Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak jak Martka piszesz, na któregokolwiek:) jakiś tam na badania potrzebuje czy coś, sama już nie pamiętam, Mari na którego chcesz bo Ty masz takie serce że o kase się nie prosisz a przecież potrzebujesz na piesy

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
diana juz ma ogloszenia. mari siedz przy telefonie! bo bedzie sie urywal :)

ojej... jakoś się cieszyć nie potrafię...

Diana już bez smyczy biega z kojca do domu....
dzisiaj łobuziara naskoczyła na biedna, chora Tiarę.....
leży tu teraz słodko obok mnie....

chciałam bardzo podziękować Marince i Wam - za pomoc dla Łatusia znękanego alergią, BARDZO DZIĘKUJĘ !!!
i za te przelewy dla Diany - naprawdę nie trzeba było ( z tym to się nieswojo aż czuję jakoś)
nie wiem, jak dziękować, co napisać.... no i łzy mi pisać nie dają

Posted

mari23 napisał(a):
ojej... jakoś się cieszyć nie potrafię...

Diana już bez smyczy biega z kojca do domu....
dzisiaj łobuziara naskoczyła na biedna, chora Tiarę.....
leży tu teraz słodko obok mnie....

chciałam bardzo podziękować Marince i Wam - za pomoc dla Łatusia znękanego alergią, BARDZO DZIĘKUJĘ !!!
i za te przelewy dla Diany - naprawdę nie trzeba było ( z tym to się nieswojo aż czuję jakoś)
nie wiem, jak dziękować, co napisać.... no i łzy mi pisać nie dają

Mari jak zwykle bardzo skromna i za to ją kocham :)
Zasługujesz na wszelką pomoc - nie może być tak, że Ty pomagasz i zawsze można na Tobie polegać a inni tylko z tego się cieszą i ewentualnie pochwalą (zupełnie jak zarządy miast i gmin).
Jeśli tylko będę mogła na apel Mari zawsze odpowiem pozytywnie :)

Posted

[quote name='marta0731']Mari kochana Ty stanowczo za dużo płaczesz ;););)

no właśnie, znów.... ja mam oczy w mokrym miejscu...
dzisiaj znalazła domek druga z podrzuconych szczeniorek.... cieszę się.... no cieszę się....:-(

a Dianuśka matkowała maleństwu !

zabiegana jestem ostatnio, wpadam na dogo "w biegu", a tu tyle od Was dobrych słów.... i nie tylko słów...
jak Wam podziękować?????
zamiast słów mam łzy - radości, wzruszenia, wdzięczności....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE !!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

mari23 napisał(a):
no właśnie, znów.... ja mam oczy w mokrym miejscu...
dzisiaj znalazła domek druga z podrzuconych szczeniorek.... cieszę się.... no cieszę się....

a Dianuśka matkowała maleństwu !

Wiem Marysiu :)...mąż mi własnie przesłał wiadomość, ze przyszedł do mnie mms (ten nr jest jego) :)

Posted

oj, Diana to nadopiekuncza matka... swoje mlode karmila ponad do 7mca ich zycia! az schron je jej odebral osobno, bo by tak chyba do smierci karmila.
to byly szczeniaki urodzone tam na dzialce, z nimi zostala odebrana bezdomnemu i rodzielona jednoczesnie ze wszystkim, co znala i kochala. moze dlatego tak zle jej bylo tyle czasu

Posted

[quote name='kora78']oj, Diana to nadopiekuncza matka... swoje mlode karmila ponad do 7mca ich zycia! az schron je jej odebral osobno, bo by tak chyba do smierci karmila.
to byly szczeniaki urodzone tam na dzialce, z nimi zostala odebrana bezdomnemu i rodzielona jednoczesnie ze wszystkim, co znala i kochala. moze dlatego tak zle jej bylo tyle czasu

ona naprawdę ma wyjątkowo mocny instynkt macierzyński...:crazyeye:
ja znów wczoraj ryczałam.... ona cały wieczór szukała tej malutkiej ! maleństwo spało w turystycznym łóżeczku Kasi - tam ,ale i po całym domu biegała Diana najwyraźniej szukając , szczególnie do łóżeczka zaglądała z każdej strony, jeszcze rano szukała w tym łóżeczku!

kaziku - Łatek dziękuje za wpłatę!:loveu:
Wszystkim z całego serca dziękuję za wspaniałą akcję pomocy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Łatuś we wtorek będzie miał pobraną krew na testy w USA (91 alergenów)

teraz tak radośnie Łatuś bawi się z Dianką !:multi::multi:
zdjęć nie da się zrobić, nawet z okna - Diana wciąż zerka i na mój widok natychmiast zostawia Łatka i czeka, żebym go zastąpiła w zabawie z nią:shake:

Posted

marta0731 napisał(a):
Mari w szklance na noc trzymasz????? :):):)

Trzeba Cie rozweselić ;)

Zdjęcia ze szczeniorkiem śliczne

Mari chyba się nie obraziłaś???:oops::oops::oops::roll::roll::roll: Ja ma głupie teksty z pracy z budowlańcami...

Co tam u księżniczki?:loveu:

Posted

[quote name='marta0731']Mari chyba się nie obraziłaś???:oops::oops::oops::roll::roll::roll: Ja ma głupie teksty z pracy z budowlańcami...

Co tam u księżniczki?:loveu:

ja???? obrażać się ???????? ależ za co ?????????????????????
dziękuję, że pamiętacie o Diance i o mnie też !!!!!!!!!!!!!!

mam problem z komputerem, nie uruchamia się, dzisiaj za 5 razem dopiero się włączył

u Dianki wszystko super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bawi się wesoło z Łatusiem, nie ucieka od Kasiulki, bawi się zabawką i kawałkami patyków( dałam im takie pocięte do zabawy)....
a gorszych wieści.... kopie pod krzewami..... ale co tam ! ;)

jest naprawdę radosna - coraz bardziej się otwiera i czuje się chyba pewniej.... no i apetyt ma nareszcie!!!
przedtem zostawiała michę i biegła do mnie - teraz jest odwrotnie!

jeśli w ogłoszeniach jest mój nr telefonu.... to nikt nie dzwonił, nie pytał.....
tak więc okazji do płaczu ostatnio nie miałam:cool3:

z "dobrych" wieści...... mam od wczoraj w domu biszkoptowy szkielecik....... czyli sztuk 11 !
możecie mnie nazywać VV..... a co mi tam, i tak już mnie porównują znajomi ze słynną gwiazdą..... choć tak pięknie, jak Ona - nie spiewam niestety (ale śpiewam ! w chórze :evil_lol:)

a to szkielet suńci (młodziutka)

Posted

sliczna sunia, szybko domek znajdzie :) i znow bedziesz musiala plakac.

pozdrawiamy Dianke! niedlugo odnowie jej troche ogloszen, a moze ktos allegro zafuduje piekne za 18zl?? ja niestety nie moge

Posted

[quote name='mari23']
przedtem zostawiała michę i biegła do mnie - teraz jest odwrotnie!
[/QUOTE]

To mi się podoba :D hihi :D
Dobrze że jesteś Mari i macie się dobrze :)

Ja zasponsoruję allegro, a co tam... Tylko ktoś musi zrobić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kora, może Fiorsten? Ona cudne robi!!! Spytasz?