Ania_Mor Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Bodziulka']Byłam dziś w Otrębusach, [SIZE=1].[/SIZE][/quote] a ja byłm dzisiaj z cyfrówką ale sie spóźniłam nic - najważniejsze, że są już zdjecia a jakby co, to polecam sie na przyszłoś,bo z tego wszystkiego aparat cyfrowy po prostu sobie kupiłam... a i właścielka hotelu ma moje namiary więc jakby co to da zna, bo jesteśmy prawie sąsiadkami Quote
K@tk@ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Załozyłam Bajeczce wątek na [URL="http://www.owczarek.pl"]www.owczarek.pl[/URL] :[url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=8229&PN=1[/url] Czy moge prosić o telefon kontaktowy do p.Grazynki z hoteliku? Quote
rybon36 Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 tak!! była w BENEVENTUM razem ze mną, moja psiapsiółką i TZem. Co do tel do p.Grażynki to chyba ten 601299709 Quote
Witokret Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='rybon36']tak!! była w BENEVENTUM razem ze mną, moja psiapsiółką i TZem. Co do tel do p.Grażynki to chyba ten 601299709[/quote] Nie Rybonku - to akurat mój numer ;) - możesz go podać, nie mam nic przeciwko temu - tylko ja niewiele powiem na temat sunieczki :) Quote
rybon36 Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 bardzo dziękuję za forum owczarków, super, pomóżmy jej na jnię jakoś nikt uwagi nie zwraca!!! a taka fajna jest! Quote
rybon36 Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 przeca dzisiaj jest poniedziałek!! Witokreciu, mnie się jak zwykle wzystko pomerdało!!!! JESTEM BLONDYNKĄ!!!! czy ktoś zna tel do pani Grażynki???? Bajeczka czeka!!! Quote
evita. Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Czyli w ogłoszeniach podajemy kontakt do p. Grażynki, jeżeli dobrze zrozumiałam ? Tylko kto zna telefon ? :???: Quote
Ania_Mor Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='evita.']Czyli w ogłoszeniach podajemy kontakt do p. Grażynki, jeżeli dobrze zrozumiałam ? Tylko kto zna telefon ? :???:[/quote] ja:lol: tel. stacjonarny to: (022) 798-17-30 komórkę też znam ale nie wiem czy moge podac? Quote
rybon36 Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 podnoszę, strasznie nas zniosło a może jeszcze jakiś ludzik o dobrym sedruszku i z portfelikiem nie tak pustym jak bęben Stonesów troche dorzuciłby, teraz starczy nam na hotelik do końca tygodnia! Quote
ASICA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Wysłałam grosik w piątek:oops: postaram sie dorzucić coś pod koniec tygodnia. Quote
rybon36 Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 bardzo dziękujemy za Już i prosimy o Jeszcze!! Quote
ASICA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 dobra(cos wyskrobie),mam nadzieje ze mi netu nie odłączą:cool3: :evil_lol: a co tam ,nie pierwszy i nie ostatni raz!:diabloti: :diabloti: Quote
Ivory Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Mam prośbę napiszcie w tytule na której stronie można zobaczyć Bajkę. Przez to że nie miała od początku fotek trzeba ich szukać a jak ktoś wchodzi na ten wątek pierwszy raz to może sie znichęcić szukaniem, a może to jest właśnie suczysko dla niego. Bardzo ładna jest ta Bajka :loveu: Quote
Aggie Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='rybon36']bardzo dziękujemy za Już i prosimy o Jeszcze!![/quote] wyslalam troszke w zeszlym tygodniu, wysle jeszcze w tym (rozumiem ze konto to samo) - rybon - priv Ci wyslalam bo ja nie mogłam pojechać robic zdjęc :shake: sliczna jest ta Bajka - jaka szkoda że moi rodzice to jakoś do suczek nie mają przekonania - myślę że im by się taka slodziaczka przydała, ja odpadam , trzy samce mam ... a czy Bajeczka będzie miała sterylkę? Quote
rybon36 Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 może mieć, ja mogę zrobić ale najlepiej, żeby już wtedy , kiedy ktoś ją weżmie, bo od hoteliku do mnie jest 60 km a ja nie mam szpitala i nie mam gdzie jej przetrzymać po operacji! Quote
rybon36 Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Słuchajcie Cioteczki i wujkowie, jest cień szansy, odezwał się do mnie [B]PAN [/B]od Anielicy! dziś wieczorem zadzwoni z pytaniami, może to będzie to!? Właśnie rozmawiałam z p.Grażynką, sunia nadaje się w sam raz dla początkującego psiarza, nie jest szczekliwa, jest bardzo karna, czysta, i chętnie zamieszka w bloku... Trzymajcie kciukasy!!!! [COLOR=blue]Druga sprawa jest nieco mnie miła, do dziś dnia jest do zapłacenia 340 zł z Bajeczkę a pieniążków jest mniej:placz: :placz: :placz: , mamy tylko 260 zł, chyba , że coś wpłynęło dziś, ale nawet jeśłi, to załatwia to sprawę do dzić a co z jutrem?????:shake: :-( Pomocy![/COLOR] Quote
Aggie Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 dopłacam brak - czyli 80 zl - zaraz zrobię przelew Quote
Aggie Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 juz wysłalam - postaram sie jeszcze pomoc Quote
rybon36 Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Bajeczka strasznie dziekuje wszystkim i jest ogromnie ciekawa, czy PAN Piotrek, to już będzie ten [B]ukochany[/B] czy jeszcze nie! Quote
Aggie Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 och oby tak było... :oops: wypytaj go dobrze, bo ona taka podobna do mojegoo nieżyjącego Barusia że aż mi się w środku coś robi... może jak rodzice by zdjęcia zobaczyli ... oni też Barusia baardzo kochali, tyle że oni z Gdańska... no nic, najpierw pan Piotr - niech to będzie to - [SIZE=1]i każ mu się kontaktować jakby co z dogo :diabloti: [/SIZE] Quote
evita. Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Ania_Mor'] jakby co, to polecam sie na przyszłoś,bo z tego wszystkiego aparat cyfrowy po prostu sobie kupiłam... a i właścielka hotelu ma moje namiary więc jakby co to da zna, bo jesteśmy prawie sąsiadkami[/quote] Aniu Mor- dobrze będzie mieć "swojego" człowieka na miejscu jakby co :lol: (i to z cyfrówką :lol: ) Ciekawe jak przebiegały wczoraj rozmowy z panem zainteresowanym Bajeczką ?. Quote
Recommended Posts