Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem Wam, że ten szampon HEXODERM jest naprawdę dobry:)
Szopek ma strupki, nie ma ran świeżych, krwistych, a Tales, który miał takie dziwne narośla pod brzuchem, po kąpaniu jak nowy. Zniknęły te plamy :)

Posted

Szopen zakochany, a z takich milosci to takie oto wychodza cuda:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188704-Czw%C3%B3rka-ma%C5%82ych-budowniczych-zjadanych-przez-pch%C5%82y-prosimy-o-pomoc-w-szczepieniu[/URL]

Wiec niech on sie lepiej odkochuje a tymczasem zapraszam na watek budowniczych maluchow.

Posted

Hexoderm jest doskonały dla psiaków z problemami skórnymi. Swego czasu stosowała go Czarodziejka u Rexa, ONka, którego miała u siebie. Psiak miał straszliwe problemy ze skórą, które powracały jak zły sen. Po tym szamponie zawsze odrobinę mu się poprawiało :)

Posted

Zapraszam na bazarek dla Chopina!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188857-Karma-dla-nerkowc%C3%B3w-na-hotelik-dla-Chopina.-Zapraszam-do-19-lipca!?p=15010714#post15010714[/url]

Posted

Kasia na urlopie, więc pewnie szybko nam nie odpowie. Ale myślę, że Szopen i tak nie ma najgorzej. Pani Joasia kąpie go co drugi dzień, przy tych upałach, powinno go to cieszyć, choć kąpieli nie lubi.

Posted

Kochani, właśnie przelałam po dość długim czasie kwotę 400zł za bazarek dla Chopinka :) Mam nadzieję, że się przyda - jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział :)

Posted

[quote name='holly101']Kochani, właśnie przelałam po dość długim czasie kwotę 400zł za bazarek dla Chopinka :) Mam nadzieję, że się przyda - jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział :)[/QUOTE]
Jest na koncie. Baaadzo dziękujemy holly101 i wszystkim bazarkowiczom:loveu::loveu::loveu:.
Szopen potrzebuje kasy, jak my ochłodzenia:)