Mala Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :shake: Piotrze,a kto mowil ze bedzie latwo.Sama mam trzy psy po przejsciach ktore baly sie nawet wyciagnietej reki.Potrzebowaly sporo czasu zeby zobaczyc ze nie robi sie im krzywdy.Zastanawiam sie tylko jak ty przejdziesz przez zycie ,bo tam tez napotkasz na wiele trudnosci!!! Quote
lewkonia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Weszłam znowu na ten wątek i znów jest mi smutno, że niewiele osób zauważa, że to [B]pierwszy![/B] pies Piotra. Dwa dni, które spędziła z nim w domu to nie cała pomoc , której jej udzielił. [B]Zapłacił[/B] za sterylkę, szczepienia, transport (woził do lecznicy), karmę, hotelik - czy to mało jak dla nowicjusza? Potrafił przyznać się, że pies po przejściach go przerasta. Niewielu ma tyle odwagi, powiedzieć, że coś mnie przerosło. To nie jest jednak równoznaczne, że odpuścił - pomoc finansowa i czas, jaki poświęcił tej psiuni to też wiele. Więcej niż stukanie w klawiaturę. [B]Dziękuję Piotrowi za pomoc, jakiej udzielił Bajeczce.[/B] Nie można wymagac od człowieka, żeby dał od siebie więcej niż jest w stanie dać. Facet w temacie "duży pies po przejściach" jest kompletnie zielony, ale to nie jego wina. On się jeszcze nauczy, jak postępować z psem. Zaczął po prostu od psiego magisterium, a jest dopiero w psiej podstawówce. [B]Bajeczko - życzę ci doświadczonych właścicieli i domku z duuużym ogrodem :lol: :lol: :lol: [/B] Quote
kaszanna Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Wiecie co mam już dosyć tej bezproduktywnej dyskusji. Każdy chyba powiedział co chcial i starczy. To że sobie pogadamy w żaden sposób nie pomoże Bajeczce, a na tym chyba zależy nam najbardziej. EWITA - powstawiam dzisiaj Bajeczkę w kilka miejsc, a potem wkleję tutaj żebyśmy się nie dublowały. Czy moę skopiować Twoje ogłoszenie, bo jest na prawdę dobre i chwyta za serce? Informacja o naszej suni już wysłana do Wiadomości Sąsiedzkich, niestety ukaże się dopiero w kwietniu. Mam pytanie - kto może wysłać sunię do Gazety Wyborczej, albo przynajmniej dać mi nr. telefonu gdzie można coś zrobić. Dziewczyny nie mamy dużo pieniędzy na hotelik, więc lada moment będzie problem, a my nic nie robimy tylko gadamy...gadamy... Bardzo proszę żeby każda z osób które tak głośno wyrażała wzburzenie lub zrozumienie dla tego co zrobił Piotr, zrobiła teraz przynajmniej jedną rzecz dla Bajki. Quote
FPioter Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 [quote name='kaszanna']Dziewczyny nie mamy dużo pieniędzy na hotelik, więc lada moment będzie problem, a my nic nie robimy tylko gadamy...gadamy... Bardzo proszę żeby każda z osób które tak głośno wyrażała wzburzenie lub zrozumienie dla tego co zrobił Piotr, zrobiła teraz przynajmniej jedną rzecz dla Bajki.[/quote] Witam hotelik jest opłacony tym razem do niedzieli włącznie. Zawieziony jest też worek karmy - na parę dni starczy. Pozdrawiam Quote
nika27 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 chciałabym przekazać jakąs kwotę dla Bajki na hotelik,ale gdzie mam te pieniadze wpłacić? Quote
lewkonia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 [quote name='FPioter']Witam hotelik jest opłacony tym razem do niedzieli włącznie. Zawieziony jest też worek karmy - na parę dni starczy. Pozdrawiam[/quote] Wobec powyższego proponuje zmienić nagłówek na: [B]Śliczna, ONkowata BAJKA szuka domku !:placz: :placz: :placz: [/B] Jeśli nie będzie pieniędzy na poniedziałek proszę o przesłanie na priv numeru konta. Ale jak widzę Piotr nadal wspiera finansowo Bajunię:lol: Quote
anija Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Kaszanna, prześlij mi smsem numer konta P.Grażynki ( suczka jest w Otrębusach, tak?)- przekażę nowej pani Elvisa z prośbą o pilną wpłatę - myślę, że za dwie stówki wpłaci. Niestety briard z Łodzi bez domu, tak że chyba kwestia domu tymczasowego dla Bajki na razie odpada. pzdr Ania Quote
anija Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Kaszaniu nie śpij, pobudka... ja wybłagam tę wpłatę dla Bajki Quote
ewa_m Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Moge tez dolozyc 50,00. Tylko komu i na jakie konto? Quote
ewa_m Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Tylko prosze o info na pw. Nie jestem w stanie sledzic wszystkich watkow, gdzie wysylam kase. Quote
nika27 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 dostalam nr konta na priva,dziekuje..jutro wpałcę kase. Quote
kaszanna Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Niestety nie znam nr. konta do hotelu, ale wygrzebałam telefon do p. Grażynki stacjonarny to: (022) 798-17-30 Myślę, że najlepiej dzwonić do niej to poda osobiście nr. Konta. Anija - widziałam tego briarda. Normalnie rozpacz! Nie śpię, ale mam taką migrenę, że wymiotuję. Zaraz jak tylko będę w stanie popić wodę i zatrzymać tabletkę na dłużej to nafaszeruję się lekami i biorę się za wstawianie Bajki. Quote
