agamika Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 niech nie będzie Ci tak do śmiechu ... bo ja w końcu namówię Amigę na wycieczkę z Brokiem w jedną stronę ... nawet brak ogrodzenia CIę nie obroni:diabloti: zabandażujcie ja od stóp do głów, zróbcie zdjecie i wyślijcie temu panu:diabloti: tylko przyjedz tą galaretkę mała w miejscu utrzymać do tego bandażowania :diabloti: a ja jutro ja zobaczę :p :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 agamika napisał(a):niech nie będzie Ci tak do śmiechu ... bo ja w końcu namówię Amigę na wycieczkę z Brokiem w jedną stronę ... nawet brak ogrodzenia CIę nie obroni:diabloti: i zostawisz mi AMIGĘ???? :multi::multi::multi: Quote
agamika Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 malawaszko, to średniczki oprócz olbrzyma tez Ci sie zachciewa ? no ja nie wiem czy P.Ola Ci swoja "czempionkę" odstap wraz z Brokiem ;P no galaretkę ... ;P Quote
AMIGA Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 malawaszka napisał(a):i zostawisz mi AMIGĘ???? :multi::multi::multi: I co? Będę latać w kółko wokół Twojej posesji i będę kopać jak elektryczny pastuch? Quote
AMIGA Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Mam wieści z "linii frontu" Puma zabieg zniosła bardzo dobrze. Jest wszystko ok. Była w ciąży - bardzo wczesnej ale w baaaardzo mnogiej. Zostaje w lecznicy do jutra tak dla wszelkiej pewności. Bo w hotelu by trafiła do boksu i byłaby sama Quote
malawaszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 no to dobrze, że już po wszystkim - lalunia :kciuki: Quote
Soema Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 AMIGA napisał(a):Mam wieści z "linii frontu" Puma zabieg zniosła bardzo dobrze. Jest wszystko ok. Była w ciąży - bardzo wczesnej ale w baaaardzo mnogiej. Zostaje w lecznicy do jutra tak dla wszelkiej pewności. Bo w hotelu by trafiła do boksu i byłaby sama Baardzo mnogiej?:mdleje: jak dobrze, że ją wzięłyście.. Quote
AMIGA Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Byłyśmy dzisiaj z agamiką w hotelu. Pumcia zostala wymiziana przez nas. Jest tak przekochana, tak spragniona człowieka, tak spragniona domu, że aż ciężko ją było zostawiać w boksie. Sterylkę zniosła bardzo dzielnie. Podobno była przegrzeczna, jak dostawała zastrzyk to nawet głowy nie odwróciła. A potem w kenelówce też sobie grzecznie leżała i wcale nie protestowała. Cudo nie pies. Agamika napstrykała trochę zdjęć, to pewnie wstawi Quote
agamika Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 hmmm...wszystkich nie wstawie :eviltong: ...ale link do albumu da, : http://picasaweb.google.pl/gryzniakaga/CUDNADoAdopcji# Quote
Asior Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 aga weź przeklej część zdjęć na krakowskie bulowate!!!! Quote
Asior Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 o boże!!! AGA???? CO TO JEST?? MÓW MI TU ZARAZ ???????????? Quote
malawaszka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 cudowna jest!!!!! ja będę się powtarzać na tym wątku, ale to prawda no :oops: Quote
AMIGA Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 http://lh5.ggpht.com/_QmXXP0qyzww/S1r2ekKQ-GI/AAAAAAAABa8/Nkd5CekeG1s/640_DSCN6331.JPG To jest olbrzyyyyyymie chłopię, które sąsiaduje w kojcu z ociupinką - Maxem karusip. Ale on chyba "ludzki" jest Quote
agamika Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 CO TO JEST?? nie, to nie kosmita od której strony na tonie patrzeć to jest to pies :diabloti::evil_lol: nawet szczekać potrafi i nie jest do adopcji :) Quote
Asior Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 buu :( jak takie maleństwo można oddawać do hotelu :placz: Quote
Soema Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jak Perła w te mrozy? Amiga, wysyłałaś już fakturę za sterylkę? Quote
AMIGA Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Perła siedzi w ciepłym domku,więć jej cieplo w doopencję. Faktury nie wysłałam, bo mi weci jej na sobotę nie przygotowali .Odbieram ją jutro i niezwłocznie wyślę Quote
AMIGA Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Wydusiłam od wetów fakturęza sterylkę Pumy Spytałam ich co sądzą o naszej dziewczynce. Otóz ona jest młodziutka, może mieć mniej niż 2 lata A co do jej ciąży, to była wczesna, no i baaardzo mnoga, bo tylko w jednym rogu macicy było chyba z 6 pęcherzyków. No i najnowsza nowość - Pumcia miała odwiedziny pewnej Pani. Pani się w Pumie zakochała. W piątek wieczorem będzie u niej wizyta przedadopcyjna .A więc w piątek wszyscy trzymają kciuki bardzo, bardzo sumiennie i mocno Quote
andzia69 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 bullowate mogą mieć nawet 15 maluchów...moja manka jest taką ostatnią...15 z miotu:( Quote
AMIGA Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 I jak tu nie kochać takiego łebolka z takimi oczami Quote
agnieszka32 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Piękność :loveu:, a te oczy ma niesamowite, hipnotyzujące :crazyeye: I trzymam kciuki za pozytywną wizytę przedadopcyjną - tylko bądźcie bezwzględne :diabloti: Quote
Recommended Posts