R-oy Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Jest jeszcze kolejna osoba, ktora deklaruje 20zl miesiecznie dla Rocha... Quote
Ania102 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Czyli Roch ma szanse na hotelik? Sa miejsca...kurcze jemu to by się dt przydał a najbardziej to ds. Wierzę, że się uda...przynajmniej taką mam nadzieje:) Quote
erka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Tylko jeżeli Roch trochę nietowarzyski jest w stosunkach ze swoimi pobratymcami, to byłby problem w dt, bo trudno by było znaleźc taki bez psów. A jaki jest ten hotel blisko was, czy można tam liczyć na jakis wiekszy kontakt psiaka z człowiekiem? Quote
R-oy Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Watki 3 psow z koninskiego schroniska w w/w hotelu: http://www.dogomania.pl/threads/197678-Neo-%C5%9Bwietny-pies!-Weso%C5%82y-energiczny-i-do%C5%9B%C4%87-du%C5%BCy-ma-szans%C4%99-na-dom http://www.dogomania.pl/threads/127737-Zombi-6-letni-mix-Owczarka-prawdziwy-przyjaciel-cz%C5%82owieka http://www.dogomania.pl/threads/134040-Kud Quote
si_bcw Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 erka napisał(a):Tylko jeżeli Roch trochę nietowarzyski jest w stosunkach ze swoimi pobratymcami, to byłby problem w dt, bo trudno by było znaleźc taki bez psów. A jaki jest ten hotel blisko was, czy można tam liczyć na jakis wiekszy kontakt psiaka z człowiekiem? codziennie przynajmniej trzy spacery i bieganie po podwórku, kontakt ze stałym opiekunem i innymi tam przewijającymi się ludźmi, od ich rodziny począwszy, poprzez gości, klientów, przyjaciół, gimnazjalistów z koła kynologicznego... Zombie i Neo z wątków podanych przez karolę ze schroniska wyszły jako psy nie tolerujące samców i z samcami nie są luzem puszczane, ale z mieszkającymi tam suczkami są zapoznani:) mi się bardzo podoba to jak się tam Neo zmienił, Kudłatego przemianę też widać, Zombiego nie znałam ale tam od razu pokochałam (nie ja jedna zresztą, podobno wszystkich rozmiękcza;)) Quote
Jetrel Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Z każdym psem da się wyprwacować, niemal wszystko, dobry hotel, sobie poradzi. Quote
si_bcw Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 koszt jest niestety konkretny: 450zł miesięcznie Quote
Ania102 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 A Roch ma coś ze stawami? bo tak dziwnie stoi. Tu już trochę osób sie zadeklarowało:) Jakby co będę rozsyłać wątek i prosić o pozostałe. Quote
si_bcw Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 super! to wielka pomoc nie wiem nic o jego problemach ze stawami, myślę, że to raczej dyskomfort bycie fotografowanym;) ale może dziewczyny coś wiedzą lub Roy Quote
erka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 si_bcw napisał(a):koszt jest niestety konkretny: 450zł miesięcznie Aż tyle? Przecież Roch chyba nie jest taki duży, mniejszy od ON-ka? Może by sie dało trochę wynegocjowac cenę? Quote
Karolcia_ko5 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 si_bcw napisał(a):super! to wielka pomoc nie wiem nic o jego problemach ze stawami, myślę, że to raczej dyskomfort bycie fotografowanym;) ale może dziewczyny coś wiedzą lub Roy Nic nie wiem na ten temat. Po prostu nikt tego też nie sprawdzał. Z chodzeniem nie ma problemów. Quote
Karolcia_ko5 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 erka napisał(a):Aż tyle? Przecież Roch chyba nie jest taki duży, mniejszy od ON-ka? Może by sie dało trochę wynegocjowac cenę? Mniejszy od ON-ka napewno nie jest.. to dość duży pies... Quote
