Cavalierkaa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 jeśli trzeba, mogę pomóc i zrobić więcej np. w innych rozmiarach. Quote
kasia14 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Dzięki za bannerek:) A to zapytanie jakieś takie obiecujące czy raczej nic z tego? Quote
magdola Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 kasia14 napisał(a):Dzięki za bannerek:) A to zapytanie jakieś takie obiecujące czy raczej nic z tego? Nie wiem jakie pytanie ale TZ mięknie.... już trzy nogi Puszka u mnie.... :D późnym wieczorem podam więcej info co i jak :) I czy zmiękł..... Tylko musiałby do mnie odpchlony trafić.....gdyby co.... Quote
kasia14 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 magdola napisał(a):Nie wiem jakie pytanie ale TZ mięknie.... już trzy nogi Puszka u mnie.... :D późnym wieczorem podam więcej info co i jak :) I czy zmiękł..... Tylko musiałby do mnie odpchlony trafić.....gdyby co.... Puszek jest odpchlony, zaszczepiony, wykastrowany z książeczką zdrowia ;) Mam tylko nadzieje, że się nie rozchoruje po przeniesieniu na dwór, bo zimno u nas jak nie wiem:( Magdola - gdyby miał jechać do ciebie na dt, to jak z transportem? Quote
Talcott Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jak to - " po przeniesieniu na dwór" dlaczego? Quote
magdola Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Z tego co wiem to był w pomieszczeniu..... teraz na dworze... transportu chyba będziemy szukać... bo ja niezmotoryzowana jestem...... Leni mądra glowa coś wymyśli.....;) Quote
Talcott Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Może jakaś ciotka pociągiem by pojechała? Quote
kasia14 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Talcott napisał(a):Jak to - " po przeniesieniu na dwór" dlaczego? Bo początkowo Puszek był w budynku, a teraz, kilka dni temu, został przeniesiony na dwór:( Quote
leni356 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 kasia14 napisał(a):Bo początkowo Puszek był w budynku, a teraz, kilka dni temu, został przeniesiony na dwór:( Jak najszybciej zatem :( Odległość jest spora Quote
magdola Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 kasia14 napisał(a):Bo początkowo Puszek był w budynku, a teraz, kilka dni temu, został przeniesiony na dwór:( czy ktoś ma kontakt jakikowiek z Puszkiem (dla mnie Delim:)) Quote
kasia14 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 magdola napisał(a):czy ktoś ma kontakt jakikowiek z Puszkiem (dla mnie Delim:)) Ja, Piechcia15, Modliszka84 Ja w schronisku będę jutro. Quote
magdola Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Biorę Puszka! Ale! TZ powiedził, że 2-3 tyg ! Znajdę mu dom najlepszy!!!! TZ dodaje: jeśli będą się gryzły z Airą to go oddam od razu!..... Ale się zgodził................................. Quote
Talcott Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Kochana Ciotka! Quote
magdola Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Talcott napisał(a)::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Kochana Ciotka! Proszę... Tak by każdy zrobił. Ja bym podziękowała mojemu TZ .... Jest najukochańszy naświecie.................... Quote
kasia14 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Super!!! :) Macie jakiś pomysł na transport? Podróż pociągiem może i nie najgorsza propozycja, no ale czy ktoś ma czas z nim jechac?:( Transport potrzebny na trasie PABIANICE (ŁÓDŹ) - SZCZECIN Quote
leni356 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Magdola dzięki :loveu::loveu: Niech dziewczyny dadzą znać czy ktoś mógłby go zawieźć pociągiem do Szczecina? Quote
magdola Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Talcott napisał(a):No to transport na cito! Proszę jakieś podziękowania dla mojego Tz bo on czyta dogo :) Quote
magdola Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 leni356 napisał(a):Magdola dzięki :loveu::loveu: Niech dziewczyny dadzą znać czy ktoś mógłby go zawieźć pociągiem do Szczecina? Leni nie dziękuj mi tylko Jackowi ;) Moja milość:) Ja nie zmotoryzowana :( Quote
kasia14 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 magdola napisał(a):Proszę jakieś podziękowania dla mojego Tz bo on czyta dogo :) Dziękujemy:loveu: Od nas nie sądze, żeby ktoś miał czas:( Ja odpadam, Modliszka pracuje, Piechcia też zagoniona.... Quote
Recommended Posts