Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='saluczki']ja też nie mam potwierdzenia, a wyjeżdzamy już jutro wieczorem!!!!!!!! czy na tą wystwę potrzebne jest zaświadczenie od weta??? dawno nie byłam na wystawie krajowej, z mojego doświadczenia wiem że różnie to bywa i na krajowych czasami wymagają zaświadczeń:niewiem:[/quote]

od dluzszego czasu wchodze tylko i wylacznie na paszport - nie zaleznie od tego co jest napsiane w potwierdzeniu :-) mysle, ze nie masz sie czym przejmowac :D

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja zadam pytanie - troche odbiegające od tematu - jak najprościej dojechać z Wa-wy do Grudziądza???
Zjeździłam prawie całą Polske po wystawach ale tam mnie jeszcze nie było:cool3:
Nie chciabym "zbłądzić" i się spóźnić - AST-y idą z samego rańca:lol:

Pozdrawiam.

Posted

mam nieco olataną tą trasę, bezpośrednio tylko autobus ale na wystawę nie zdążysz, pociągiem z przesiadką w Toruniu, ja pojadę dziś lub jutro rano (zaliczamy przy okazji przyjacielską wizytę) spraw na stronie pkp połączenia z reguły nie trzeba długo czekać w Toruniu a między Toruniem a Grudziądzem jezdżą pietrowe pociągi, natomiast na miejscu nie wiem bo mnie zawiozą na wystawę

Posted

napisałam ci PW !

Saluczki nie wiem czy coś jeszcze pisałas ale numer mój ci podałam a skoro twoja sunia jedyna na wystawie to napewno was znajdę ;)
No i mam nadzieje,że propozycja dalej aktualna i że ulżę ci w cierpieniu ;)

Posted

a ja juz nic nie rozumiem, dzwonilam do grudziądza i Inowrocławia i wszystko niby jest OK a potwierdzeń nie mam :shake:

a na tej mojej wsi (Wawer) listinisza dzis nie bedzie :angryy:

chyba zaraz zadzwonie na poczte

Posted

Musiałek ja czesto wyjezdzam wczesniej przed wystawami (nie ma szans na potwierdzenie) i poprostu przy wejsciu mowie, ze nie dostalam, wchodze na paszport, ide do sekretariatu i wszystko zalatwiam - zajmuje to srednio 3 min doslownie. Oczywiscie zawsze mam przy sobie potwierdzenie zaplaty, ale to juz nie zaleznie czy dostalam potwierdzenie czy nie :-)

Posted

sluczki czy i ja bym mogla potrenowac z twoja charcica?? tez nigdy nie wystawialam charta... nie chodzi mi nawet o wystwianie na ringu wczasie oceny ale tak zobaczy jak sie charta wystawia ?? ;)
doswiadczenia nigdy zawiele...:cool1:

Posted

Ja tez bym chciała, jesli mozna.. :)

Osobiscie wystawiam beagla i teriera, czyli czeka mnie calutki dzien na wystawie, bo na samym poczatku jest beagle, a na samym koncu terier ;) No ale przynajmniej mam pewnosc ze sie nie pokryje czasowo ;)

Posted

Hehe, ja to nawet już nie wiem, po co jade na tą wystawę...
Ćwiczyłąm z psem przed wystawą z jeden, dwa dni (więcej za bardzo nie mogłam ze względu na nogę)... No psisko, troche rozproszone, strasznie wychudłe (Ukochana beagielka z bloku miała pierwszą cieczkę, co skończyło się dwutygodniowym strajkiem głodowym...)... No ogólnie, za dobrze to raczej nie jest :evil_lol: Ale, co tam, nie zawsze musimy z lokatami wracać :lol:

Posted

Ja ju z wróciłam ze swoim białym. Plan wykonany na maksa!:multi: Było strasznie zimno choć teraz się zaczęło się wypogadzać. Niestety, ale nie miałam czasu czekać na finały, troszkę mi szkoda.

Posted

[quote name='Gazuś']Jovi, no to mów co i jak! Jak poszło? No i jak poszło innym?
My mamy dosk i III/VII.[/quote]

Gazuś,
Zdaj relację jak reszta.
Jak pozostałe klasy? Kto wziął BOB-a?