Jump to content
Dogomania

Astra, co nieco z akity i z huskacza, pod opieką Fundacji w hotelu, jedzie do ds

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ASTRO TO DZIEWCZYNA!!
Widziałam jej.... oznakę kobiecości ;)
w kwietniu 2009r oceniono ją na 2 lata. wtedy trafiła do schronu. mam nowe fotki. ktoś doda?
oby ciężarna nie była! bo takich sporo teraz w schronie :(

Posted

Astro to laska :crazyeye: wow ! kizimizi gdzie robiłaś mu ogłoszenia ? bo ja też moze coś porobię tylko żebyśmy się nie dublowały, i do kogo kontakt itd

Posted

kontakt na mnie albo na kizi. ja dam swój na pm. dogadajmy się tylko, co i jak z ogłoszeniami
nie mogę niestety dojść do zakłądającej ciotki ten wątek, żeby tytuł zmieniła. spróbuję znów

Posted

ach gumtree to ja robie co chwile każdemu psu. jak widze ze ogłoszenei spada na 5 str. to usuwam i robie an nowo. jednak odzewu mało z tych ogłoszen. tylko Gacek znalazl tak dom.
Kora na watku barneya dziewczyna pyta sie czy zrobisz wyroznione allegro, wejdz tam.

Posted

oj Astra za daleko spadłaś

jak z huskaczowatych to mas zkonkurencję w schronie teraz bardziej huskową.... i tez sunię. więc jak ktoś będzie chciał sukę w typie husky to tamta prędzej pójdzie :(

• 2 weeks later...
Posted

ciotki, co mam zrobić, by przejąć edytowanie 1 posta i prowadzenie wątku? osoba, któa zakłądałą ma problemy z dogo i nic zdziałąć nie może. Do kogo muszę napisać i jak?

Posted

[LIST]
[*]miejsce pobytu/ zaginięcia/ znalezienia zwierzęcia -dolnoślaskei schronisko. To w jakim jest doklądnie mieście tylko między nami bo gdyby przyjachali zainteresowani to schron wyda ją tak o!
[*]data zaginięcia/ znalezienia/ przyjęcia do schroniska
[*]płeć -na 100% sunia!
[*]wiek -w kwietniu 2009r oceniono ją na 2 lata (wtedy przybyła). CZyli teraz ma 3.
[*]umaszczenie -biało-szara, ogólnie srebrna.
[*]ew. numer tatuażu, chipa -jest zaczipowana (my nr nie znamy, w kartotece w schronie jest)
[*]opis charakteru -łagodna raczej. Nie widziałam zeby sie żarła z psami. Bardzo ciekawa człowieka.Wydaje sie być zrównoważona bardzo.
[*]dane kontaktowe do opiekuna/ właściciela psa -podam Kory 506 636 242
[/LIST]
Kora masz to foty?

Posted

mam to foty :)
wyślę astrę tam niebaqwem,ale nie wiem,czy na 1 stronie nie jest podane,że ją ktoś tam wysyłął

później się tym zajmę

a jak orzejąć prowadzenie wątku??