ewab Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Pani, która miała odwiedzić Szopka ze mną dziś się nie kontaktowała. Ja dziś miałam dzień szalony więc nie kontaktowałam się z Panią Joasią. Quote
Rudzia-Bianca Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='ewab']Pani, która miała odwiedzić Szopka ze mną dziś się nie kontaktowała. Ja dziś miałam dzień szalony więc nie kontaktowałam się z Panią Joasią.[/QUOTE] .....................................:( Quote
Pliszka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 doczekamy się, zobaczycie... rozejrzę się za bazarkiem ogłoszeniowym Quote
andzia69 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='Pliszka']doczekamy się, zobaczycie... rozejrzę się za bazarkiem ogłoszeniowym[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/211909-Bazar-OG%C5%81OSZENIOWY-otwarty-na-nowo.-Dla-Ostatniej-Szansy-do-20.08.2011-godz.-20[/url] Chopin ma niesamowitego pecha:-( Quote
Pliszka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Kupiłam pakiecik :) Może tym razem... A może Pani jeszcze zadzwoni... Może jej wczoraj coś wypadło niespodziewanego... Quote
ewab Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Pani przyjechała nie w piątek, jak wcześniej planowała, a w sobotę. Szopen jej się podobał, w jej obecności przeszedł ponowny test na kota. Ma się kontaktować z Panią Joasią. Może się zastanawia, ale ja się też zastanawiam czy to nie była tylko wymijająca odpowiedź. Choć z drugiej strony przyjechała kawał drogi... Quote
Rudzia-Bianca Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='ewab']Pani przyjechała nie w piątek, jak wcześniej planowała, a w sobotę. Szopen jej się podobał, w jej obecności przeszedł ponowny test na kota. Ma się kontaktować z Panią Joasią. Może się zastanawia, ale ja się też zastanawiam czy to nie była tylko wymijająca odpowiedź. Choć z drugiej strony przyjechała kawał drogi...[/QUOTE] No cóż pozostaje nam cierpliwie czekać , nic na siłę . Lepiej że Pani zastanawia się przed podjęciem decyzji nie po . Trzymam kciuki nadal :) Quote
phase Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Dalej zaciskam, co będzie to będzie, ale nie przestajemy wierzyć! ;) Quote
Pliszka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Trzymamy kciuki To może poprosić, żeby dziewczyna z bazarku ogłoszeniowego się chwilkę wstrzymała? Może już nie będą potrzebne i poogłaszamy innego psiaka.... :) Quote
ewab Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='Pliszka']Trzymamy kciuki To może poprosić, żeby dziewczyna z bazarku ogłoszeniowego się chwilkę wstrzymała? Może już nie będą potrzebne i poogłaszamy innego psiaka.... :)[/QUOTE] Poczekajmy ze dwa dni. Dłużej nie ma sensu. Quote
kaskadaffik Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Dobrze, że chociaż Pani przyjechała, oby jednak dał Szopkowi szansę !!!! Przy okazji podniesienia , zapraszam: [url]http://www.dogomania.pl/threads/213245-Kalosze-szkolny-plecak-pi%C3%B3rniki-smycze-szelki-i-inne-cuda-!!29.08ROBIMY?p=17481500#post17481500[/url] Quote
veneta Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 witam wszstkich i podziwiam:) To ja oglądałam szopenka i nawet nie sądziłam że są takie fora - Szopen to cudny psiak i będzie miał u mnie dobry dom. Nie mogę się na razie skontaktować telefonicznie ale już wysłałam w tej sprawie maila - mam nadzieję że zdam egzamin na jego opiekunkę:) Quote
andzia69 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='veneta']witam wszstkich i podziwiam:) To ja oglądałam szopenka i nawet nie sądziłam że są takie fora - Szopen to cudny psiak i będzie miał u mnie dobry dom. Nie mogę się na razie skontaktować telefonicznie ale już wysłałam w tej sprawie maila - mam nadzieję że zdam egzamin na jego opiekunkę:)[/QUOTE] Super - nawet Pani nie wie, jak my sie cieszymy!!!:multi::multi::multi:Już myślałam, ze Pani zrezygnowała:( to takie dobre psisko, a tak nie ma farta chłopak w życiu:(:( Ewa mówiła, ze jej się telefon wykończył (bateria padła:() jak Pani dzwoniła... Quote
Kocurek Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Witamy na Dogomanii:) Mam nadzieje,ze wszystko ulozy sie pomyslnie i Szopenek wreszcie bedzie mial swoj prawdziwy dom i kochajaca pancie:) Trzymamy kciuki i czekamy na dalsze relacje-tylko pozytywne:) Quote
holly101 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ech, ryczę.............. albo nie ryczę, poryczę jak Szopciu pojedzie do SWOJEGO DOMKU!!! Wtedy to z Karpacza bedzie płynęła rzeka łez wzruszenia i szczęścia! Quote
Recommended Posts