Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani, która miała odwiedzić Szopka ze mną dziś się nie kontaktowała. Ja dziś miałam dzień szalony więc nie kontaktowałam się z Panią Joasią.

Posted

[quote name='ewab']Pani, która miała odwiedzić Szopka ze mną dziś się nie kontaktowała. Ja dziś miałam dzień szalony więc nie kontaktowałam się z Panią Joasią.[/QUOTE]
.....................................:(

Posted

[quote name='Pliszka']doczekamy się, zobaczycie...
rozejrzę się za bazarkiem ogłoszeniowym[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/211909-Bazar-OG%C5%81OSZENIOWY-otwarty-na-nowo.-Dla-Ostatniej-Szansy-do-20.08.2011-godz.-20[/url]

Chopin ma niesamowitego pecha:-(

Posted

Pani przyjechała nie w piątek, jak wcześniej planowała, a w sobotę. Szopen jej się podobał, w jej obecności przeszedł ponowny test na kota. Ma się kontaktować z Panią Joasią. Może się zastanawia, ale ja się też zastanawiam czy to nie była tylko wymijająca odpowiedź. Choć z drugiej strony przyjechała kawał drogi...

Posted

[quote name='ewab']Pani przyjechała nie w piątek, jak wcześniej planowała, a w sobotę. Szopen jej się podobał, w jej obecności przeszedł ponowny test na kota. Ma się kontaktować z Panią Joasią. Może się zastanawia, ale ja się też zastanawiam czy to nie była tylko wymijająca odpowiedź. Choć z drugiej strony przyjechała kawał drogi...[/QUOTE]

No cóż pozostaje nam cierpliwie czekać , nic na siłę .
Lepiej że Pani zastanawia się przed podjęciem decyzji nie po .
Trzymam kciuki nadal :)

Posted

Trzymamy kciuki

To może poprosić, żeby dziewczyna z bazarku ogłoszeniowego się chwilkę wstrzymała? Może już nie będą potrzebne i poogłaszamy innego psiaka.... :)

Posted

[quote name='Pliszka']Trzymamy kciuki

To może poprosić, żeby dziewczyna z bazarku ogłoszeniowego się chwilkę wstrzymała? Może już nie będą potrzebne i poogłaszamy innego psiaka.... :)[/QUOTE]
Poczekajmy ze dwa dni. Dłużej nie ma sensu.

Posted

Dobrze, że chociaż Pani przyjechała, oby jednak dał Szopkowi szansę !!!!

Przy okazji podniesienia , zapraszam:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213245-Kalosze-szkolny-plecak-pi%C3%B3rniki-smycze-szelki-i-inne-cuda-!!29.08ROBIMY?p=17481500#post17481500[/url]

Posted

witam wszstkich i podziwiam:) To ja oglądałam szopenka i nawet nie sądziłam że są takie fora - Szopen to cudny psiak i będzie miał u mnie dobry dom. Nie mogę się na razie skontaktować telefonicznie ale już wysłałam w tej sprawie maila - mam nadzieję że zdam egzamin na jego opiekunkę:)

Posted

[quote name='veneta']witam wszstkich i podziwiam:) To ja oglądałam szopenka i nawet nie sądziłam że są takie fora - Szopen to cudny psiak i będzie miał u mnie dobry dom. Nie mogę się na razie skontaktować telefonicznie ale już wysłałam w tej sprawie maila - mam nadzieję że zdam egzamin na jego opiekunkę:)[/QUOTE]

Super - nawet Pani nie wie, jak my sie cieszymy!!!:multi::multi::multi:Już myślałam, ze Pani zrezygnowała:( to takie dobre psisko, a tak nie ma farta chłopak w życiu:(:( Ewa mówiła, ze jej się telefon wykończył (bateria padła:() jak Pani dzwoniła...

Posted

Witamy na Dogomanii:)
Mam nadzieje,ze wszystko ulozy sie pomyslnie i Szopenek wreszcie bedzie mial swoj prawdziwy dom i kochajaca pancie:)

Trzymamy kciuki i czekamy na dalsze relacje-tylko pozytywne:)