Jump to content
Dogomania

Malutki, kudłaty PUSZEK - czy zamarznie w schronisku? JUŻ W NOWYM DOMU!!!!!

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasia14 napisał(a):
Dzięki za bannerek:)

A to zapytanie jakieś takie obiecujące czy raczej nic z tego?

Nie wiem jakie pytanie ale TZ mięknie.... już trzy nogi Puszka u mnie.... :D późnym wieczorem podam więcej info co i jak :) I czy zmiękł..... Tylko musiałby do mnie odpchlony trafić.....gdyby co....

Posted

magdola napisał(a):
Nie wiem jakie pytanie ale TZ mięknie.... już trzy nogi Puszka u mnie.... :D późnym wieczorem podam więcej info co i jak :) I czy zmiękł..... Tylko musiałby do mnie odpchlony trafić.....gdyby co....

Puszek jest odpchlony, zaszczepiony, wykastrowany z książeczką zdrowia ;) Mam tylko nadzieje, że się nie rozchoruje po przeniesieniu na dwór, bo zimno u nas jak nie wiem:(

Magdola - gdyby miał jechać do ciebie na dt, to jak z transportem?

Posted

Z tego co wiem to był w pomieszczeniu..... teraz na dworze... transportu chyba będziemy szukać... bo ja niezmotoryzowana jestem...... Leni mądra glowa coś wymyśli.....;)

Posted

kasia14 napisał(a):
Bo początkowo Puszek był w budynku, a teraz, kilka dni temu, został przeniesiony na dwór:(

czy ktoś ma kontakt jakikowiek z Puszkiem (dla mnie Delim:))

Posted

Biorę Puszka! Ale! TZ powiedził, że 2-3 tyg ! Znajdę mu dom najlepszy!!!! TZ dodaje: jeśli będą się gryzły z Airą to go oddam od razu!..... Ale się zgodził.................................

Posted

Talcott napisał(a):
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Kochana Ciotka!

Proszę... Tak by każdy zrobił. Ja bym podziękowała mojemu TZ .... Jest najukochańszy naświecie....................

Posted

Super!!! :) Macie jakiś pomysł na transport? Podróż pociągiem może i nie najgorsza propozycja, no ale czy ktoś ma czas z nim jechac?:(

Transport potrzebny na trasie PABIANICE (ŁÓDŹ) - SZCZECIN

Posted

leni356 napisał(a):
Magdola dzięki :loveu::loveu: Niech dziewczyny dadzą znać czy ktoś mógłby go zawieźć pociągiem do Szczecina?

Leni nie dziękuj mi tylko Jackowi ;) Moja milość:) Ja nie zmotoryzowana :(

Posted

magdola napisał(a):
Proszę jakieś podziękowania dla mojego Tz bo on czyta dogo :)

Dziękujemy:loveu:

Od nas nie sądze, żeby ktoś miał czas:( Ja odpadam, Modliszka pracuje, Piechcia też zagoniona....