Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Tak pisałam 1 września 2009r.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/1455...ocnych-nerwach

Ruda sunia- zagłodzona, zapchlona, chora skóra, złamana dolna żuchwa, zapalenie gruczołów mlekowych, podejrzenie ropomacicza. Na razie wykonano tylko część badań. Dziewczynka jest przerażona, boi się ludzi ale lubi jak się do niej spokojnie mówi i głaszcze. Sama wsiadła nam do samochodu jakby wiedziała, że czeka ją droga po nowe, wspaniałe życie...mamy nadzieję, że teraz będzie już tylko dobrze, w końcu jej to obiecaliśmy....

Minęło troche czasu i sunia przeszła metamorfozę. Już nie jest wyniszczonym, wychudzonym i strasznie wystraszonym psem. Już nie ma chorej skóry i duszy - jest piękną, mądra kochającą sunią.
Przebywa w hotelu i jedyne co jej jest brak to własnego człowieka.

Dziś Rudka wygląda tak

Rudkowe allegro - KLIK

WYDATKI
wrzesień
hotel ..................225,-
pażdziernik
hotel...................465,-

listopad

hotel ...................450,-

grudzień

hotel ...................465,-

styczeń 2010
hotel ...................465,-
luty 2010
hotel ...................102,-

Edited by malibo57
  • Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu kochana, czy mogę wezwać Cię na watek Soni? Są przepiękne zdjęcia - może zrobisz jej nowy bannerek? Na tamtych zdjęciach nie widać jej urody:)
Rudka jest cudowna i Wasze bannerki też! jak Wy to robicie?

Posted

[quote name='asiamm']a tym zdjęciem nie lepiej? jak w obiektyw patrzy
mogę też dorzucić jakieś napisy, np. na górze na 1ym- 'przed', na 2im-'po', a na dole 'METAMORFOZA'

to od razu dorzucę taki bannerek:

Super!!!:multi: Genialnie to robisz :) Ja zaraz podmienię bannerek Soni, ale walczę z IE, bo w GC nie potrafię zmieniać sygatury.

Posted

agata-air napisał(a):
Dziewczyny może tu mi ktoś powie jak na tym nowym dogo zmienić banery na dole? Chce dodać Iskrę i Rudkę i d...

a w czym dokładnie problem? z tego co zauważyłam teraz dogo z automatu nie pozwala zamieszczać więcej niż 5 bannerków