Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ATOS już po kastracji!!!!!

Bardzo proszę szukajmy deklaracji stałych i transportu do Lwówka Śląskiego!

bardzo proszę wszystkich o rozpropagowanie wątku jeśli ktoś ma czas... musimy jeszcze trochę deklaracji uzbierać...

Posted

emigrantoko jak kilka dni temu rozmawialam z Panią Teresą to miał...
jeszcze to potwierdzę.
Atos zdaje się dzisiaj miał kastrację, można by go w sumie zabierać pod koniec tyg. Gorzej z transportem choroba....

Posted

Wolałybyśmy coś bliżej.

Atos nie ma 10 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma około 5!!!!
Był wcześniej wykastrowany już!
I pięknie chodzi na smyczy!

Może by znaleźć eksperta od ogłoszeń i mu machnąć pakiet? z prawdziwym wiekiem?

Posted

Oj to muszę Atosowi całkiem allegro pozmieniać, ale jak to się stało że dopiero teraz się zorientowali, że wykastrowany??:eviltong:

A tak poza tym:
Serdecznie zapraszam wszystkich w swoim i Nusi imieniu na bazarek świąteczno-karteczkowy
http://www.dogomania.pl/threads/179646-Niesamowity-bazarek-Kup-kartkAE-z-wA-asnym-foto-i-pomA-A-zaczAE-AE-lepiej-A-yAE?p=14077737#post14077737

Zbieramy m.in. na Atosa
:multi:

Posted

Ocelociku mowiłam ze moja deklaracje przerzucam z kochanej Lady na Atoska to jest 50 zł a płacic bede zawsze pod koniec miesiaca, wyciagajcie go ja juz nie moge tyle biedakow juz w tym roku odeszło :-(

Posted

Znacie kochane kogoś od ogłoszeń?
No mamy Emigrantko takich specjalistów...
Trafił do schroniska wycieńczony, chudy w stanie kiepskim bardzo i od razu 10 lat - wyrok.
Teraz to ja się boję, że on na łańcuch trafi... bo pięknie wygląda.... 40 kg. waży.

Posted

no sprawdziłam wszystko co trzeba, wolałyscie Mielec. wie c jest. poniewz od czas u wstepnych rozmów nieco minelo, udało mi sie uprosić pania Joasie aby przyjęła ATOSA, JEST SPOKOJNY I FAJNY TO MOZE NIE BEDZIE ROBIŁ KŁOPOTU.

to juz drugie wybłaganie miejsce po suni charcikowej dokarmianej na ulicy, Lady. Miejsc narazie nie ma w hoteliku, ale w sercu pani JOASI zawsze jest. przystosowania w toku. będzie miał jak w raju.

szukamy transportu do Brzyścia, GAWŁUSZOWICE, Myślę ze namiary macie bo ktoś dzwonił. Kiedy ewentualnie pies by jechał, bo trzeba uprzedzić, by gospodyni byla w domku a nie u weta.

Ponieważ pies jest w takich warunkach w jakich jest, można go dać już a deklaracje dozbierać. chodzi o jego bezpieczeństwo. Pani Joasia się zgodzila na takie rozwiązanie. teraz kiedy napewno jest miejsce cudnei pewne, takie jakie chciałyście deklaracje prędzej sie zbiorą.

szukamy transportu.

Posted

Dziewczyny, nie uważacie, że trzeba byłoby nieco przeredagować tekst ogłoszenia?
Coodzi mi głównie o to zdanie:
(...) kto zainwestuje w starego psa i go wykastruje i zaczipuje (...)

Przecież Atosek nie jest stary - ma 5 lat. To pies w kwiecei wieku, który może człowiekowi dlać mnóstwo radości przez wiele, wiele lat...

Posted

ossa98 napisał(a):
Dziewczyny, nie uważacie, że trzeba byłoby nieco przeredagować tekst ogłoszenia?
Coodzi mi głównie o to zdanie:
(...) kto zainwestuje w starego psa i go wykastruje i zaczipuje (...)

Przecież Atosek nie jest stary - ma 5 lat. To pies w kwiecei wieku, który może człowiekowi dlać mnóstwo radości przez wiele, wiele lat...

Ossa masz rację... jak znajdę chwilę to pomyślę nad zmianami.

Posted

ja zazwyczaj rany pooperacyjne dogladam omywając delikatni doookoła mydełkiem oliwkowym,mydlarni wykonane z czystej oliwki z oliwek lub przynajmniej 75%. to ma wielkie działanie lecznicze.z potem calość wacikami nasączonymi plynnym rivanolem. najwiekszy wpływ ma trzeci etap. pokrywa sporym obłoczkiem ekstraktu propolisu w areozolu . To cudowny naturalny antybiotyk. (koszt ok 12 zl). efekty rewelacyjne.KOMPLETNE ZALECZENIA RANY POOPERACYJNE TRWA OD 3 DO 5 DNI.

Posted

jeśli nie uda sie nam znależć transportu bezpłatnego , można skorzystać z oferty za zwrot benzyny papatkiole.(Łódż). Trzeba zapytać Joasie z MIELCA CZY KTOŚ PRZYPADKIEM NIE JEDZIE DO,LUB OD NIĘJ TĄ TRASĄ.