evita. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ciociu Felu- a może Ty masz jakies wieści o suni ???:cool3: Quote
Fela Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Niestety, dziś nie udało mi się skontaktowac z p. Grażyną - pewnie była zajęta nową lokatorką. Jutro rano obiecuję dać znać. Quote
evita. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 W takim razie czekamy na newsy i trzymamy kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Fela Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Coś już wiemy. P. Grażyna mówi, że to bardzo piękny i mądry pies. :loveu: Kiedy odżyje, nie powinna mieć kłopotu ze znalezienim domu. Nie jest ani bardzo przestraszona, ani szczególnie brykająća. Przeszczęsliwa, że znalazła się w domu. Na spacery wychodzi niechętnie, a kiedy już wyjdzie, na krok nie odstępuje człowieka. Zero problemów z załatwianiem potrzeb! Wszystko elgancko na spacerku. Idealny pies do mieszkania!!! Jest pogodna i przede szystkim widać, że bardzo, bardzo kocha ludzi! Mimo tego, co jej zrobili. Quote
Aggie Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 prosze o konto na priv i koniecznie zdjęcia pomogę finansowo... Rybon - dołączam się do podziękowań za tę akcję PS - czy ona jest a jesli nie - to czy będzie sterylizowana? Quote
Fela Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Zapomniałam dodać, że sunia dostała od p. Grażyny imię. Została Bajką :loveu: Quote
rybon36 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 KOCHANA CIOCIUNIU FELUNIU, proponuję podawaj chętnym na Priva nr konta pani Grażynki, tak będzie prościej z dopiskiem Onka Bajka, Dziękuję wszystkim, kto żyw i pomaga suni. retrospektywnie relacjonując, sunia była bardzo grzeczna w samochodzie, dojechała do wawy bez problemów, na smyczy też się nieźle sprawowała, ma zapalenie zatoki okołoodbytowej prawej, wypisałam receptę, na czopki, potem mój TZ zawiózł ją , także bez problemów do p.Grażynki, cały czas nas lizała, zaszczekała nawet i pchała się na kolana bez opamiętania. Jeśłi zaadoptuje ją ktoś z mazowieckiego wysterylizuję ją za 50 zł. Quote
asiaf1 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='rybon36']KOCHANA CIOCIUNIU FELUNIU, proponuję podawaj chętnym na Priva nr konta pani Grażynki, tak będzie prościej z dopiskiem Onka Bajka, Dziękuję wszystkim, kto żyw i pomaga suni. retrospektywnie relacjonując, sunia była bardzo grzeczna w samochodzie, dojechała do wawy bez problemów, na smyczy też się nieźle sprawowała, ma zapalenie zatoki okołoodbytowej prawej, wypisałam receptę, na czopki, potem mój TZ zawiózł ją , także bez problemów do p.Grażynki, cały czas nas lizała, zaszczekała nawet i pchała się na kolana bez opamiętania. Jeśłi zaadoptuje ją ktoś z mazowieckiego wysterylizuję ją za 50 zł.[/quote] Witam, Myślę, że z kontem p. Grażynki może być problem ponieważ Pani Grażynka po pierwsze będzie musiała jeździć do Pruszkowa do banku a wiem, że jest to problem, po drugie P. Grażynka nie ma netu więc nie będzie mogła na bieżąco wchodzić w topic i informować ile jest pieniążków. Oczywiście to tylko moja opinia. Cieszę się, że sunia jest już pod dobrą opieką. Dzięki Rybon:loveu: Quote
Fela Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Toż właśnie napisałam Rybon na pw. Ciotka R, musisz zostać skarbnikiem ;) Quote
rybon36 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 prędzej lichwiarzem zaraz wszystkim roześlę zatem ten numerek w kąttku, domkoooo szukamy dla Bajki, domkooo w dommkooo koniecznie Quote
rybon36 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 podnoszę, bo pamięć ludzka jest krótka!!:-( Quote
rybon36 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 wracamy temaciku, do góry sakiewki! Quote
irma Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 hop do góry przypomniamy, że trzeba suni hotelik opłacić kto pomoże ? Quote
evita. Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Fela']Toż właśnie napisałam Rybon na pw. Ciotka R, musisz zostać skarbnikiem ;)[/quote] Tak , tak cioteczko Rybon-mianujemy Cię Bajeczkowym skarbnikiem :evil_lol: [SIZE=1]P.S. Ja już dzisiaj wysłałam cosik na dobry początek[/SIZE] :evil_lol: Quote
irma Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 co tak daleko Bajeczki na początek poproszę Quote
rybon36 Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Matko z córką! 9 strona!skandal a gdzie dobre serduszka????? Quote
evita. Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Bajeczka przypomina , że potrzebuje wsparcia na hotelik Quote
poster Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 poproszę o numer konta na pw i info czy jest jakiś konkretny rachunek do zapłacenia, czy jest coś konretnego potrzebne (karma itp). Acha i ile wynosi opłata jeśli ktoś by mnie pytał o wzięcie jej od p. Grażyny Quote
irma Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 trochę wysłałam powinno już dojść - doszło? Quote
Fela Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Czy ktoś może zrobić pieknej Bajce foty (i je tu włozyć)? Bo ciotka Felka jutro do roboty lezie, a wraca późnym wieczorem, w sobote do schronu w Ostrowi się telepie (o ile zapalenie oskrzeli nie powie jej głośno veto), więc najwcześniej dopiero w niedzielę do Otrębusów d*** może ruszyć. :oops: Quote
rybon36 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 mamy na koncie dwie wpłaty , w sumie ok 85 zł, proszę Was, niechktoś z ;pobliża zrobi jej fotki !!!!! Quote
asiaf1 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 chciałam poinformować, że pieniądze, które zostały z opłat hotelu dla wyżełka z Kobyłki zostaną przekazane (a właściwie juz są) Pani Grażynce na opłacenie hoteliku Bajce. Jest to kwota 130 PLN Quote
rybon36 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 no , to zrobiło się 210 zł, potrzeba jednak jeszcze a najbardziej chyba domkoooo! Komu sliczna okeczkę doskonałą do mieszkania i do dzieci? Sterylka po bardzo atrakcyjnej , promocyjnej cenie 50 pln!!!! Quote
Recommended Posts