agnieszka32 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Przemek - ja wiem, idiotów na tym świecie nie brakuje... :shake::angryy: Niuniek przepiękny, szczęśliwy - wspaniały dom mu stworzyliście :loveu: Quote
Alicja Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Przemek ....Pako jest TWÓJ , wszystkie papiery są na Ciebie , umowa spisana , a jak chce odbierać to niech składa wniosek do prokuratury , sądu itp. wejść i zabrać nie ma prawa , za to ty możesz wezwać Policję lub SM , no i za próg nie wpuszczaj kanalii ( nie piszę tu o mundurowych ma się rozumieć a o psychicznej ) Quote
przemek81 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
przemek81 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='Alicja']Przemek ....Pako jest TWÓJ , wszystkie papiery są na Ciebie , umowa spisana , a jak chce odbierać to niech składa wniosek do prokuratury , sądu itp. wejść i zabrać nie ma prawa , za to ty możesz wezwać Policję lub SM , no i za próg nie wpuszczaj kanalii ( nie piszę tu o mundurowych ma się rozumieć a o psychicznej ) przyjąłem do wiadomości, a nawet jakby przyszła z całą armią to i tak bym jej synka nie oddał Quote
Asior Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Przemek tymi oszołomkami się nie przejmuj, nie złamałeś umowy, informacje o zaaklimatyzowaniu się psa miały teraz niech spadają.. Zresztą jesteś po kontroli inspektora z KTOZ to Ci mogą naskoczyć.. A jak będą podskakiwać to za nie się weźmiemy!!!!! Quote
przemek81 Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Asior napisał(a):Przemek tymi oszołomkami się nie przejmuj, nie złamałeś umowy, informacje o zaaklimatyzowaniu się psa miały teraz niech spadają.. Zresztą jesteś po kontroli inspektora z KTOZ to Ci mogą naskoczyć.. A jak będą podskakiwać to za nie się weźmiemy!!!!! wielkie dzieki Asia za pomoc,a mam takie pytanko co musze zrobic zeby np w niedziele jechac jako wolontariusz do bulkow w naszym schronie Quote
andzia69 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 przemek81 napisał(a):wielkie dzieki Asia za pomoc,a mam takie pytanko co musze zrobic zeby np w niedziele jechac jako wolontariusz do bulkow w naszym schronie pewnie musisz najpierw uzyskać zgodę kierownictwa;) czyzby gaga szalała i zalazła ci za skórę????:cool3::angryy: Quote
andzia69 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 przemek81 napisał(a):wielkie dzieki Asia za pomoc,a mam takie pytanko co musze zrobic zeby np w niedziele jechac jako wolontariusz do bulkow w naszym schronie pewnie musisz najpierw uzyskać zgodę kierownictwa;) czyzby gaga szalała i zalazła ci za skórę????:cool3::angryy: Quote
przemek81 Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 andzia69 napisał(a):pewnie musisz najpierw uzyskać zgodę kierownictwa;) czyzby gaga szalała i zalazła ci za skórę????:cool3::angryy: no coty tylko chciala z policja i jakas tam druga nawiedzona psa mi odebrac bo jej zdjecia nie wyslalem,ale nawet z cala armia mi synka nie odbieze hehe Quote
przemek81 Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 andzia69 napisał(a):pewnie musisz najpierw uzyskać zgodę kierownictwa;) czyzby gaga szalała i zalazła ci za skórę????:cool3::angryy: no coty tylko chciala z policja i jakas tam druga nawiedzona psa mi odebrac bo jej zdjecia nie wyslalem,ale nawet z cala armia mi synka nie odbieze hehe Quote
emdziolek Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 no no piękny Ci Doziobull rośnie ^^ Jak dla mnie to Pakus ma wiecej z doga niz z TTB :P Wiem bo pomagałam w odchowaniu całego miotu dozi niemieckich :) swietnie ze do Was trafił, nie przejmujcie sie jakimiś psychicznymi ludźmi :P Pozdrowienia :) Quote
przemek81 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 emdziolek napisał(a):no no piękny Ci Doziobull rośnie ^^ Jak dla mnie to Pakus ma wiecej z doga niz z TTB :P Wiem bo pomagałam w odchowaniu całego miotu dozi niemieckich :) swietnie ze do Was trafił, nie przejmujcie sie jakimiś psychicznymi ludźmi :P Pozdrowienia :) tez mysle ze on ma wiecej z Doga ale to nic nie zmienia jest strasznie kochanym i wdziecznym psiakiem,z jedna mala ruznica bede mial KONIKA:loveu: zamiast TTB hehe ale za to strasznie kochanego:loveu: Quote
przemek81 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 prawie jak na wysyawie;) noi kluseczka na kolankach:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
przemek81 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Alicja napisał(a):naklankowy piesio ;) no pewnie ze nakolankowy, jak urosnie konik to na kolanka sie nie zmiesci Quote
donacja Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jak to fajnie takie wątki czytać :) Widać, że psiak super trafił :) Quote
przemek81 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 donacja napisał(a):Jak to fajnie takie wątki czytać :) Widać, że psiak super trafił :) wielkie dzięki, paczyslaw to nasze słońce najukochańsze Quote
przemek81 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 noi znowu z tatusiem na kolankach:loveu: synek lubi bawic sie lalkami:diabloti::diabloti: noi ulubione miejsce do spania:loveu: Quote
emdziolek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Piękniś :) Duży już jest Pakuś :) Jestem ciekawa jak wysoki będzie docelowo ^^ Quote
przemek81 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 emdziolek napisał(a):Piękniś :) Duży już jest Pakuś :) Jestem ciekawa jak wysoki będzie docelowo ^^ obecnie ma 4 miesiace(OKOLO) i jest po kolano i waga 19,5kg chyba bedzie spory Quote
donacja Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 przemek81 napisał(a):obecnie ma 4 miesiace(OKOLO) i jest po kolano i waga 19,5kg chyba bedzie spory dorodny chłopak-kawał psa z niego będzie. Quote
Recommended Posts