata jeszcze przed nim :)[/QUOTE]

tak to jest jak się ma pootwierane parę wątków :):) w górę Skubi ....

Posted

Bylam wczoraj ze Skubisiem u pani doktor.
Niuniek sie jeszcze nie do konca wyleczyl.
Juz nie ma mowy o zapaleniu pluc, ani nawet oskrzeli, ale jeszcze slychac w srodku jakies niewlasciwe odglosy ....
Skubis bedzie jeszcze bral przez 5 dni lekarstwo. To juz powinno go wyleczyc zupelnie do konca.
Leki kosztowaly 42 zl (Marbocyl P 20 mg ).

Posted

Prosimy o wsparcie i bazarek na Skubisia, bardzo prosimy :oops:.
Skubiś nie ma nawet pełnych deklaracji na pobyt w hoteliku a jeszcze dochodzą koszty leczenia :shake:.

Posted

Acha ... zapytalam o oczko Skubisia.
Skubi ma normalne oczko, a jedynie na nie nie widzi.
Tak wiec nie ma potrzeby zaszywania.
Zaszywa sie wowczas, kiedy jest usuwana galka oczna..... a wtedy trzeba tez nacinac powieki, zeby sie zrosly, bo inaczej zanieczyszczenia moga sie do srodka dostawac.
Pisze, bo ktos zadal wczesniej pytanie o mozliwiosc zszycia oczka.

Posted

Ja myślałam że on to oczko stracił. Tak było w info.
Zresztą na zdjęciach jest jakby mniejsze.

Czyli oczko jest całe tylko psiak nie widzi na nie.