Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ło matko matko. SMycz zostaw, najwyzej erka wyjasni:) Erko nie bij tylko. JA jutro wezme te Katowice. W weekend na pewno nie bede robis ogloszen, wiec jak mozecie to savahna i Ty w weekend na swoje wojwodztwa. Ja ponowie we wtorek. A ewelinka_m to jak chcesz juz. Moze jutro wieczorem, albo juz dzis jak dasz rade, to bylo by dzis, jutro w sobite i niedziele - atak na rozne wojewodztwa. Co WY na to?

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja robie [B]piątek małopolskę[/B], ale od przyszłegom piatku, bo teraz to jeszcze nie minął tydzień i bedzie wywalało. U mnie jak na razie Albinka ma komplet robiony wczoraj.:p
Edit: Zajrzałam sobie na Gumtree i Albi ma juz ponad 40 wejść. Trzymam kciuki za dziewczynę.

Posted

Może chcesz Lenke albo Tosię.To linki do moich ogłoszeń. Tekst sciagnełam z ich wątku. Tam tez są zdjecia.
[url]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/LENA-lagodna,mloda,-wysterylizowana-suczka%28mieszaniec,kundelek%29-za-darmo-id19213.html[/url]
[url]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/TOSIA-mala,mloda,lagodna-suczka-szuka-troskliwego-domu-id19228.html[/url]
No chyba,ze ktos cos innego zasugeruje, ale z tego co wiem to z finansami krucho a psiny w hoteliku....:roll:

Posted

[quote name='Jaaga']Jeszcze tak [B]niesmiało[/B] ...[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jaaga stopniowo weźmiemy sie za wszystkie kieleckie tymczasy. Nie wiem jak tak inni z mozliwosciami, ale poniewaz teraz ogłaszamy na mniejszej ilosci serwisów, to mam nadzieję,ze bedzie to mozliwe. Ja jak najbardziej sie deklaruję w kwestii zmasowanego ogłaszania równiez [B]Teri[/B]. I jesli o mnie chodzi to ogłaszałabym ją równolegle z Albinką czyli [B]piatek i na małopolske.[/B]
tylko nie bedziemy juz pisać ,ze ona jagdterier....;)
I może usciślijmy jaki kontakt bo chyba na Twoja mame?

Posted

Ja wczoraj z wieczora zrobilam slaskie, dzis jeszcze dorobie kilka dodatkowych - jak zdaze;)

A co do teri to jak najbardziej. Mysle ze trzeba zmobilizowac sily na kazdego gada pojedynczo, znacz kazdego na celownik wziac;) Bo naprawde juz sie wkurzam na te gadziny ze tak dlygo siedza. Pewnie im tak dobrze, ze czaruja cos zeby tylko do DS isc. Jaaga nie daj raz drugi jesc, przepedzaj i krzycz na nie to moze wtedy beda chcialy sie od Was wyprowadzic:)

Narazie Albinka. Za tydzien w tym samych skladzie i podziale mozemy cyknac teri:)

Posted

Savahna Teri na tel. mamy (32/3533128 ) lub Erkę
Nie pisz, że to mix teriera niemieckiego, bo ona ma 20 kg lub więcej, a terier niemiecki chyba ok. 5 kg. Po prostu w typie teriera. Już kiedys o tym pisałam. Fajnie, jakby ona znalazła dom, bo Albinka bez niej to aniołek, a razem nie sa już takie grzeczne. Prowokuje Albinkę do ucieczek i obszczekiwania ludzi.

