Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przemek ....Pako jest TWÓJ , wszystkie papiery są na Ciebie , umowa spisana , a jak chce odbierać to niech składa wniosek do prokuratury , sądu itp. wejść i zabrać nie ma prawa , za to ty możesz wezwać Policję lub SM , no i za próg nie wpuszczaj kanalii ( nie piszę tu o mundurowych ma się rozumieć a o psychicznej )

Posted

[quote name='Alicja']Przemek ....Pako jest TWÓJ , wszystkie papiery są na Ciebie , umowa spisana , a jak chce odbierać to niech składa wniosek do prokuratury , sądu itp. wejść i zabrać nie ma prawa , za to ty możesz wezwać Policję lub SM , no i za próg nie wpuszczaj kanalii ( nie piszę tu o mundurowych ma się rozumieć a o psychicznej )

przyjąłem do wiadomości, a nawet jakby przyszła z całą armią to i tak bym jej synka nie oddał

Posted

Przemek tymi oszołomkami się nie przejmuj, nie złamałeś umowy, informacje o zaaklimatyzowaniu się psa miały teraz niech spadają.. Zresztą jesteś po kontroli inspektora z KTOZ to Ci mogą naskoczyć.. A jak będą podskakiwać to za nie się weźmiemy!!!!!

Posted

Asior napisał(a):
Przemek tymi oszołomkami się nie przejmuj, nie złamałeś umowy, informacje o zaaklimatyzowaniu się psa miały teraz niech spadają.. Zresztą jesteś po kontroli inspektora z KTOZ to Ci mogą naskoczyć.. A jak będą podskakiwać to za nie się weźmiemy!!!!!

wielkie dzieki Asia za pomoc,a mam takie pytanko co musze zrobic zeby np w niedziele jechac jako wolontariusz do bulkow w naszym schronie

Posted

przemek81 napisał(a):
wielkie dzieki Asia za pomoc,a mam takie pytanko co musze zrobic zeby np w niedziele jechac jako wolontariusz do bulkow w naszym schronie

pewnie musisz najpierw uzyskać zgodę kierownictwa;)

czyzby gaga szalała i zalazła ci za skórę????:cool3::angryy:

Posted

przemek81 napisał(a):

Posted

przemek81 napisał(a):

Posted

andzia69 napisał(a):

no coty tylko chciala z policja i jakas tam druga nawiedzona psa mi odebrac bo jej zdjecia nie wyslalem,ale nawet z cala armia mi synka nie odbieze hehe

Posted

andzia69 napisał(a):

no coty tylko chciala z policja i jakas tam druga nawiedzona psa mi odebrac bo jej zdjecia nie wyslalem,ale nawet z cala armia mi synka nie odbieze hehe

Posted

no no piękny Ci Doziobull rośnie ^^
Jak dla mnie to Pakus ma wiecej z doga niz z TTB :P

Wiem bo pomagałam w odchowaniu całego miotu dozi niemieckich :)

swietnie ze do Was trafił, nie przejmujcie sie jakimiś psychicznymi ludźmi :P
Pozdrowienia :)

Posted

emdziolek napisał(a):
no no piękny Ci Doziobull rośnie ^^
Jak dla mnie to Pakus ma wiecej z doga niz z TTB :P

Wiem bo pomagałam w odchowaniu całego miotu dozi niemieckich :)

swietnie ze do Was trafił, nie przejmujcie sie jakimiś psychicznymi ludźmi :P
Pozdrowienia :)

tez mysle ze on ma wiecej z Doga ale to nic nie zmienia jest strasznie kochanym i wdziecznym psiakiem,z jedna mala ruznica bede mial KONIKA:loveu: zamiast TTB hehe ale za to strasznie kochanego:loveu:

Posted

emdziolek napisał(a):
Piękniś :)

Duży już jest Pakuś :)
Jestem ciekawa jak wysoki będzie docelowo ^^

obecnie ma 4 miesiace(OKOLO) i jest po kolano i waga 19,5kg
chyba bedzie spory