anija Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Kaszaniu a może na Twoje konto ta wpłata? Ja nie mogę za bardzo w pracy długo rozmawiać-wiesz sama.... Quote
kaszanna Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 eeeee nieeeee!!!!! Ciociu Rybon proszę wyślij Aniji na priv nr. konta żeby wpłacić na Bajeczkę! Quote
lewkonia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ja jeszcze raz nieśmiało przypomnę, że należałoby (ciociu Rybon?) zmienić tytuł na: [B]Śliczna Onka Bajka szuka domku na stałe![/B] [B]Domek najważniejszy!!![/B] Pieniążki na hotelik będa wysłane jak tylko Pani Grazynka zgłosi taką potrzebę. Na razie do niedzieli jest spokój i jest zapas jedzonka. Telefon do Otrębusów 0-22 798-17-30 Quote
lewkonia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 No, z takim nagłówkiem znacznie lepiej:evil_lol: . Bajka jest wspaniałym psem. Szuka domku bez kotów. Quote
evita. Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 [quote name='Mrzewinska']Jest jeszcze [URL="http://www.owczarek.pl"]www.owczarek.pl[/URL] - nie wiem, czy byla tam jej historia juz dana?[/quote] P. Zofio- dziękujemy za przypomnienie. Bajka jest już na [URL="http://www.owczarek.pl"]www.owczarek.pl[/URL]. [EMAIL="K@tk"]K@tk[/EMAIL]@ załozyła jej tam wątek [URL="http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=8229&PN=1"]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=8229&PN=1[/URL] Quote
asher Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 [B]Rybon[/B], podałam namiary na ciebie panu, który od dłuższego czasu szuka ON do adopcji, ma dzwonić dzisiaj albo jutro. Telefon 501448864 to twój, tak? To jest pan z wątku Kasiprodex. Osobiście mi nieznajomy, wiem tyle, że ma dom z ogrodem i dziecko, za to chyba nie ma doświadczenia za bardzo ;) Wolałam, żeby rozmawiał z Tobą, a nie z hotelem, bo trzeba go "prześwietlić" ;) Czekam na wieści :kciuki: Quote
rybon36 Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 tak to mój tel, czekam równie niecierpliwie Quote
evita. Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 [quote name='kaszanna'] EWITA - powstawiam dzisiaj Bajeczkę w kilka miejsc, a potem wkleję tutaj żebyśmy się nie dublowały. Czy moę skopiować Twoje ogłoszenie, bo jest na prawdę dobre i chwyta za serce? [/quote] Jasne Kaszanna, jeżeli uważasz, że jest OK to kopiuj gdzie tylko możesz. :lol: [quote name='kaszanna'] Bardzo proszę żeby każda z osób które tak głośno wyrażała wzburzenie lub zrozumienie dla tego co zrobił Piotr, zrobiła teraz przynajmniej jedną rzecz dla Bajki.[/quote] Podpisuję się pod tym obiema rękami. Wprowadźmy taką zasadę. Każda osoba wypowiadająca swoje zdanie na temat Pana Piotra i Bajki jest zobowiązana do zamieszczenia co najmniej 1 ogłoszenia- w internecie, prasie lub gdzie indziej :p . Myślę, że to dobry pomysł :evil_lol: Quote
rybon36 Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 podpisuje się nawet obiema nogami i muszę się pilnować, hihi, bo nie umiem niczego nigdzie wstawiać, hihi Quote
kaszanna Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Nie wstawiłam dzisiaj nic:oops: :oops: :oops: Miałam takiego globusa, że myślałam, że nogi wyciągnę. Jutro wstanę o 6 rano i zanim wyprawię dzieci do szkoły to troszkę podziałam. Chcą naszą Bajkę ze zdjęciem do Lokalnej Gazety, która wyjdzie w kwietniu ale mam nadzieję, że do tego czasu znajdzie już domek. Troche bez sensu piszę, ale po lekach jestem letko otumaniona. Quote
evita. Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 [quote name='rybon36']podpisuje się nawet obiema nogami i muszę się pilnować, hihi, bo nie umiem niczego nigdzie wstawiać, hihi[/quote] Cioteczko Rybon- don't worry :lol: Ciebie ta zasada nie dotyczny, bo jest przecież matką chrzestną naszej Bajki :evil_lol: Umieściłam Bajeczkę jeszcze tu: [URL="http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=38583589"][COLOR=#800080]Bajka- gazeta.pl[/COLOR][/URL] [URL="http://pies.join.pl/modules.php?op=modload&name=PN_zClassifieds&file=detail&cat=11&de=285&POSTNUKESID=de7783cb400464db35414b28da932794"][COLOR=#800080]Bajka- pies.join.pl[/COLOR][/URL] [URL="http://www.czworonogi.net/adopcje/"][COLOR=#800080]Bajka- czworonogi.net[/COLOR][/URL] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
irma Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 nie wiem czy nie przesadziłam ? oto Bajka na allegro [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=92696105"][B][COLOR=#0000ff]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=92696105[/COLOR][/B][/URL] Quote
evita. Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Irmo- pięknie :loveu: Tylko nie wiem co na to wszystko cioteczka Rybon, bo to ona miała do tej pory monopol na pisanie bajek, a tu znienacka wyrosła jej taka konkurencja :evil_lol: A tak na serio- wspaniała historia. Mam nadzieję, że Bajka szybciutko znajdzie nowy domek.:lol: Quote
Recommended Posts