Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

Posted

Chopin, co tam słychać u ciebie? Cicho tu, nic nie koncertujesz a przecież jesień za pasem.I twój rok się kończy- może przyniesie domek dla ciebie psiaku miły:lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj koncerty są coraz gorsze, wszystkie psy juz przestały się drzeć jak słyszą Szopena, stwierdzają że nie ma sensu .... Dosłownie jak z chlewu !!!! gdyby nie to, byłby ideałem psa :)
Był dzisiaj kąpany znowu, stał grzecznie jak nigdy :) skóra wygląda lepiej, ale trzeba kąpać, bo inaczej znowu się psuje ....

Posted

Podczas odwiedzin w hotelu poznałam Chopina:) Fajny pies, bardzo przyjacielski, bardzo otwarty i bardzo szczekliwy:) Obejrzałam początkowe zdjęcia i poprawa stanu skóry Chopina jest spora, choć ma masę strupków na ciele od drapania, a co jest wyczuwalne podczas głaskania. Umiejętnie drapał się o kraty boksu, widać, że choróbsko mocno mu dokucza. Ale ogólnie bardzo sympatyczny onek!

Posted

[quote name='kaskadaffik']Babrze sie babrze niestety, bez kapieli co około 3 dni nie będzie poprawy, tylko kto się tak poświęci psu biednemu :([/QUOTE]
Tak się zastanawiam, czy nie byłoby sensowne podać chłopakowi leki antyalergiczne np. allertec.