Piromanka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='giselle4']jeszcze nic....:([/QUOTE] Czekamy i nie poddajemy się ;) Quote
giselle4 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Czesiu,chyba nic z tego ale ja nie trace nadziei ze znajdziesz chate... ludzie czesto tylko obiecują:( Quote
Piromanka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Jak nie ten, to inny. W końcu się uda! Quote
giselle4 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Czeska na pierwsza zaczynamy od nowa:) Quote
giselle4 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Dzisiaj po fotkach i spacerkach pijemy kawe w pokoju w schronie i nagle widze psa chodzacego po posesji na monitoringu... to moja czeska wyszła ze zle zamknietago kojca i przyszła do biura szukac babci i....babcia wzieła na smycz i odprowadziła specerowiczke do kojca...... takei mam przygody:) Quote
Asia76 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 giselle4 napisał(a):Dzisiaj po fotkach i spacerkach pijemy kawe w pokoju w schronie i nagle widze psa chodzacego po posesji na monitoringu... to moja czeska wyszła ze zle zamknietago kojca i przyszła do biura szukac babci i....babcia wzieła na smycz i odprowadziła specerowiczke do kojca...... takei mam przygody:) A to Czesia wędrowniczka :-). Gisellko chyba nie taka jeszcze z Ciebie babcia co ? Quote
giselle4 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 oj Asiu babula jestem.....ale prawie sprawna:) Quote
wieso Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 dawno u Czeski nie bylam,przepraszam, ale trzymam mocno kciuki za domek..... pozdrawiamy Quote
wieso Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dobranoc kochana, spij dobrze .....moze wyczarujesz sobie domek..... Quote
Asia76 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kochana nasza Czesia gdzie ten domek dla ciebie ? Quote
Asia76 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Czesiu kochana wyśnij sobie domek proszę Quote
giselle4 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Czeska ,nastepny rok ...ludzie obiecuja Ty kisniesz Quote
giselle4 Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Czeska ma sie doskonale mimo ze ja podkarmiam i Pani kierownik twierdzi ze bedzie jak szafa...... ale jak patrze w lustro ...to musze kochac szafy....:) Quote
giselle4 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Moja ukochana dziewczynka jutro idzie do domku babcia kupiła jej smycz i obroze-czerwone i worek karmy..... moja kochana nas opuszcza...bede płakac ale Ty byłas Czesiu tak dlugo ze nie ogladaj sie za siebie lap szczescie malutka i zyj zdrowa i zadowolona... Amen:) Quote
giselle4 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Moja ukochana dziewczynka jutro idzie do domku babcia kupiła jej smycz i obroze-czerwone i worek karmy..... moja kochana nas opuszcza...bede płakac ale Ty byłas Czesiu tak dlugo ze nie ogladaj sie za siebie lap szczescie malutka i zyj zdrowa i zadowolona... Amen:) Quote
giselle4 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 ma ,ma domek nareszcie...i ludzie prozwierzecy walczacy o kazdego psa....na działkach ,bezdomnego itd..... ma swoj dom:) Quote
julka1 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ale szczęście taka wspaniała wiadomość, często o niej myślałam i zaglądałam co u niej słychać, jednak ktoś nad nią czuwał - pewnie ty gisellko. Nowe życie to coś na co czeka jeszcze wiele bidul. Ja mam w tej chwili na DT młodego psiaczka szukamy mu domu, myślę że niebawem znajdziemy a jak nie to wola nieba. Idę jeszcze do Rokiego pa pa Quote
Recommended Posts