Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siedzimy dziś na lekcji,egzamin z anatomii za pasem,dziewczyny z roku dostają telefon!
znaleziono szczeniaka! maluśki ,góra parę tygodni,w śmietniku! nie myśląc za wiele ,kluczyki,kurtki i pojechały! nie bylo co zrobić z małym wiec wzięły go na zajęcia.

Obecnie psiak przebywa pod opieką wolontariuszy Straży dla Zwierząt. Informacji można zasięgnąć osobiście w siedzibie Straży, przy ul. Puławskiej 7/9 w Warszawie lub telefonicznie: 022 353-50-60 (prosić Anię lub Iwonę).

samiec,nie urosnie wielki ale prawdopodobnie bedzie sredniej wielkosci psem,pogryziony przez pchły z wylysiala sierscia drapiacy sie ale pogodny i zywiolowy,bardzo pocieszny! zainteresowanych pomoca albo adopcja prosze o kontakt pod wyzej wymieniony numer!
na zajeciach obejrzala go nasza pani weterynarz ,stwierdzila ze skore da sie ładnie wyleczyc :)

Posted

mam kilka fot ale telefon odmawia mi posługi jutro zdobędę więcej lepszych zdjęć!! to zdjęcie robione na szybko ciężko go uchwycić jest bardzo ruchliwy a nas w sali było sporo ,czul się trochę zdezorientowany,ewentualnie jakieś może znajome powrzucają tu foty maluszka

Posted

i znowu pytanie co sie dzieje z psem .Mam zapytanie na temat szczeniora ale nie mozna sie skontaktować z osoba ktora zalożya ten wątek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!