Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:happy1: No to Bajeczka miałaby swój ogródeczek. Jeśli pani ma labradorka to i cierpliwości ma sporo :diabloti:
Asher - szczerze mówiąc to ciągle ludzie tak robią. Każą do siebie dzwonić, człowiek dzwoni rozmawia 20 minut pzez komórkę, odwołuje wszystko, bo ktoś ma przyjechać po psa, a oni zwyczajnie nie przyjeżdżają i nawet nie dzwonią żeby się kazać w tyłek pocałować. Tak już jest. Czasem wydaje mi się, że musi być sporo chętnych żeby znalazł się ten prawdziwy pancio.

Posted

Trzymam kciukasy z całych sił :thumbs: :thumbs: :thumbs: . Domek z ogródkiem to byłoby idealne miejsce dla Bajeczki :loveu: . Oby tylko sie udało.
[SIZE=1]P.S. Rybon- a skąd ta pani dowiedziała sie o Bajce ?[/SIZE]

Posted

[quote name='FPioter']Witam!
Bajka ma juz nowy domek :-)
Pozdrawiam[/quote]

mam ją już zdjąć z allegro czy czekamy na 'zasiedzenie'

Posted

Nie znam szczegółów. Myśle, że najlepiej jest zorientowana Rybon36. Ja dziś rozmawiałem z Panią Grażynką i od niej wiem, że przygarnęli Bajkę młodzi ludzie, którzy mają domek z ogródkiem. Chyba chodzi tutaj o ludzi co mają już labka (była o nich mowa niedawno w postach).
Pozdrawiam

Posted

No wiecie co:crazyeye: Ja ciągle nie mogę w to uwierzyć:crazyeye: Narazie aż się nie potrafię cieszyć, bo mam wrażenie, że za moment okaże się, że to nie prawdą.
Czekamy na (ciocię!!!!) Rybon.

Posted

Irma ja myślę, żerby nie ściągać, tylko wynaleźć podobnego psa i podetknąć ludziom, którzy będą dzwonić. Jutro ogłoszenia w Ofercie, więc może będą jakieś telefony.
Po wydaniu mojego Pimpunia (:placz: ) udało mi się znaleźć pana dla podobnego psa dzięki takim nie zdjętym ogłoszeniom.

Posted

[quote name='kaszanna']Irma ja myślę, żerby nie ściągać, tylko wynaleźć podobnego psa i podetknąć ludziom, którzy będą dzwonić. Jutro ogłoszenia w Ofercie, więc może będą jakieś telefony.
Po wydaniu mojego Pimpunia (:placz: ) udało mi się znaleźć pana dla podobnego psa dzięki takim nie zdjętym ogłoszeniom.[/quote]

ok zostawiam
no i co - ciocia rybon coś napisze ????

Posted

paskudnicy!! jatu jamniora do mastectomii znieczulam a Wy tu szybciej, szybciej! Juz mówię, Bajka 2 kwietnia pojedzie do Łbisk, państwo, którzy do mnie dzwonili przed weekendem pojechali, zobaczyli i zdecywdowali, w przyszły weekend będzie próba z rzeczonym labkiem, wtedy zadzwonią, zostawili na hotelik 200 zł, przez telefon wydawali się być sensowni, rozmawiałam z obojgiem, podpiszą umowę bez problemów. tyle wiem

Posted

Trzymam kciuki za happy end :kciuki: :kciuki: :kciuki: .
Na razie , żeby nie zapeszać nie "zdejmuję" jeszcze Bajeczki z netowych ogłoszeń.
P.S. Dziewczyny- mam taka malutką prośbę. Jeśli były by jeszcze jakieś telefony w sprawie Bajki to przy okazji może ta sunia by się załapała na nowy dom. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23121"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23121[/URL].
Też jest ONkowata. Tak mi jej szkoda :-(

Posted

evitko, odnajdź wątek, jest dom dla 2-3 letniej suni dużej okolice sochaczewa, doddy prowadzi za mnie ten wątek, tam zbieramy info, bo ludzi chętnych na Bajke ciągle przybywa, dzwoniła Pani Grażynka, wszystko opłacone, konfrontacja z labkiem w niedzielę ale inni też szukaja i dzwonią, więc tam trzeba to zgłaszać

Posted

próbować warto zawsze, może się spodoba właśnie ta, a swoja droga, to tylko ten dla którego został założony wątek chciał tak młodą, inni wiedzieli, że bajka ma 4-5 lat i chcieli ją, !!!!