Tola^^ Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Przepraszam lecz teraz mam dużo nauki i na dodatek mam treningi więc nie mam zbytnio czasu żeby nad tym wszystkim zapanować:( Już poprawiam pierwszy post.... Quote
danka1234 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Tolu jesli nie masz czasu na prowadzenia i aktualizacje watku to napisz do moderatora niech przeniesie wątek na mnie.Sama sie nim zajme i na bierzaco bede go aktualizowac. Wklejałam tu linki do bazarków które wystawiłam na leczenie Buliego,prosze Cie wklej je tez na 1 strone,moze ktos śledzący losy Buliego zechce wspomóc go zakupem na bazarku bo wydatki na Buliego sa duze i potrzeba zebrac jeszcze sporo pieniedzy. Rozlliczenie wpływów i wydatków tez musi byc na 1 stronie, Buli jest w trakcie leczenia grzybicy,ponadto musi miec usunietego zęba i wyczyszczony kamien i oczywiscie kastracja skoro okazało sie ze ma nie ponad 10 a7-8 lat.I na tykle sie zachowuje ,nawed na mniej. Mam tez zrobione ogłoszenai dla Buliego ,linki od nich powinny byc na 1 stronie wiec jest sporo do aktualizacji. Tolu,widze ze zaktualizowałas 1 strone ,dziekuje ale w 1 poscie mozna wkleic tylko 5 fotek. Quote
bianka0 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ponawiam pytanie, czy Buli ma allegro? Jeżeli nie to zaraz będę robiła przelewy za swoje allegra, więc zamówię również dla Buliego. Gdzie , na której stronie mam szukać poniesionych wydatków na Buliego? Quote
danka1234 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 bianka0 napisał(a):Ponawiam pytanie, czy Buli ma allegro? Jeżeli nie to zaraz będę robiła przelewy za swoje allegra, więc zamówię również dla Buliego. Gdzie , na której stronie mam szukać poniesionych wydatków na Buliego? Wydatk i wplywy na Buliego zaraz rozpisze bo wczesniej podawałam cześciowo ale utknęły gdzies w postach. Co do allegra to miał obiecane w sobote od Isadory ale chyba jeszcze nie jest zrobione bo byłby wstawiony link. Co do ogłoszen to od dawna ma zrobiony mój pakiecik ale linków jeszcze nie wklejałam,zajme sie tym. Quote
danka1234 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 kolejny bazarek na potrzeby Buliego; Encyklopedia - Wielka Historia Świata do 20 lutego. I nowy banerek; Quote
danka1234 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 allegro dla Bulinka -moje pierwsze,siedziałam nad nim długo ale jest.;) http://upload.allegro.pl/item919764055_jamnik_bulinek_uratowany_przed_zamarznieciem.html Quote
bianka0 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No to danka1234 już robi psiakom pełen komplecik ogłoszeń :multi::multi: Myślę, że często będę z Twoich usług korzystać :lol: Danusiu zaznacz w allegro, że Buli jest wykastrowany, bo jeszcze go jakiś drań do pseudohodowli wypatrzy :evil_lol: Quote
danka1234 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Zapomniałam dodać a teraz nie wiem jak poprawic ,zostawie tak jak jest a na takich drani bede przygotowana.:mad: No tak zapomniałam napisać ze Buliś miał dzisiaj zabieg kastracji i sanacji jamy,1 zabęk został usunięty.;) Quote
bianka0 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nie chcę być złośliwa, ale ile mu zębów zostało:roll: Bo mojej Lilith zostawiłaś 4 sztuki :evil_lol: Quote
danka1234 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Lilith z tymi 4 potrafi sobie radzic i dziabnąc jak trzeba wiec nie narzekaj.:evil_lol: Bulinkowi usunełam tylko jednego.:eviltong: chłopak musi sie ładnei prezentowac.:loveu: Quote
bianka0 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wymijająca odpowiedź , nadal nie wiadomo ile Buliemu zębów zostało.:shake: Gdzie rozliczenie wydatków :mad: Quote
danka1234 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Buliś prócz tego jednego usunietego ma wszystkie zabki,choc kilka niezbyt ładnych ale nie było koniecznoscia ich usuwac wiec niech mu jeszcze mu posłuża.:lol: Po jutrzejszej wizycie u weterynarza(bo idziemy na zastrzyk) spisze wydatki na Bulisia.;) i wkleje beda niestety spore.:roll: Quote
tanitka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 czyli hollywodzki uśmiech teraz jest? ;) Quote
