Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niufciak']Niestety.. króliczek nam odszedł za TM.. Ważył 2,5 kilo. Żył około 7 lat..[/QUOTE]
Oj przykro mi, na tym zdjęciu wygląda przynajmniej na 5kg :D Albo Niufek na takiego małego :P

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Niufciak']Niestety.. króliczek nam odszedł za TM.. Ważył 2,5 kilo. Żył około 7 lat..[/QUOTE]
Oj przykro mi, na tym zdjęciu wygląda przynajmniej na 5kg :D Albo Niufek na takiego małego :P

Posted

[quote name='Infortune.']http://www.fototube.pl/pix/img6/org/d41d8df922ca03d946ed0dd091609213.jpg
Widać na tym zdjęciu jaki Toro jest łagodny :loveu:

Szkoda królisia... :(
On strasznie jest łagodny.. takiego psa jeszcze nie widziałam:loveu:
No szkoda.. ale co poradzić.. taka kolej rzeczy:-(
[quote name='evelynka']Oj przykro mi, na tym zdjęciu wygląda przynajmniej na 5kg :D Albo Niufek na takiego małego :P
Ważył mało.. ale był faktycznie bardzo duzy jak na "miniaturkę":diabloti:
[quote name='Daga & Maks']przykro mi królika :-(
na zdjęciach na dużego wygląda :D
Jak odszedł to stwierdziłam że nie bede już mieć gryzoni.. żyją zdecydowanie za krótko.. :-(

Posted

królik to nie gryzoń tylko zajęczak :diabloti:
jak odszedł mój chomik to też stwierdziłam że nie chcę następnego bo żyją tak krótko :-( tylko mimo tego że odszedł 1,5 roku temu to dalej jakoś pusto jest i pewnie i tak kiedyś jeszcze będę mieć jakiegoś gryzonia, ale może nie chomika tylko jakiegoś żyjącego nieco dłużej

Posted

to prawda króliczki żyją za krótko, mój też żył 7 lat i ważył też ok 2.5 kg (odszedł 7 września 2009) :-(
Mój Stefcio był identyczny jak twój też baranek tylko mój miał krótszą grzywkę :-)
Widać jaki Toro jest kochany i wie, że mniejszego od siebie nie mozna skrzywdzić, strasznie zauroczyło mnie to zdjęcie z królikiem :loveu::loveu:

Posted

kurcze, nie mam ostatnio czasu żeby tu zaglądać.. Ferie nam sie skończyły i mam teraz tyle pracy ze brakuje mi czasu..
Teraz znalazłam chwile to wstawie jakąś fotkę..;]
Toro i Ramzes na ciepłym jesiennym spacerze;)

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Niufciakowa jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz jestem i u Was tez...wiesz ja mam do Ciebie taka mala prosbe moge prosic o jedna fote specjalnie dla mnie ???[/QUOTE]

E jak Ty masz to ja też chcę! :multi:
Z dedykacją :cool3:

Posted

I dla wszystkich ;)

Przepraszam was ze tak długo nie bywałam na dogo.. ale mam tyle nauki że to jest horror..;(
Uroki 3 gim w końcu;/
Mam nadzieje ze mi wybaczycie nieobecności???
Jeszcze musze sie przyszykować na certyfikacje pracy pociagowej z Toro bo jedziemy w nastepny weekend.. Oj duzo pracy mamy przed soba.;)

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Nie no, prawdziwy maluszek :evil_lol:
W sumie nie powinnam nic pisać, bo mój ma 4 miesiące i ponad 20 kg :evil_lol::evil_lol:[/FONT][/FONT]
Hehe, no to faktycznie malutki;d Mój około 65 waży:D
[quote name='Shirai - Koki']Niufciakowa jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz jestem i u Was tez...wiesz ja mam do Ciebie taka mala prosbe moge prosic o jedna fote specjalnie dla mnie ???
oczywiscie dałam wam moja ulubiona fotkę ..;] jeśli chcesz wiece to zapraszam na nasza strone internetową nad którą cały czas pracuję;) www.agano.pl.tl
[quote name='Bartiśkowa_']Witamy ;)

A tu coś ucichło ? Co u was ?
Dziekujemy za odwiedzinki:D:D jak tylko znajde troche więcej czasu to nadrobie waszą galeryjke;)
Witamy;) U nas bardzo meczaco.. duzo nauki.. zmeczenie daje sie we znaki.. a u was co????
[quote name='wiki4']E jak Ty masz to ja też chcę! :multi:
Z dedykacją :cool3:

Prosze bardzo;)

Posted

Dziekuje...powiem Cie ze terranova (moge uzywac tej nazwy strasznie mi sie podoba), to jest 2 rasa po Shirai'u...jest rewelacyjna, a Toro to wogole jako ratownik to bije wszystkie terranowe o glowe i wiecej. Niufiaku pewnie teraz Twoja kolej..ale ja tez chce zdjecie malego Torusia !!!!! Caluski dla Was !!!!