magdola Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Talcott napisał(a):Łańcuszek na zimę to nie bardzo! On jest cieniutki poza w domu pies "bryka" bez obroży, żeby się nie kołtunił :) Jak Puszek nie będzie hałasował w domu to jest szansa na domek, ale nie zapeszam i na razie o tym nie myślę:) Quote
piechcia15 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 magdolu ty dostaniesz już super przystojniaka z całym ekwipunkiem:) jeśli wogóle będe to do południa:) Quote
magdola Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 piechcia15 napisał(a):magdolu ty dostaniesz już super przystojniaka z całym ekwipunkiem:) jeśli wogóle będe to do południa:) Ale ostrzyżonego :( Szkoda, ale na szczęście "odrośnie":) Ekwipunek mam też ale obroży niet :( Smyczy mam sztuk 4, w tym ringówka i taka na 2 psy) Quote
kasia14 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Z nim nic innego sie raczej nie zrobi, szczególnie, jesli nie lubi czesania, ale to sie jutro okaze. to jeden wielki dred, rozczesanie tego wedlug mnie to bylby cud... a futro szybko mu odrosnie:) Quote
modliszka84 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 no to jak się już wszystko wydało to i ja dodam coś od siebie ;) kochana magdo - być może będziesz mogła dać tymczas innemu potrzebującemu (o ile mąż się zgodzi ;) ) , bo być może plan tymczasowy nie dojdzie do skutku... w czwartek bowiem Puszek ma odwiedziny bardzo miłej pani z Częstochowy, no i jeśli Puszkowi się pani spodoba (i nam jeśli się spodoba) to Puszek się wyprowadzi do siebie już na stałe. Pani mi już obiecała miejscówkę dla niego w łóżku pod kołdrą i nawet mysli nad większym łózkiem bo w dwójkę + 2 psy to może być ciasno ;) narazie jednak nie zapeszajmy nic.... być może się nie uda moja wizja i akcja "transport" + "akcja tymczas" dojdzie do skutku. aha, a z wieści na froncie od Kasi wiem, że Puszek nikogo nie zjadł, wszyscy żyją i podobno wygląda obłędnie :loveu: Quote
kasia14 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Puszek to istny anioł w ciele diabełka:) Żywiołowy, z iskierkami w oczach, łagodny do wszystkich ludzi, również dzieci ( miał kontakt z 2 latką). Daje się czesać, kąpać, suszyć. Bardzo lubi suczki i zabawę z nimi. Kocha wszelkiego rodzaju piłki, przeciąganie. Bardzo szybko się przywiązuje, Puszek jest dokładniej u mojej babci z różnych względów ( czyli przez ścianę ze mną ;) ) i niestety już za mną tęskni, skrobie itp. Ale jest dośc niewybiegany, jutro to nadrobimy ;) Żarłok i żebrak, powala spojrzeniem i sztuczkami - pięknie chodzi na 2 łapkach. Kocha siedzieć na kolanach, kanapie ale zadowoli się też swoim kocykiem. No, to by było na tyle:) [CENTER] [CENTER] Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 jejcia jakie Cudo!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Cioteczko to Ty kochana zrobisz wątek Chesterowi? Quote
piechcia15 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 nie no puszek wymiata:) wygląda prawie jak twój york..prawie:) Quote
piechcia15 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 miałam na myśli kasi yorka:) no ale w sumie twój też ;)tylko kolory inne:) Quote
kasia14 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 piechcia15 napisał(a):nie no puszek wymiata:) wygląda prawie jak twój york..prawie:) jest nawet podobnej wielkości ;) Quote
magdola Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Zakochałam się:loveu: Mój TZ będzie zazdrosny.... ja go już chcę teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki jest w dotyku? Chodzi mi o to czy jest podejrzenie że może mieć włos.... bo mam podejrzenia...:evil_lol::cool3: Quote
magdola Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 mshume napisał(a):mój? bo mój to bolonczyk ;) To Ty nie wiedziałaś że masz yorka?????????????????????;) Albinosa po trwałej ondulacji:diabloti: Quote
mshume Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 tez mi sie dziwne wydało, ze bolonczyk na włosy o dł. 25 cm.Trwała ondulacja to nie ale afro plus utlenianie to napewno ;) Quote
kasia14 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Włos ma miękki, szczególnie po kąpieli ;) Quote
magdola Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dziewczyny pilna sprawa :(:(:( Czy Puszek ma szanse na ten DS Bo ja musze pomóc pilnie bardzo pilnie innej suni BuuuuuuuuuuuuOna będzie lada chwila upolowana przez amstaffa!!!!!!!!!!!!!!! Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co robić a nie moge mieć 3 psów!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
kasia14 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 magdola napisał(a):Dziewczyny pilna sprawa :(:(:( Czy Puszek ma szanse na ten DS Bo ja musze pomóc pilnie bardzo pilnie innej suni BuuuuuuuuuuuuOna będzie lada chwila upolowana przez amstaffa!!!!!!!!!!!!!!! Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co robić a nie moge mieć 3 psów!!!!!!!!!!!!!!1 Bierz tą sunie! Jeżeli tfu tfu ds nie wyjdzie, Puszek zostanie u mnie ile bedzie trzeba, moi dziadkowie są nawet gotowi zostawić go na stałe, chociaż ja myślę, że jutro Punio bedzie juz u siebie;) Quote
magdola Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 o Boshe to ja już pisze na wątku.... Dziękuję.... Jeszcze nie mogę wysyłac wiadomości.... nie wiem czemu...........:( do leni:( Quote
Recommended Posts