Jump to content
Dogomania

Malutki, kudłaty PUSZEK - czy zamarznie w schronisku? JUŻ W NOWYM DOMU!!!!!

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talcott napisał(a):
Dzięki!!!! Czekam na Madallenę - to byłoby super dla Puszka - domowy DT !!!!

Talcott, ten dt niestety był bardzo drogi, w cenie hoteliku :( Chyba że uda się wynegocjować cenę jeszcze

Posted

Jutro dam odpowiedź, teraz idę gadać z TZ. U mnie "spanie" gratis:D. Tylko ewentualnie karma i wet. Ale muszę koniecznie wiedzieć czy on do dzieci jest ok... I jak z tym zostawaniem? Bo mam strasznie wredną sąsiadkę, która na mnie donosi do spółdzielni bo "dziecko hałasuje"..................................

Posted

Jutro dam odpowiedź, teraz idę gadać z TZ. U mnie "spanie" gratis:D. Tylko ewentualnie karma i wet. Ale muszę koniecznie wiedzieć czy on do dzieci jest ok... I jak z tym zostawaniem? Bo mam strasznie wredną sąsiadkę, która na mnie donosi do spółdzielni bo "dziecko hałasuje"..................................

Posted

Magdola - a o jak małe dziecko Ci chodzi? Z zostawianiem w domu raczej sie nie dowiemy, dopoki nikt go nie weźmie. Taki był powód oddania, ale wiadomo, że ludzie różne rzeczy mówią, byle się psa pozbyć. Chociaż zdarza się, że powód jest prawdziwy, niestety to do sprawdzenia dopiero w dt:(

Posted

Często się zdarza że psiaki które same nie umieją zostawać same przyzwyczajają się do tego gdy w domu jest drugi pies. Miałam już takie przypadki i nawet behawioryści mówili że obecność drugiego psa bardzo pomaga - nawzajem się wspierają.
Magdola ma chyba 5-latkę

Posted

leni356 napisał(a):
Często się zdarza że psiaki które same nie umieją zostawać same przyzwyczajają się do tego gdy w domu jest drugi pies. Miałam już takie przypadki i nawet behawioryści mówili że obecność drugiego psa bardzo pomaga - nawzajem się wspierają.
Magdola ma chyba 5-latkę

Tak mam 6-latkę z ADHD :D Rozmowy trwają.... Moją Airę nauczyłam zostawania prawie, tylko jak koś idzie po klatce to śpiewa :D Wiem to od sąsiadów.... Hmmmm a jak by tak 2 śpiewały?????????????!!!!!!!!!!! :D:D:D

Posted

Talcott napisał(a):
To czekamy na wyniki rokowań:cool3:

Puszek jest jedną łapą u mnie... ale jakby weszły pozostałe 3 to by miał na imię Delgado czyt. Deli, bo za dużo "puszków" na świecie;) . Imie z filmu< "cziłała" z BH >:D

Posted

magdola napisał(a):
Tak mam 6-latkę z ADHD :D Rozmowy trwają.... Moją Airę nauczyłam zostawania prawie, tylko jak koś idzie po klatce to śpiewa :D Wiem to od sąsiadów.... Hmmmm a jak by tak 2 śpiewały?????????????!!!!!!!!!!! :D:D:D

U mnie śpiewa tylko jeden :) - na dźwięk dzwonka, domofonu albo głosy na klatce