Jump to content
Dogomania

Malutki, kudłaty PUSZEK - czy zamarznie w schronisku? JUŻ W NOWYM DOMU!!!!!

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talcott napisał(a):
Łańcuszek na zimę to nie bardzo!

On jest cieniutki poza w domu pies "bryka" bez obroży, żeby się nie kołtunił :) Jak Puszek nie będzie hałasował w domu to jest szansa na domek, ale nie zapeszam i na razie o tym nie myślę:)

Posted

piechcia15 napisał(a):
magdolu ty dostaniesz już super przystojniaka z całym ekwipunkiem:)
jeśli wogóle będe to do południa:)

Ale ostrzyżonego :( Szkoda, ale na szczęście "odrośnie":)
Ekwipunek mam też ale obroży niet :( Smyczy mam sztuk 4, w tym ringówka i taka na 2 psy)

Posted

Z nim nic innego sie raczej nie zrobi, szczególnie, jesli nie lubi czesania, ale to sie jutro okaze. to jeden wielki dred, rozczesanie tego wedlug mnie to bylby cud... a futro szybko mu odrosnie:)

Posted

no to jak się już wszystko wydało to i ja dodam coś od siebie ;)

kochana magdo - być może będziesz mogła dać tymczas innemu potrzebującemu (o ile mąż się zgodzi ;) ) , bo być może plan tymczasowy nie dojdzie do skutku...

w czwartek bowiem Puszek ma odwiedziny bardzo miłej pani z Częstochowy, no i jeśli Puszkowi się pani spodoba (i nam jeśli się spodoba) to Puszek się wyprowadzi do siebie już na stałe. Pani mi już obiecała miejscówkę dla niego w łóżku pod kołdrą i nawet mysli nad większym łózkiem bo w dwójkę + 2 psy to może być ciasno ;)

narazie jednak nie zapeszajmy nic.... być może się nie uda moja wizja i akcja "transport" + "akcja tymczas" dojdzie do skutku.

aha, a z wieści na froncie od Kasi wiem, że Puszek nikogo nie zjadł, wszyscy żyją i podobno wygląda obłędnie :loveu:

Posted

Puszek to istny anioł w ciele diabełka:) Żywiołowy, z iskierkami w oczach, łagodny do wszystkich ludzi, również dzieci ( miał kontakt z 2 latką). Daje się czesać, kąpać, suszyć. Bardzo lubi suczki i zabawę z nimi. Kocha wszelkiego rodzaju piłki, przeciąganie. Bardzo szybko się przywiązuje, Puszek jest dokładniej u mojej babci z różnych względów ( czyli przez ścianę ze mną ;) ) i niestety już za mną tęskni, skrobie itp. Ale jest dośc niewybiegany, jutro to nadrobimy ;) Żarłok i żebrak, powala spojrzeniem i sztuczkami - pięknie chodzi na 2 łapkach. Kocha siedzieć na kolanach, kanapie ale zadowoli się też swoim kocykiem. No, to by było na tyle:)

[CENTER]

[CENTER]

Posted

Zakochałam się:loveu: Mój TZ będzie zazdrosny.... ja go już chcę teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaki jest w dotyku? Chodzi mi o to czy jest podejrzenie że może mieć włos.... bo mam podejrzenia...:evil_lol::cool3:

Posted

Dziewczyny pilna sprawa :(:(:( Czy Puszek ma szanse na ten DS Bo ja musze pomóc pilnie bardzo pilnie innej suni BuuuuuuuuuuuuOna będzie lada chwila upolowana przez amstaffa!!!!!!!!!!!!!!! Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co robić a nie moge mieć 3 psów!!!!!!!!!!!!!!1

Posted

magdola napisał(a):
Dziewczyny pilna sprawa :(:(:( Czy Puszek ma szanse na ten DS Bo ja musze pomóc pilnie bardzo pilnie innej suni BuuuuuuuuuuuuOna będzie lada chwila upolowana przez amstaffa!!!!!!!!!!!!!!! Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co robić a nie moge mieć 3 psów!!!!!!!!!!!!!!1

Bierz tą sunie! Jeżeli tfu tfu ds nie wyjdzie, Puszek zostanie u mnie ile bedzie trzeba, moi dziadkowie są nawet gotowi zostawić go na stałe, chociaż ja myślę, że jutro Punio bedzie juz u siebie;)