si_bcw Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 erka napisał(a):Aż tyle? Przecież Roch chyba nie jest taki duży, mniejszy od ON-ka? Może by sie dało trochę wynegocjowac cenę? nie sądzę... to jest jednak hotel i mają pewnie dniówkę. zdaję sobie sprawę, że to 150zł drożej od najtańszego znanego mi DT, ale psami naprawdę dobrze się opiekują. innej/lepszej możliwości w naszej okolicy nie ma :( Quote
R-oy Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Na pierwszym zdjeciu to chyba jest w toalecie po prostu :) Roch jest duzym psem, wielkosci owczarka. Karola moze warto wrzucic do pierwszego watku info, ze zbieramy na niego kase + nowe foty plizzz, na razie sa deklaracje wyskosci 60zl. p.s. Trzeba pamietac, ze hotel jest niedaleko Konina co oznacza rowniez odwiedziny wolontariuszy co jakis czas i przede wszystkim bliska odlegosc do schroniskowego weta co by oznaczalo (u Zombiego tak jest), ze koszty ewentualnego leczenia by pozostaly w schronie co jest duzym plusem bo nie wystarczy placic za DT, trzeba rowniez miec kase na leczenie oraz karme (ta jest w hotelu wliczona w cene). Quote
si_bcw Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 R-oy napisał(a):Na pierwszym zdjeciu to chyba jest w toalecie po prostu :) Roch jest duzym psem, wielkosci owczarka. Karola moze warto wrzucic do pierwszego watku info, ze zbieramy na niego kase + nowe foty plizzz, na razie sa deklaracje wyskosci 60zl. p.s. Trzeba pamietac, ze hotel jest niedaleko Konina co oznacza rowniez odwiedziny wolontariuszy co jakis czas i przede wszystkim bliska odlegosc do schroniskowego weta co by oznaczalo (u Zombiego tak jest), ze koszty ewentualnego leczenia by pozostaly w schronie co jest duzym plusem bo nie wystarczy placic za DT, trzeba rowniez miec kase na leczenie oraz karme (ta jest w hotelu wliczona w cene). jeździmy do Neo przynajmniej raz w miesiącu, więc przy okazji reszta psów jest wygłaskana, obfocona, wybiegana, obgadana Quote
Lili8522 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Zaglądam do Rocha na zaproszenie :) Pocieszna psinka! Narazie nie moge pomóc finansowo ale jeżeli będe mogła to napewno dam jakiegoś grosika. W takim razie tylko HOP do góry pieseczku!! Quote
winter7 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Wrzuciłam Rocha na wydarzenie Dziadka Śpiewaka: http://www.facebook.com/event.php?eid=132997263431195 Napiszcie jakiś fajny tekst, to poproszę pewną zdolną dogomaniaczkę o piękny plakat :) Quote
erka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Kto jeszcze może dołożyć sie do hotelu dla Rocha? Brakuje niestety jeszcze b.dużo, 390 zł:(. Może na fb ludzie mogli by pomóc? Quote
Karolcia_ko5 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 R-oy napisał(a):Jest jeszcze kolejna osoba, ktora deklaruje 20zl miesiecznie dla Rocha... Kto to ? Chociaż imię.. wpiszę na pierwszej stronie. I czy jest potwierdzenie, że przyjęli by kolejnego psa ? Quote
Karolcia_ko5 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 DEKLARACJE STAŁE ( 70 zł): erka 20 zł R-oy 20 zł Ania102 - 10 zł ....... - 20 zł Więc brakuje 380 zł........ Quote
R-oy Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Karolcia_ko5 napisał(a):Kto to ? Chociaż imię.. wpiszę na pierwszej stronie. I czy jest potwierdzenie, że przyjęli by kolejnego psa ? Monika. Nie pytalem o Rocha w hotelu bo poki co jest za malo jeszcze deklaracji, zeby bylo w ogole o czym mowic. Quote
si_bcw Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Michał będzie z Neo w sobotę, więc będzie okazja pogadać o Rochu Quote
Recommended Posts