rybon36 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 spytam, powiedziała, że ogródek, dwa meskei psy albo jeden , nie pamietam ale napewno labek, zima w domu latem w ogródku, bez żadnych uwięzi itp Quote
asher Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 To nie jest żona pana Marka, oni nie mają żdanych psów... Ech, facet jest nieodpowiedzialny i tyle :roll: Quote
kaszanna Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :happy1: No to Bajeczka miałaby swój ogródeczek. Jeśli pani ma labradorka to i cierpliwości ma sporo :diabloti: Asher - szczerze mówiąc to ciągle ludzie tak robią. Każą do siebie dzwonić, człowiek dzwoni rozmawia 20 minut pzez komórkę, odwołuje wszystko, bo ktoś ma przyjechać po psa, a oni zwyczajnie nie przyjeżdżają i nawet nie dzwonią żeby się kazać w tyłek pocałować. Tak już jest. Czasem wydaje mi się, że musi być sporo chętnych żeby znalazł się ten prawdziwy pancio. Quote
evita. Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Trzymam kciukasy z całych sił :thumbs: :thumbs: :thumbs: . Domek z ogródkiem to byłoby idealne miejsce dla Bajeczki :loveu: . Oby tylko sie udało. [SIZE=1]P.S. Rybon- a skąd ta pani dowiedziała sie o Bajce ?[/SIZE] Quote
lewkonia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Nie jestem z Warszawy, ale dałam znać do Podkowy Leśnej. Może to stamtąd był telefon? Quote
lewana Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 jak myslicie jak Bajka reaguje na inne psy (samce), konkretnie chodzi o malego pieska Yorka? I czy lubi dzieci (ale juz podrosniete)? Quote
FPioter Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Witam! Bajka ma juz nowy domek :-) Pozdrawiam Quote
irma Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='FPioter']Witam! Bajka ma juz nowy domek :-) Pozdrawiam[/quote] mam ją już zdjąć z allegro czy czekamy na 'zasiedzenie' Quote
FPioter Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Nie znam szczegółów. Myśle, że najlepiej jest zorientowana Rybon36. Ja dziś rozmawiałem z Panią Grażynką i od niej wiem, że przygarnęli Bajkę młodzi ludzie, którzy mają domek z ogródkiem. Chyba chodzi tutaj o ludzi co mają już labka (była o nich mowa niedawno w postach). Pozdrawiam Quote
kaszanna Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 No wiecie co:crazyeye: Ja ciągle nie mogę w to uwierzyć:crazyeye: Narazie aż się nie potrafię cieszyć, bo mam wrażenie, że za moment okaże się, że to nie prawdą. Czekamy na (ciocię!!!!) Rybon. Quote
kaszanna Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Irma ja myślę, żerby nie ściągać, tylko wynaleźć podobnego psa i podetknąć ludziom, którzy będą dzwonić. Jutro ogłoszenia w Ofercie, więc może będą jakieś telefony. Po wydaniu mojego Pimpunia (:placz: ) udało mi się znaleźć pana dla podobnego psa dzięki takim nie zdjętym ogłoszeniom. Quote
irma Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 [quote name='kaszanna']Irma ja myślę, żerby nie ściągać, tylko wynaleźć podobnego psa i podetknąć ludziom, którzy będą dzwonić. Jutro ogłoszenia w Ofercie, więc może będą jakieś telefony. Po wydaniu mojego Pimpunia (:placz: ) udało mi się znaleźć pana dla podobnego psa dzięki takim nie zdjętym ogłoszeniom.[/quote] ok zostawiam no i co - ciocia rybon coś napisze ???? Quote
kaszanna Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Cicia Rybon gdzieś mi migła! Halooo halooo nie walęsaj się nigdzie tylko tutaj szybciutko zdawaj relacje :eviltong: Quote
rybon36 Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 paskudnicy!! jatu jamniora do mastectomii znieczulam a Wy tu szybciej, szybciej! Juz mówię, Bajka 2 kwietnia pojedzie do Łbisk, państwo, którzy do mnie dzwonili przed weekendem pojechali, zobaczyli i zdecywdowali, w przyszły weekend będzie próba z rzeczonym labkiem, wtedy zadzwonią, zostawili na hotelik 200 zł, przez telefon wydawali się być sensowni, rozmawiałam z obojgiem, podpiszą umowę bez problemów. tyle wiem Quote
anouk92 Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 O rany to by była bajka..... Oby labek szybciutko zakochał się w pięknej Bajce i dał jej kawałek swojego domu!!!!! Quote
lewkonia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Należy się psiuni szczęśliwe zakończenie:multi: :multi: :multi: :multi: Psie kciuki trzymają - Figa i Uchatek, a kocie kciukasy Tygrysek -:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
evita. Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Trzymam kciuki za happy end :kciuki: :kciuki: :kciuki: . Na razie , żeby nie zapeszać nie "zdejmuję" jeszcze Bajeczki z netowych ogłoszeń. P.S. Dziewczyny- mam taka malutką prośbę. Jeśli były by jeszcze jakieś telefony w sprawie Bajki to przy okazji może ta sunia by się załapała na nowy dom. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23121"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23121[/URL]. Też jest ONkowata. Tak mi jej szkoda :-( Quote
evita. Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dziewczyny- ponawiam pytanie (j/w) bo to ważne. Losy tej suni są troche podobne do Bajeczki. Jakby co to nad sunią czuwa Andzia69 ([EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; tel. 0604 275 553) Quote
rybon36 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 evitko, odnajdź wątek, jest dom dla 2-3 letniej suni dużej okolice sochaczewa, doddy prowadzi za mnie ten wątek, tam zbieramy info, bo ludzi chętnych na Bajke ciągle przybywa, dzwoniła Pani Grażynka, wszystko opłacone, konfrontacja z labkiem w niedzielę ale inni też szukaja i dzwonią, więc tam trzeba to zgłaszać Quote
andzia69 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 rybonku - ja co już link w tym wątku wysłałam...tylko,że moja "bajka" jest starsza:-( ma ok.6 lat... Quote
rybon36 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 próbować warto zawsze, może się spodoba właśnie ta, a swoja droga, to tylko ten dla którego został założony wątek chciał tak młodą, inni wiedzieli, że bajka ma 4-5 lat i chcieli ją, !!!! Quote
Recommended Posts