Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

Posted

[URL]http://www.szkoleniepsow**********/problemy-wychowawcze,26/integracja-kocio-psia-i-narwany-olbrzym,5486.html[/URL]
[URL]http://www.szkoleniepsow**********/problemy-wychowawcze,26/sciganie-kota,3942.html[/URL]

w miejsce *** trzeba wstawić kropkę po psow i f o r a.pl (bez spacji)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ranias']Czy można się już cieszyć? Boję się nawet zaglądać tutaj,żeby nie zapeszyć....Szopuś :loveu:[/QUOTE]
dziewczyny, naprawdę nie wiem skąd ten pesymizm. Trudności są po to by je przezwyciężać i dzięki temu stawać się silniejszymi. Mam dzięki Szopenowi pełną rodzinkę - a w każdej rodzinie zdarzają się problemy. Dzięki za rady i wsparcie bo ich naprawdę potrzebuję:) A dzisiaj był wspaniały dzień. Szopcio trochę mniej nakręcony na kociaki choć bez szału- ale widzę że sprawa się w dobrym kierunku posuwa:)

Posted

[quote name='veneta']dziewczyny, naprawdę nie wiem skąd ten pesymizm. Trudności są po to by je przezwyciężać i dzięki temu stawać się silniejszymi. Mam dzięki Szopenowi pełną rodzinkę - a w każdej rodzinie zdarzają się problemy. Dzięki za rady i wsparcie bo ich naprawdę potrzebuję:) A dzisiaj był wspaniały dzień. Szopcio trochę mniej nakręcony na kociaki choć bez szału- ale widzę że sprawa się w dobrym kierunku posuwa:)[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='veneta']dziewczyny, naprawdę nie wiem skąd ten pesymizm. Trudności są po to by je przezwyciężać i dzięki temu stawać się silniejszymi. Mam dzięki Szopenowi pełną rodzinkę - a w każdej rodzinie zdarzają się problemy. Dzięki za rady i wsparcie bo ich naprawdę potrzebuję:) A dzisiaj był wspaniały dzień. Szopcio trochę mniej nakręcony na kociaki choć bez szału- ale widzę że sprawa się w dobrym kierunku posuwa:)[/QUOTE]

Bardzo sie cieszę i nie przestaję Wam kibicować :)

Posted

Jestem optymistką, a przynajmniej staram się nią być.Moje ponuractwo wynika z troski o Szopcia, "przez niego i Mozarta" znalazłam się na dogomanii, tak chcę żeby znalazły domki na zawsze.No ale jak się poczyta na wątkach o powrotach psiaków, to jakoś automatycznie pojawia się ponura myśl.
Ale już nie będę smęcić.Veneto i Szopciu, trzymajcie się cieplutko:loveu::loveu::loveu:

Posted

cześć dogociotki:) Kocio psie relacje niestety jeszcze nie sa dobre, ale za to Szopciowi ogon ożył:) Jeszcze kuleje trochę na łapkę, ale bierze antybiotyk i środki przeciwbulowe. Ma naderwany pazurek i wdała się ropa. Nie przeszkadza mu to jednak w gonitwach po ogrodzie:)

Posted

[quote name='ranias']Kochane cioteczki,czy skoro Szopuś już grzeje doopkę w nowym domku mogę jego deklaracje przenieś na innego psiaka?Myślę o Koni...[/QUOTE]
Bardzo dziękuję. Koni ma systematyczne wpłaty jedynie od divii_gg.

Posted

cześć cioteczki:) Dzisiaj oglądałam uszy Szopcia bo przemywałam mu je dość często - nie uwierzycie - gładziutkie i bez żadnych chrostek :) (mój pierwszy sukces:)Super. Byłam dzisiaj znowu u veta bo na łapkę dalej kuleje. Dalej troszkę krwawi koło pazurka- ale myślę że to dlatego że wariat biega jak szalony z zabawką po ogrodzie. Myślę że powinnam zamknąć go na jakieś 2 dni w kojcu ale jakoś sumienia nie mam. Vet kazał obserwować łapkę przez 2 dni i jakby się nie polepszyło to mam wykupić receptę na kolejny antybiotyk i jeszcze jakiś przeciwzapalny - żeby się ropa nie wdała. Tak też uczynię:) W środę spotykam z Panem Andrzejem Kłosińskim - liczę że mi pomoże w integrowaniu Szopena z moimi kociakami. Trzymajcie kciuki:) pa.

Posted

Mam nadzieję że Szopuś się nie pogniewa ;)
Zapraszam psiolubnych moli książkowych ;) na bazarek zakładkowy - zakładki ręcznie robione ;)
[FONT=&quot][SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/threads/215937-Zak%C5%82adkowy-kuferek-na-Kielce-i-sarbonk%C4%99-do-20.10-OTWARTE-ZAPRASZAM."][COLOR=green][B][FONT=&quot]ZAKŁADKOWY KUFEREK -KLIK[/FONT][/B][/COLOR][/URL][/SIZE] [/FONT][COLOR=green][B]NA SKARBONKĘ I PSY Z DYMIN [/B][/COLOR]