danka1234 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 tanitka napisał(a):czyli hollywodzki uśmiech teraz jest? ;) no tak,ale mało widoczny bo Bulis ma strasznei drobne zabki. Buliś ciągle szuka kontaktu z Toficzkiem,dobrze by mu się zyło z drugim pieskiem takim ktory by go zaakceptował. Tofik jest typem samotnika,unika towarzystwa Bulisia ale ten i tak stara sie byc jak najblizej niego. Quote
bianka0 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 On cały jest drobniutki, to ząbki nie mogą być duże :evil_lol: Quote
Tola^^ Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ja niestety nie mogłam na bieżąco zajmować wątkiem bo niestety mam dużo nauki i brak czasu więc Danka1234 się tym zajęła ona będzie wszystko wklejać na bieżąco bo Bulinek jet u niej na DT :) Quote
danka1234 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Jasne Tolu,nauka na pierwszym miejscu. ale mam nadzieje bedziesz zaglądać do Buliego. Quote
tanitka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 czyli jakaś przyjemna jamniczkowa by się przydała :) Quote
Tola^^ Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Oczywiście że bd na wątku Bulinka :) Mam nadzieje że znajdziemy dla niego super DS! :) Quote
danka1234 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 tanitka napisał(a):czyli jakaś przyjemna jamniczkowa by się przydała :) jakby taka sie znalezła Buli by sie bardzo ucieszył :lol: lubi towarzystwo.:loveu: 1 strona zaktualizowana.;) Quote
bianka0 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Teraz wiadomo ile wydałaś Danusiu na Buliego:shake: :shake: i to chyba nie koniec leczenia.Nawet nie miałam pojęcia, że to było już tyle wydatków. Szkoda że tam gdzie była leczona Lilith nie potraktowali Bulisia ulgowo, tak jak ją. Nawet dochód z bazarków tego nie pokryje. Przelałam Ci na Buliego 50 zł.:lol: Jest to kropla w morzu potrzeb, ale zawsze zmniejszy dług. Quote
Angel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 rzeczywiście spora suma..;/ może zrobiłabym jakąś zbiórke po znajomych i napewno by się coś uzbierało. A każdy grosz sie liczy. ;) Quote
Isadora7 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 bianka0 napisał(a):Ponawiam pytanie, czy Buli ma allegro? Jeżeli nie to zaraz będę robiła przelewy za swoje allegra, więc zamówię również dla Buliego. Gdzie , na której stronie mam szukać poniesionych wydatków na Buliego? Dorotko Buli ma allegro. Niedawno pisałam na zamojskim wątku (Mięta i Bursztyn) ze bywa ze nie mam czasu pisać liku do aukcji. Tym bardziej że taki link staje się za chwile nieaktualny. Dlatego najlepiej znać link do profilu na allegro. Buli ma u mnie allegro na: pomorskie (full serwis = wyróznienie+podświetlenie+pogrubienie) małopolskie (z pogrubieniem) mazowieckie (zwykłe) (wielkopolskie (zwykłe) Quote
danka1234 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Za Bulisia i tak troszke opuscili ceny(przynajmniej tak mówią)Lilithka była leczona prawie 2 lata temu to i ceny leków i zabiegów moze były trche tańsze.:-( Nazbierało sie tych wydatków niestety,sama nie myslałam ze tyle ich bedzie ale musze leczenie tej grzybicy dokonczyć by nie nawróciła. Zęba trzeba było usunac to i przy okazji narkozy reszte wyczyszczono by miał jak trzeba. Kastracja to mój wybór,chciałam to załatwić puki jestem w domu i mam mozliwosc przypilnowania go i chodzenia z nim do lecznicy bo od poniedziałku wracam do pracy i nie miałabym juz tej mozliwosci a tak jest juz po zabiegu,ładnie sie podgoiło,tylko szwy sie sciagnie i bedzie załatwione.:lol: Buli w zawiazku z ta grzybicą ma jeszcze do wybrania 2 zastrzyki po 60zł które bedzie dostawał w odstepach 2 tygodniowych ale tego nie dopisywałam jeszcze w rozliczeniu,tylko to co juz wydane wiec dojda jeszcze te koszty.:-(Duzo tego bardzo sie nazbierało ale co zrobic.. Wystawiłam 3 bazarki na pokrycie tych kosztów,troche sie zebrało za co ogromnie dziekuje wszystkim kupującym.:loveu:a pozostałych prosze o podnoszenie bazarków i namawianie znajomych do zakupów.;) bianka0,bardzo dziekujemy za wpłate :loveu:ale Ty i tak juz zakupiłaś na Bulisiowym bazarku na sporą sume.:oops: Quote
danka1234 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Angel napisał(a):rzeczywiście spora suma..;/ może zrobiłabym jakąś zbiórke po znajomych i napewno by się coś uzbierało. A każdy grosz sie liczy. ;) jesli chcesz i mozesz zebrać dla Bulisia w ten sposób kilka groszy to bedziemy bardzo wdzieczni. Quote
Recommended Posts