Emigrantka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Bura to sunia... hehehhehehe GUsia jej zdjecia miala narobic, fajne nowe zdjecia, zobacz jakie syuper sa - Burcia na nas zadek wypiela heheheh Quote
NusiaiJa Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 hahah no nie wiedziałam ale Ja jestem Gosia i nadzieja w tym, że Atos to nie Bura i tyłkiem sieustawiać nie będzie :-) ;-) Quote
ocelot Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Bardzo urokliwe zdjęcie:):):) a dogo to właściwie nie działa! Quote
Emigrantka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 No wole to zdjecie Burej niz pierwsze z jej watku :( (watek Burej podlinkowany jest do zdjecia jej zgrabnego tyleczka powyzej - tylko kliknac) Dochodzi dziewczyna do siebie pomalutku... Atos tez bedzie ok.. POalutku pokombinujemy ;) Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Atos, hopaj do gory sliczniaku nasz..... Quote
patija Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Tak więc od marca deklaruję dla Atosa 30zł miesięcznie (oraz, że będę mu robić allegro aż do szczęśliwego zakończenia;)) Quote
ocelot Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='patija']Tak więc od marca deklaruję dla Atosa 30zł miesięcznie (oraz, że będę mu robić allegro aż do szczęśliwego zakończenia;))[/QUOTE] Czyli mamy pierwszy krok:):):) Quote
Emigrantka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ocelot - co u Atosa? Zaczynamy 1 strone, huh? Deklaracje stale: Patija 30 zl Emigrantka 25zl (od marca) ------------------------------- Razem 55 zl Gdzie psisko wyslemy i ile potrzeba.... No... ruszamy z Atosem ciotki...:mad: Quote
ocelot Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 To chyba ruszamy?: ) Myślałam o wysłaniu go do Pani Joasi? Quote
ossa98 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 W którym schronisku przebywa aktualnie Atos? Quote
Emigrantka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A byloby miejsce u Joasi w Mielcu? Dzwonilas zeby sie dowiedziec? Bo ja tylk popodrzucac/porozsylac/zadeklarowac pare groszy moge - organizacja tam nei miejscu to.. neistety nie mam mozliwosci... Trzymaj sie Atos :) Quote
NusiaiJa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Emigrantka']Gdzie te nowe zdjecia Atosa? :mad: A tu, tzn u mnie na komputerze, straszne problemy mam z ich wstawieniem ale bez Pati by się nie udało dziękuję przepraszam za opóźnienie wstawię tylko jedno bo reszta mi się nie może otworzyć, resztę wstawi Patija dzięjuję za pomoc. zobaczcie jaki z niego kawał chłopaka przytył, siedzi sam w boksie bo ma michę tylko dla siebie sierść dostał grubszą http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/049615ae1078209f.html Quote
Emigrantka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Bozie jaki on piekny....... :) dzieki za zdjecie... Quote
ocelot Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Nie mam tel. do P. Joasi. Poprosimy managuę albo Oczkę o tel. Quote
patija Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Muszę potwierdzić, że Atos przeszedł zimową metamorfozę i miałyśmy z Nusią trochę dylemat...czy to aby na pewno on:lol:;) Oto foteczki: Przyznajcie, że się z niego zrobił przystojniak, że hoho:lol: Ale na te 10 lat jak dla mnie nie wygląda wcale. Quote
managua Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jeżeli chodzi o wysłanie Atosa do Mielca to musimy rozmawiać z p.Teresą, która załatwiała miejsce dla Lady. Ona ma tam jakieś stałe miejsca dla swoich psiaków. Ja deklaruję swoje 20 zł po Lady dla Atosa :( Quote
Oczka_ Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Mozna porozmawiac z p.Teresa, ale jak cos to podaje nr do pani Joasi: 606-612-957. Ja tez daje swoje 20zl po Lady dla Atosa.. przynajmniej do maja (jak mi przedluza umowe to bede dawac dalej :P) Quote
Emigrantka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 O rany - nie dosc ze piekne nowe zdjecia przystojniaka to jeszcze mu 40 zl stalych wpadlo do skarpety..... dzieki dziewczyny... Ale on jest pieknyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Quote
ocelot Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Ola rozmawiałaś już z Panią Joasią, w pewnym sensie się już znacie. Dzwoń i pytaj się czy na miejsce lady przyjmie Atosa. Jeśli tak to dzwonimy do schronu i go kastrujemy. Quote
Oczka_ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Aniu zadzwonie, nie ma problemu. Ale po pracy, bo nie mam nic na koncie, a w domu zadzwonie od mamy, bo w sprawie Lady tez dzwonilam od mamy, ok? Quote
ocelot Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Ja już rozmawiałam z Panią Teresą. Pani Teresko ma chyba Pani pełna skrzynkę i nie mogę odpisać. Quote
Recommended Posts