Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczka_ napisał(a):
Dodałam ogłoszenia Atosa na szerlok.pl, adopcje.org i aukcjezwierzat.pl, jutro prześle linki, bo na razie ogłoszenia czekają na akceptację :)

Dzięki:)
To już kilka ogłoszeń mamy:)

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To trzeba by wątek rozreklamować... ale się boję, że na staruszka nikt nie będzie chciał.
zresztą jego wiek powinien inny wet sprawdzić takie mam zdanie.

Posted

Nie mam pomysłu jak mu pomóc...
Lady bardzo chora...
Musi czekać tydzień na weterynarza. Boimy się że nie przeżyje. Ech... nie wiedziałam, że On-eczki takie delikatne.

Posted

Czesc Atos- ales Ty piekny....... :)

Gdzie on na 10 lat wyglada?

Jak psie dziecko taki......

Pozniej do Ciebei chlopak zajrze bo.... dogo mi sie krzaczy i 3 dni czekalam az mi sie Twoja strona otworzy....

Ocelot- poslij PM do Ewatonieja i popros o banerek dla Atosa... Ona takie piekne banerki robi ale jak ode mnie jeszcze jedno PM dostanie to mnie moze ubic ;)

Posted

O banerek dzisiaj prośbę napiszę.

Niewiele tych wiadomości jest.
Wiek, ale tu ufać do końca nie ufam, bo jakoś nigdy ten wiek nam się później nie sprawdza. Jest albo zawyżony, albo zaniżony. Nigdy jakoś nie trafiony.
Atos bardzo kocha ludzi to widać, z psami się dogaduje, ale... jak nieco odżył to zaczął w boksie nad kolegą dominować. No cóż przywódca musi być jeden.