xmartix Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 :( tak to właśnie jest.. mam nadzieję że ok, czerda nie pisała że cos nie tak Quote
marta0731 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='mari23']miała dotrzeć dzisiaj do Wałbrzycha i przenocować, żeby jutro rano jechać z panią Iwoną do Wrocławia to dlatego tak prosiłam o pilny kontakt z panią Iwoną[/QUOTE] Specjalnie miała jechać? :oops: No to ładnie się porobiło...........:nono: Mnie cały weekend nie było na dogo... Quote
mari23 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 pani Jola specjalnie dla Diany miała jechać do Wałbrzycha i dlatego ten transport trzeba uzgadniać 2 dni wcześniej - musi dojechać i przenocować... Quote
kora78 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 ze swojej strony, ze schronu itp zalatwilam, co moglam. przepraszamy, jesli pani Jola miala przez to wszystko jakies nieprzyjemne chwile :oops: mam nadzieje, ze wybaczy :loveu: dziekujemy Ci mari za pomoc wszelka :multi: mam nadzieje, ze sie uda w czw-pt zabrac juz Dianke bo wciaz jest wszystko odwlekane. ale moze to jakis znak? juz kiedys tak mialam i wyszlo naprawde super wtedy wszystko, jakby wtedy pies jechal od razu to wiele by sie pogmatwalo i zepsulo. moze wiec u Diany tak ma byc... Quote
mari23 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='kora78']ze swojej strony, ze schronu itp zalatwilam, co moglam. przepraszamy, jesli pani Jola miala przez to wszystko jakies nieprzyjemne chwile :oops: mam nadzieje, ze wybaczy :loveu: dziekujemy Ci mari za pomoc wszelka :multi: mam nadzieje, ze sie uda w czw-pt zabrac juz Dianke bo wciaz jest wszystko odwlekane. ale moze to jakis znak? juz kiedys tak mialam i wyszlo naprawde super wtedy wszystko, jakby wtedy pies jechal od razu to wiele by sie pogmatwalo i zepsulo. moze wiec u Diany tak ma byc...[/QUOTE] pani Jola dotarła jednak do Walbrzycha i nawet była w schronisku.... Quote
marta0731 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='mari23']pani Jola dotarła jednak do Walbrzycha i nawet była w schronisku....[/QUOTE] I co?:crazyeye: Widziała Dianę? Pytała o nią? Quote
mari23 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='marta0731']I co?:crazyeye: Widziała Dianę? Pytała o nią?[/QUOTE] pytała, ale nie widziała, bo pani kierowniczka nie wiedziała, o którego psa chodzi, chciała numer ewidencyjny psa... chodziły po boksach, ale znalazły tylko jakiegoś malutkiego białasa z brązową głową.... tyle wiedziałam na etapie rozmowy telefonicznej, bo pani Jola dzwoniła do mnie ze schroniska w tej sekundzie dostałam sms-a, że ta sunia ma się dobrze, bardzo kocha opiekuna i lepiej dla niej, żeby trafiła od razu do DS a nie DT....:roll: no i jeszcze same pochwały i zachwyty nad Waszym schroniskiem.... Quote
marta0731 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='mari23'] w tej sekundzie dostałam sms-a, że ta sunia ma się dobrze, bardzo kocha opiekuna i lepiej dla niej, żeby trafiła od razu do DS a nie DT....:roll: [/QUOTE] Żeby to było takie proste, dt niepotrzebny i każdy chce zabrać psa-dzikusa do domu... Czas Diany spędzony w schronisku chyba już pokazał że to nie tak... W każdym razie dobrze w pewnym sensie, że przywiązała się do opiekuna, bo kiedyś do swojego pancia takiego na zawsze - też się będzie umiała przywiązać i pokochać... Quote
mari23 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='marta0731']Żeby to było takie proste, dt niepotrzebny i każdy chce zabrać psa-dzikusa do domu... Czas Diany spędzony w schronisku chyba już pokazał że to nie tak... W każdym razie dobrze w pewnym sensie, że przywiązała się do opiekuna, bo kiedyś do swojego pancia takiego na zawsze - też się będzie umiała przywiązać i pokochać...[/QUOTE] trochę się obawiam skutków tej wizyty dzisiejszej u Diany - jeśli schronisko nie bardzo chce psa na DT wydać, a pani Jola tak zapewne powiedziała..... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze Quote
marta0731 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='mari23']trochę się obawiam skutków tej wizyty dzisiejszej u Diany - jeśli schronisko nie bardzo chce psa na DT wydać, a pani Jola tak zapewne powiedziała..... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze[/QUOTE] Tego akurat nie chciałam "głośno" pisać:roll: Zobaczymy czego Kora się dowie... A wiesz Mari jakieś konkretne słowa, że nie chcą na dt wydać? Czy tylko tyle że lepiej by było ds? Quote
kora78 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 mari, czy moglabys do mnie zadzwonic? ja nie mam nic na koncie, a chcialabym sie dowiedziec szczegolow. prosze Was,zeby tu nic nie pisac na temat dzisiejszej wizyty na razie, co? Quote
xmartix Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 sunia czarna bez oka musi zostać u rodziny Demi na razie bo pani co miała ją adoptować nadal w szpitalu z powodu powaznej sprawy:( .... wszytsko nie tak idzie :( Quote
marta0731 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='xmartix']sunia czarna bez oka musi zostać u rodziny Demi na razie bo pani co miała ją adoptować nadal w szpitalu z powodu powaznej sprawy:( .... wszytsko nie tak idzie :([/QUOTE] Tzn Diana nie może narazie jechać? :(:(:(:(:( Quote
kora78 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 matko bosko znow? ja prosze ja wziasc do kojca. Quote
kora78 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 czekamy na odp rodziny demi, czy ja wezma do kojca, poki sie miejce w domu nie zwolni. bo takie zwlekanie i czekanie, wciaz przekladanie daty odbior suni ze schronu, juz kilka razy przekladane moze suni tylko zaszkodzic. matrix juz wie. matrix mi dzis pisala,ze moze w wekend moglaby ja sama odebrac popoludniu. Quote
xmartix Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 nie mam wieści, zadzwonię do nich jutro bo dzisiaj jest za późno, nie mogłam wcześniej bo i tak po 19 miałam dzwonić a potem musiałam ogarnąc dzieciaka Quote
xmartix Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 jutro jej mama chyba nie pracuje, to mogę dzwonić cały dzień,ale jeżeli się mylę to po 19-tej Quote
kora78 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 oby sie udalo wczesniej :) jakby co pani Iwona czeka tylko na sygnal i jest chetna do przewiezienia jej, poza wekendami i poniedzialkami. Quote
marta0731 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Diana powinna dostać imię Czekanka............. Czeka i czeka............. Oczywiście bez żadnych pretensji to piszę ;) Tylko ciągle coś nie tak, nadzieja, potem radość i na koniec klops, i tak w kółko Dobrze że ona nie wie, bo by z kolorów borsuka zmieniła się w siwą myszę ;) :( Quote
kora78 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 nadal czekamy :( sunia, ktora trafila do tamtego dt jednak tak szybko nie wyjedzie, bo nie ma zadnego ds na horyzoncie. a do kojca jej nie chca wziasc, wiec jest lipa :( Quote
marta0731 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Czemu nie chcą........... Tam i tak byłoby jej lepiej Quote
kora78 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='marta0731']Czemu nie chcą........... Tam i tak byłoby jej lepiej[/QUOTE] tego nie wiedza, nie rozumieja. Quote
mari23 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Biedna Diana...... pytam dobrych ludzi..... ech.... :( Quote
Recommended Posts