Jump to content
Dogomania

Czarna Magia, maleńka puchata mieszanka jamnika i wodołaza :) W SWYM DOMKU W GDAŃSKU

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas jest taka malutka sunia - wielkości jamnika - zabrana razem z dziećmi z rury betonowej w ziemi...ale nie wiem ile ona waży...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/177761-MaA-a-Sunia-ze-szczeniakami-w-rurze-betonowej-przy-ulicy-Szukamy-domkA-w-staA-ych[/url]

[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/8025/sunia1.jpg[/IMG]

na razie umieszczona jest chwilowo w budzie...maluchy na szczęscie pojadą do dt w Krakowie (5 sztuk) a 1 maluch zostanie na dt w Kielcach...

Posted

[quote name='Madallena']leni watek MIKROPSOW sie klania :) tam tego pod dostatkiem ;)[/QUOTE]

Szukam, szukam. O ile wiem pani chodziło o kudłatą, mamy też jeszcze trochę malizn na kudłaczach

Ale biedna ta sunia od Andzi :(

Posted

[B]Ogłaszam wszem i wobec, ze Magia pojechała do domku, do gdańska! Dzis po południu państwo zabrali ją nad morze.[/B]

A chwilkę przed nią pojechała i czarusia, do Otwocka...

Jej, ale pusto w domu! W kojcu jest Toffik,żeby nam sie nie nudziło, sam nas wybrał. Potrzebne ogłoszenia, cioteczki! ..........

Posted

aha, napisałam pw do piromanki, podałam dane kontaktowe do pani Agnieszki. Warto ją zapytać, jakiego psa chce. Mi mówiła, ze mała sunię, do 10 kg, ale czy kudłatą czy nie, to nie załapałam. Spodobała jej sie Magia. ale dzis pojechała do domku.
Podałam oczywiscie linka do Mikropsów .

Posted

Widziałam, i ...serce mi złamała.. .Ale mam obiecane miejsce dlal Emi, reszta musi poczekać...
Prosze mnie rozliczyc za dt za Magię, była wpłata za miesiac, Magia była 10 dni. Resztę oddam.

Posted

[quote name='malagos']Widziałam, i ...serce mi złamała.. .Ale mam obiecane miejsce dlal Emi, reszta musi poczekać...
Prosze mnie rozliczyc za dt za Magię, była wpłata za miesiac, Magia była 10 dni. Resztę oddam.[/QUOTE]

Malagos, to może niech zostanie na kolejną kudłatkę jeśli możesz zapisać w kolejkę?

A masz już jakieś wieści z nowego domku Magii? Dojechała na miejsce?

Posted

[quote name='mshume']Czarodziejko Malagos, a którą psinkę bierzesz na DT?[/QUOTE]
miła mshume, w niedzielę przwdopodobnie, przyjedzie do mnie Emi, podopieczna eliza sk, wraca po 4 mies. z adopcji z Siedlec ... I jest na razie toffik, zajmuje kojec. ale jest ztego powodu zadowolony, wraca sam ze spaceru do budki, bo czeka na niego ciepłe jedzonko.