giselle4 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Pokerku,bardzo radosna....chociaz Czeska ma operacje w poniedziałek Nowa Pani przy kapieli wyczula w pachwinie guza.... rozpacz okropna..ale juz wszystko dograne i ja wiem ze bedzie dobrze za teraz kiedy Czeska ma dom ona to wszystko przetrzyma i bedzie zyła dlugo i szczesliwie..... Quote
giselle4 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Czeska juz po opercji miała raka w pachwinie doktor zrobił wszystko, teraz trzymac kciuki Czesiu zyj aniołku...teraz jestes bezpieczna i kochana:) Quote
Asia76 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 giselle4 napisał(a):Czeska juz po opercji miała raka w pachwinie doktor zrobił wszystko, teraz trzymac kciuki Czesiu zyj aniołku...teraz jestes bezpieczna i kochana:) kurcze oby nie było przerzutów Quote
giselle4 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Dzisiaj była na kontroli jest wszystko ok je jak mały konik i juz zaczyna brykac Czeska trzymaj sie :) Quote
giselle4 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Odeszłas wczoraj nie wierzylam mimo iz wiedziałam jestes po chemii ze masz duzo guzkow.....ze jest zle Dzisiaj byłam w chłodni i lezalas tam taka bezbronna i zimna... a jeszcze pamietam dzien jak walczyłam o Ciebie jak walczylas o mnie jak nie pozwalałas innym podejsc do mnie jak mialas najlepszy dom pod słoncem i ze ostatnie dni byłas najszczesliwszym psem Czesiu...nie zapomne :( pewnie troche wszystko sie wygładzi..zszarzeje ale pozostaniesz dla mnie zawsze Czeska w kwiatach jeszcze sie spotkamy Quote
Asia76 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Czesiu :( smutno mi, biedna i taka kochana, aż serce boli. [*] Quote
julka1 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 To nieprawdopodobne, przecież niedawno wszyscy tak się cieszyliśmy, że znalazła dom. Wiedziałam, że mam jakiś guzek ale wszystko było dobrze. Bardzo, bardzo smutno, tak bardzo szkoda, że odeszła. Pa Czeska Quote
Nadziejka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [FONT=Arial Black]Czesinku :shake::shake::shake:nie tak mialo byc..nie tak ..Gisuniu jak pieknie napisalas ...ze w kwiatach , my wszyscy kiedys sie spotkamy przeciez na szczycie wielkiej gory , uslanej kwiatami milosci najwierniejszej ....przed nami dolina bedzie , dolina nowej nadziei....Gisuniu :calus::calus::calus:[/FONT] Quote
andzia69 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 bardzo mi przykro:(:(:( dobrze, ze choć w tych ostatnich dniach była kochana:( Quote
Recommended Posts