Posted

No to oki. Ktos tu musi rzadzic. Tylko ...hehe divia miałaś w weekend generale nie ogłaszać...:razz: Chyba sie bedzie pokrywac z ogłaszaniem Agaty...:p Co? "O matko,matko..".;) No niby od przybytku głowa nie boli...
Na prawde zróbmy moze tak,żeby nie powielac jednego dnia tych samych ogłoszeń, a rozłozyc to jakosik w tygodniu , dałoby radę....:roll: ?
Ja sobie zaklepuje na moje ogłoszenia piatek i małopolske...
Link dla Agaty P do wątku Teri wkleje, Jaaaga mozesz spojrzec czy z takim tekstem i kontaktami mozna bedzie ruszyc?
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/149156-Sunia-w-typie-jagdteriera-z%C5%82apana-po-roku-b%C5%82%C4%85kania-si%C4%99-czeka-na-dom?p=16186933#post16186933[/URL]
Jaaga ja to bym w ogóle nie pisała,ze to mix teriera bo znowu jakies kłusowniki beda dzwonic...:diabloti:
Na jej watku jest ostatnia wersja tekstu i tam chyba juz nie pisze ,ze terier?

Posted

No w weekend nie, ale w piatek wydawalo mi sie ze pisalam ze mam oglosic na slaskie i powtorzyc we wtorek. A przynajmniej tak zaplanowalam sobie w glowie, ale chyba nie napisalam;) Chcialam jednak na weeknd bardziej przyatakowac;) No i teraz we wtorek ponowie;)

Posted

a Albinka w żadnych szelkach by nie mogła chodzić? nie mówię, ze stale ale są miejsca, gdzie pies niekoniecznie by mógł latać luzem. A gdyby ktoś mieszkał niedaleko ruchliwej drogi? Czy w ogóle takie rzeczy są niewskazane?

a efekt w końcu na pewno jakiś będzie, trzymam kciuki za kolejne ogłoszenia :)

Posted

Albinka ma uraz kręgosłupa w dolnym odcinku, więc czy obroza czy szelki, róznicy nie ma. Każde pociągnięcie teoretycznie mogłoby spowodować złe ustawienie łap i uraz. Ona sobie sama musi dokładnie postawić łapę. Nie możemy zapominac, że tak naprawdę nikt do dziś nie wie, co takiego stało się w trakcie badania, że Albinka zaczęła chodzic.
Dlatego tak trudno o dom dla niej, bo nie nadaje się do centrum miasta czy domu przy ruchliwej drodze.

Posted

Chciałam sobie podrzucic Albinke, powiedziec,ze widuję jej ogłoszenia i na wszelki wypadek poinformować,ze mnie zaraz trafi z tym internetem. Półgodziny zajmuje mi ostatnio złapanie zasiegu(iPlus). Dzisiaj to juz w ogóle masakra. Mam nadzieje,ze to sie jakos unormuje. Do tej pory właściwie nie narzekałam a odkad rozszerzyłam sobie pakiet,zeby mnie bajty nioe ograniczały zbytnio, jakis obłęd. No zobaczymy, ale tak pisze, bo jakbym sie nie udzielała to nie ,że ze złej woli...tylko znaczy,ze komputer wyleciał przez okno....!!!

Posted

savahna a spróbowałaś zgłosić to w biurze obsługi? Trzeba im truć cztery litery jak tylko się da, podobnie jak z TP, inaczej nic się nie zmieni, bo oni to mają gdzieś, że klient się męczy. Robią coś dopiero jak klient jest upierdliwy ;p

Posted

[quote name='Vlk']savahna a spróbowałaś zgłosić to w biurze obsługi? Trzeba im truć cztery litery jak tylko się da, podobnie jak z TP, inaczej nic się nie zmieni, bo oni to mają gdzieś, że klient się męczy. Robią coś dopiero jak klient jest upierdliwy ;p[/QUOTE]
Mam taki zamiar, bo tego sie niestety nie da wytrzymać. I zamierzam byc upierdliwa właśnie.Przed chwila spedzilam własnie błogie 1/2 godziny przy próbie złapania zasiegu...
Czekam,kiedy mnie wyloguje....:diabloti: Najgorsze jest to,ze z ogłoszeniami kiepsko tzn robie ale masakra...na raty i w ogóle...:shake: