Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Bardzo wazne - czy jest tu ktos/zna kots kogos w okolicach Rawy Mazowieckiej? Pies jest polamany, bezdomny na sniegu- w tej chwili na mrozie http://www.dogomania.pl/threads/179385-Poturbowany-Pies-w-potrzebie-PILNIE-SZUKAMY-DT Bardzo prosze o pomoc na tym watku Quote
ocelot Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 ATOS już po kastracji!!!!! Bardzo proszę szukajmy deklaracji stałych i transportu do Lwówka Śląskiego! bardzo proszę wszystkich o rozpropagowanie wątku jeśli ktoś ma czas... musimy jeszcze trochę deklaracji uzbierać... Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jak sie Atos czuje? Ma miejsce w Lwowku zaklepane? Tam juz Bosman, Rusalka, Skrzat, Bingo (Kulfon), Sonia i Atos tez? :) Same fajne, czesciowo "moje" psiaki :) Quote
ocelot Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 emigrantoko jak kilka dni temu rozmawialam z Panią Teresą to miał... jeszcze to potwierdzę. Atos zdaje się dzisiaj miał kastrację, można by go w sumie zabierać pod koniec tyg. Gorzej z transportem choroba.... Quote
ocelot Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Wolałybyśmy coś bliżej. Atos nie ma 10 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma około 5!!!! Był wcześniej wykastrowany już! I pięknie chodzi na smyczy! Może by znaleźć eksperta od ogłoszeń i mu machnąć pakiet? z prawdziwym wiekiem? Quote
patija Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Oj to muszę Atosowi całkiem allegro pozmieniać, ale jak to się stało że dopiero teraz się zorientowali, że wykastrowany??:eviltong: A tak poza tym: Serdecznie zapraszam wszystkich w swoim i Nusi imieniu na bazarek świąteczno-karteczkowy http://www.dogomania.pl/threads/179646-Niesamowity-bazarek-Kup-kartkAE-z-wA-asnym-foto-i-pomA-A-zaczAE-AE-lepiej-A-yAE?p=14077737#post14077737 Zbieramy m.in. na Atosa :multi: Quote
ocelot Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 I powiem tak, dopóki nie będzie deklaracji stałych przynajmniej 3/4 kwoty to się nie zdecydujemy na wyciągnięcie Atosa, bo... nie wyrobimy same finansowo. Quote
lika1771 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ocelociku mowiłam ze moja deklaracje przerzucam z kochanej Lady na Atoska to jest 50 zł a płacic bede zawsze pod koniec miesiaca, wyciagajcie go ja juz nie moge tyle biedakow juz w tym roku odeszło :-( Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No nie... ja myslalam ze on nie ma 10 ale... 5? Toz to prawie szczeniak ;) Atos, niech Ci ciotki domku szukaja... ale sie ktos Toba jeszcze nacieszy :) Quote
ocelot Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Znacie kochane kogoś od ogłoszeń? No mamy Emigrantko takich specjalistów... Trafił do schroniska wycieńczony, chudy w stanie kiepskim bardzo i od razu 10 lat - wyrok. Teraz to ja się boję, że on na łańcuch trafi... bo pięknie wygląda.... 40 kg. waży. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 To tyle co moja... ale wet mi kazal ja z 5 odchudzic ;) No.. mowy nie ma na lancuch :( Quote
ocelot Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Emigrantka napisał(a):To tyle co moja... ale wet mi kazal ja z 5 odchudzic ;) No.. mowy nie ma na lancuch :( To norma w polskich schroniskach.... Quote
TERESA BORCZ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 no sprawdziłam wszystko co trzeba, wolałyscie Mielec. wie c jest. poniewz od czas u wstepnych rozmów nieco minelo, udało mi sie uprosić pania Joasie aby przyjęła ATOSA, JEST SPOKOJNY I FAJNY TO MOZE NIE BEDZIE ROBIŁ KŁOPOTU. to juz drugie wybłaganie miejsce po suni charcikowej dokarmianej na ulicy, Lady. Miejsc narazie nie ma w hoteliku, ale w sercu pani JOASI zawsze jest. przystosowania w toku. będzie miał jak w raju. szukamy transportu do Brzyścia, GAWŁUSZOWICE, Myślę ze namiary macie bo ktoś dzwonił. Kiedy ewentualnie pies by jechał, bo trzeba uprzedzić, by gospodyni byla w domku a nie u weta. Ponieważ pies jest w takich warunkach w jakich jest, można go dać już a deklaracje dozbierać. chodzi o jego bezpieczeństwo. Pani Joasia się zgodzila na takie rozwiązanie. teraz kiedy napewno jest miejsce cudnei pewne, takie jakie chciałyście deklaracje prędzej sie zbiorą. szukamy transportu. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Lo matko... Teresa - Ty jestes niesamowita po prostuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
ocelot Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 beka napisał(a):dorzucę 20 zł stałych deklaracji Dzięki:):):) Quote
lilk_a Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 zapraszam na wątek onki z częstochowskiego schroniska Quote
ossa98 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dziewczyny, nie uważacie, że trzeba byłoby nieco przeredagować tekst ogłoszenia? Coodzi mi głównie o to zdanie: (...) kto zainwestuje w starego psa i go wykastruje i zaczipuje (...) Przecież Atosek nie jest stary - ma 5 lat. To pies w kwiecei wieku, który może człowiekowi dlać mnóstwo radości przez wiele, wiele lat... Quote
ocelot Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 ossa98 napisał(a):Dziewczyny, nie uważacie, że trzeba byłoby nieco przeredagować tekst ogłoszenia? Coodzi mi głównie o to zdanie: (...) kto zainwestuje w starego psa i go wykastruje i zaczipuje (...) Przecież Atosek nie jest stary - ma 5 lat. To pies w kwiecei wieku, który może człowiekowi dlać mnóstwo radości przez wiele, wiele lat... Ossa masz rację... jak znajdę chwilę to pomyślę nad zmianami. Quote
ocelot Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Atosowi się paprze rana pooperacyjna... Quote
TERESA BORCZ Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ja zazwyczaj rany pooperacyjne dogladam omywając delikatni doookoła mydełkiem oliwkowym,mydlarni wykonane z czystej oliwki z oliwek lub przynajmniej 75%. to ma wielkie działanie lecznicze.z potem calość wacikami nasączonymi plynnym rivanolem. najwiekszy wpływ ma trzeci etap. pokrywa sporym obłoczkiem ekstraktu propolisu w areozolu . To cudowny naturalny antybiotyk. (koszt ok 12 zl). efekty rewelacyjne.KOMPLETNE ZALECZENIA RANY POOPERACYJNE TRWA OD 3 DO 5 DNI. Quote
TERESA BORCZ Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 jeśli nie uda sie nam znależć transportu bezpłatnego , można skorzystać z oferty za zwrot benzyny papatkiole.(Łódż). Trzeba zapytać Joasie z MIELCA CZY KTOŚ PRZYPADKIEM NIE JEDZIE DO,LUB OD NIĘJ TĄ TRASĄ. Quote
Recommended Posts