Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niech nie będzie Ci tak do śmiechu ... bo ja w końcu namówię Amigę na wycieczkę z Brokiem w jedną stronę ... nawet brak ogrodzenia CIę nie obroni:diabloti:

zabandażujcie ja od stóp do głów, zróbcie zdjecie i wyślijcie temu panu:diabloti:

tylko przyjedz tą galaretkę mała w miejscu utrzymać do tego bandażowania :diabloti:

a ja jutro ja zobaczę :p :eviltong:

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
niech nie będzie Ci tak do śmiechu ... bo ja w końcu namówię Amigę na wycieczkę z Brokiem w jedną stronę ... nawet brak ogrodzenia CIę nie obroni:diabloti:

i zostawisz mi AMIGĘ???? :multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
i zostawisz mi AMIGĘ???? :multi::multi::multi:

I co? Będę latać w kółko wokół Twojej posesji i będę kopać jak elektryczny pastuch?

Posted

Mam wieści z "linii frontu"
Puma zabieg zniosła bardzo dobrze. Jest wszystko ok. Była w ciąży - bardzo wczesnej ale w baaaardzo mnogiej.
Zostaje w lecznicy do jutra tak dla wszelkiej pewności. Bo w hotelu by trafiła do boksu i byłaby sama

Posted

AMIGA napisał(a):
Mam wieści z "linii frontu"
Puma zabieg zniosła bardzo dobrze. Jest wszystko ok. Była w ciąży - bardzo wczesnej ale w baaaardzo mnogiej.
Zostaje w lecznicy do jutra tak dla wszelkiej pewności. Bo w hotelu by trafiła do boksu i byłaby sama

Baardzo mnogiej?:mdleje: jak dobrze, że ją wzięłyście..

Posted

Byłyśmy dzisiaj z agamiką w hotelu. Pumcia zostala wymiziana przez nas. Jest tak przekochana, tak spragniona człowieka, tak spragniona domu, że aż ciężko ją było zostawiać w boksie.
Sterylkę zniosła bardzo dzielnie. Podobno była przegrzeczna, jak dostawała zastrzyk to nawet głowy nie odwróciła. A potem w kenelówce też sobie grzecznie leżała i wcale nie protestowała.
Cudo nie pies.
Agamika napstrykała trochę zdjęć, to pewnie wstawi

Posted

Perła siedzi w ciepłym domku,więć jej cieplo w doopencję.
Faktury nie wysłałam, bo mi weci jej na sobotę nie przygotowali .Odbieram ją jutro i niezwłocznie wyślę

Posted

Wydusiłam od wetów fakturęza sterylkę Pumy

Spytałam ich co sądzą o naszej dziewczynce. Otóz ona jest młodziutka, może mieć mniej niż 2 lata
A co do jej ciąży, to była wczesna, no i baaardzo mnoga, bo tylko w jednym rogu macicy było chyba z 6 pęcherzyków.

No i najnowsza nowość - Pumcia miała odwiedziny pewnej Pani. Pani się w Pumie zakochała. W piątek wieczorem będzie u niej wizyta przedadopcyjna .A więc w piątek wszyscy trzymają kciuki bardzo, bardzo sumiennie i mocno