doddy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Sunia została znaleziona 3 tygodnie temu w Puszczy Kampinowskiej. Przygarnął ją pan mieszkający w Łomiankach. Początkowo trzymał ją w domu, spała w łóżku, ale... Sunia ma ogromne pokłady energii i w radości skoczyła na dziecko wywracając go. Po tym "incydencie" trafiła do kojca na dworze. Siedzi tam do dzisiaj i oczekuje na przyjazd schroniska z Józefowa, które ma ją odebrać. Sunie zgodziła się wziąć na DT Kana. Jest jednak już pierwsza przeszkoda - transport. Potrzebny jest pilny transport z WARSZAWY DO GDAŃSKA. Apelujemy o pomoc dla suni, bo to dla niej szansa na uniknięcie schroniska. Quote
Kana Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 O !! Wieści się szybko rozchodzą!! Dawać niunie do mnie! Na smalec przerobie ! :bigcool: Slodziuchna moja! Quote
natalia_aa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Transport potrzebny dla 2 suniek z tego rejonu, drugą bowiem zdecydowała się zabrać Ada. Quote
doddy Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 My możemy sunie dowieźć do połowy drogi w razie co. Quote
andzia69 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 te niunie to sie chybna mnożą:( za rogiem ... to zdjecie "naręczne" z języczkiem jest boskie:) Quote
Kana Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Jutro ta pięknota wpadnie w moje ręce ! Już się nie mogę doczekać! Quote
andzia69 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kana napisał(a):Jutro ta pięknota wpadnie w moje ręce ! Już się nie mogę doczekać! tylko niemów tego głośno grzywce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kana napisał(a):A co ona może mi zobić?? Wytknąć język ? :evil_lol: eee - łobrazi się i schowa języczek:) albo będzie gryzła dziasłami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kana Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Z bąkami to Buba nie ma równych! Kurcze żeby zdązylo poslanie wyschnąć :D Quote
doddy Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Jak nie wyschnie to weźmiesz ją do łóżka, jak na normalnego człowieka przystało. Przecież amstaffa bierzesz na DT a nie jakąś grzywkę. Quote
Kana Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Hihihihi Cii ale pozory muszą być nie :) A jak to grzywka przeczyta.. biada Ci :D Quote
doddy Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Możesz powiedzieć grzywce, że jak będzie niegrzeczna to przyjedzie do Was na DT Roki :) On baaaardzo nie lubi piesecków. Quote
Kana Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Tylko musialby ją pierw zlapać! Cioteczka dawaj do nas bo ja się doczekać nie mogę :D A jak pomyślę że ona w rozwalającej się budzie... Ehh... Quote
Asior Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 a co będzie jak zeżre Ci grzyweczkę???? :evil_lol: Quote
fioneczka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 czyli lalka już dziś u Ciebie będzie ?? Quote
Kana Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Nie jedna a aż trzy Dejzi, Tosia ( ta co ma iść do Ady) i moja nowa :D Lada moment powinna tu być Ada i Natalia nooo i Kasia z ekyypą ;) Quote
Karinsien Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Obserwuję wątek grzywki, tutaj też musiałam zajrzeć (sama mam dwa amstaffy, u mojej mamy trzeci)... i nie mogę się przestać uśmiechać ;-) Quote
Kana Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jakby Ci to napisać?? Średniawo. Sucz chce zjeść mi grzwacza. Myśli że to kot których nienawidzi. Malutka siedzi w lazience. Staram się przekonać ją że to nie kot. A tak to jest ok. Odsypia. Jest bardzo wystraszona. Przygaszona, trochę wycofana w nowym miejscu. Średniawo chce nawiązać z nami kontakt. Nie ma agresji przy misce, mogę grzebać. Umie z oporem siad. Dużo Ci napisać o niej nie mogę gdyż mala jest troche skolowana. Quote
andzia69 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 no to niefajnie masz...ale dasz radę!:) moze każ grzywce szczekac to astka się przekona, ze to nie kot?:cool3: i jak ją przekażesz (grzywkę) na inny dt komuś, kogo nie znasz to skombinuj umowę dt - tak na wszelki;) Quote
Kana Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Grzywka podlega pod "moją" organizację zwierzęcą. Nie zginiemy. A sunia jak na razie bardzo ladnie śpi ;) Quote
Asior Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 kana a jak byś amstafce ubrała kaganiec a grzywkę na ręce wzięła , znaczy na kolana i trzymając za obroże amstafkę pozwoliła jej powąchać koto-psa :D Quote
Recommended Posts