andzia69 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [URL]http://www.szkoleniepsow**********/problemy-wychowawcze,26/integracja-kocio-psia-i-narwany-olbrzym,5486.html[/URL] [URL]http://www.szkoleniepsow**********/problemy-wychowawcze,26/sciganie-kota,3942.html[/URL] w miejsce *** trzeba wstawić kropkę po psow i f o r a.pl (bez spacji) Quote
Pliszka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Dobrze, że kociczka wróciła. Mocno trzymam kciuki żeby się zwierzaki polubiły! Quote
ranias Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Czy można się już cieszyć? Boję się nawet zaglądać tutaj,żeby nie zapeszyć....Szopuś :loveu: Quote
veneta Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='ranias']Czy można się już cieszyć? Boję się nawet zaglądać tutaj,żeby nie zapeszyć....Szopuś :loveu:[/QUOTE] dziewczyny, naprawdę nie wiem skąd ten pesymizm. Trudności są po to by je przezwyciężać i dzięki temu stawać się silniejszymi. Mam dzięki Szopenowi pełną rodzinkę - a w każdej rodzinie zdarzają się problemy. Dzięki za rady i wsparcie bo ich naprawdę potrzebuję:) A dzisiaj był wspaniały dzień. Szopcio trochę mniej nakręcony na kociaki choć bez szału- ale widzę że sprawa się w dobrym kierunku posuwa:) Quote
holly101 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [B]Veneta[/B] - super, oby tak dalej :) No i wymiziaj Szopcia od dogo ciotek ;) Quote
ewab Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='veneta']dziewczyny, naprawdę nie wiem skąd ten pesymizm. Trudności są po to by je przezwyciężać i dzięki temu stawać się silniejszymi. Mam dzięki Szopenowi pełną rodzinkę - a w każdej rodzinie zdarzają się problemy. Dzięki za rady i wsparcie bo ich naprawdę potrzebuję:) A dzisiaj był wspaniały dzień. Szopcio trochę mniej nakręcony na kociaki choć bez szału- ale widzę że sprawa się w dobrym kierunku posuwa:)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pliszka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='veneta']dziewczyny, naprawdę nie wiem skąd ten pesymizm. Trudności są po to by je przezwyciężać i dzięki temu stawać się silniejszymi. Mam dzięki Szopenowi pełną rodzinkę - a w każdej rodzinie zdarzają się problemy. Dzięki za rady i wsparcie bo ich naprawdę potrzebuję:) A dzisiaj był wspaniały dzień. Szopcio trochę mniej nakręcony na kociaki choć bez szału- ale widzę że sprawa się w dobrym kierunku posuwa:)[/QUOTE] Bardzo sie cieszę i nie przestaję Wam kibicować :) Quote
ranias Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='veneta']dziewczyny, naprawdę nie wiem skąd ten pesymizm. Trudności są po to by je przezwyciężać i dzięki temu stawać się silniejszymi. Mam dzięki Szopenowi pełną rodzinkę - a w każdej rodzinie zdarzają się problemy. Dzięki za rady i wsparcie bo ich naprawdę potrzebuję:) A dzisiaj był wspaniały dzień. Szopcio trochę mniej nakręcony na kociaki choć bez szału- ale widzę że sprawa się w dobrym kierunku posuwa:)[/QUOTE] Jestem optymistką, a przynajmniej staram się nią być.Moje ponuractwo wynika z troski o Szopcia, "przez niego i Mozarta" znalazłam się na dogomanii, tak chcę żeby znalazły domki na zawsze.No ale jak się poczyta na wątkach o powrotach psiaków, to jakoś automatycznie pojawia się ponura myśl. Ale już nie będę smęcić.Veneto i Szopciu, trzymajcie się cieplutko:loveu::loveu::loveu: Quote
holly101 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Szopciu, Szopciu - co tam u Ciebie??? Czy miłość do kotów już zaistniała? :) Quote
Temida Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [B]KOCHANI POMÓŻCIE BŁAGAM. Potrzebuje dwóch transportów: 1. DO WEEKENDU Radomsko -> Warszawa 2. Radomsko -> Toruń[/B] Quote
Pliszka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Jak Szopek i jak kotki? Mam nadzieję, że topór wojenny zasaypany? Quote
veneta Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 cześć dogociotki:) Kocio psie relacje niestety jeszcze nie sa dobre, ale za to Szopciowi ogon ożył:) Jeszcze kuleje trochę na łapkę, ale bierze antybiotyk i środki przeciwbulowe. Ma naderwany pazurek i wdała się ropa. Nie przeszkadza mu to jednak w gonitwach po ogrodzie:) Quote
ranias Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Szopciu, śmigaj po ogrodzie :multi: trzeba łapać ostatnie promyki słońca:multi: Quote
ranias Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Kochane cioteczki,czy skoro Szopuś już grzeje doopkę w nowym domku mogę jego deklaracje przenieś na innego psiaka?Myślę o Koni... Quote
ewab Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='ranias']Kochane cioteczki,czy skoro Szopuś już grzeje doopkę w nowym domku mogę jego deklaracje przenieś na innego psiaka?Myślę o Koni...[/QUOTE] Bardzo dziękuję. Koni ma systematyczne wpłaty jedynie od divii_gg. Quote
ranias Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 To będzie miała też ode mnie, a czy konto takie jak dla Mozarta? Quote
veneta Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 cześć cioteczki:) Dzisiaj oglądałam uszy Szopcia bo przemywałam mu je dość często - nie uwierzycie - gładziutkie i bez żadnych chrostek :) (mój pierwszy sukces:)Super. Byłam dzisiaj znowu u veta bo na łapkę dalej kuleje. Dalej troszkę krwawi koło pazurka- ale myślę że to dlatego że wariat biega jak szalony z zabawką po ogrodzie. Myślę że powinnam zamknąć go na jakieś 2 dni w kojcu ale jakoś sumienia nie mam. Vet kazał obserwować łapkę przez 2 dni i jakby się nie polepszyło to mam wykupić receptę na kolejny antybiotyk i jeszcze jakiś przeciwzapalny - żeby się ropa nie wdała. Tak też uczynię:) W środę spotykam z Panem Andrzejem Kłosińskim - liczę że mi pomoże w integrowaniu Szopena z moimi kociakami. Trzymajcie kciuki:) pa. Quote
holly101 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Super wieści!!! Dziękujemy :) Buziaki dla super Szopka! Quote
ranias Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Czy Szopuś zaczyna dogadywać się z kociakami? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Mam nadzieję że Szopuś się nie pogniewa ;) Zapraszam psiolubnych moli książkowych ;) na bazarek zakładkowy - zakładki ręcznie robione ;) [FONT="][SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/threads/215937-Zak%C5%82adkowy-kuferek-na-Kielce-i-sarbonk%C4%99-do-20.10-OTWARTE-ZAPRASZAM."][COLOR=green][B][FONT="]ZAKŁADKOWY KUFEREK -KLIK[/FONT][/B][/COLOR][/URL][/SIZE] [/FONT][COLOR=green][B]NA SKARBONKĘ I PSY Z DYMIN [/B][/COLOR] Quote
Kocurek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 I jak tam Szopus?Trzyma juz sztame z kociarnia?:) Quote
Recommended Posts