Monia i Taja Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Madziu, przesyłka nie dotarła :( mam nadzieję, że dobry adres Ci podałam ;) Macieju, dzieki że byłeś na wystawie :D PS a kiedy wkleisz do nas zdjątka ? ;) Quote
Monia i Taja Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Pierwszy[B] krakowski zawodnik [/B]zadebiutował na zawodach w Jedlińsku koło Radomia w tę sobotę :D Magda i Hegel ([B]zelek[/B]) zajęli [B]3 miejsce [/B]w agility [B]A0[/B]!!! Najlepszy czas mieli, ale niestety strącona tyczka na zakręcie dała dopiero/aż 3 miejsce :) Madziu, gratulacje!!!!! Quote
Monia i Taja Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 dzięki Pati!!! Naprawdę mieli ładny przebieg! Jak przypomnę sobie mój debiut sprzed dwóch lat w Białymstoku, to chowam głowę w piasek ze wstydu ;) Quote
zelek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Heh, dzieki dzieki, zabawa byla pyszna! Mam nadzieje, ze zawodowa ekipa krakowska bedzie sie rozrastac ;))) Monia - ale Ty biegalas dwa miesiace, a nie dwa lata, jak my :P Quote
madzior_ka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A ja mam pytanie odnosnie trenowania Agility w Krakowie, moglibyscie mi powiedziec czy sa jakies kursy planowane w najblizszym czasie i jak to ogólnie wygląda? Zabieram sie za to juz dluugo i zabrac nie moge zeb wresziceprzyjsc. Psiak ma podstawy posłuszenstwa, sumie jest przygotowany do obecience 0 ale jakos nie mam gdzike i kiedy wystartować. W domu pokonuje pojedyncze przeszkódki i proste kombinacje, ma poczatku slalou tak wiec nic tylko to doszlifowac i na zawody:) Bardzo bym chciała, wiec prosze napiszcie mi jak to wygląda od kiedy mozna zaczac czy sa jakies dni w ktore sa zajecia i kiedy to jest? A no i jak to wygląda cenowo? Quote
Śnieżynka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Zapraszamy na strone [url]www.agility.krakow.pl[/url] tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania :) jest też Forum :) Quote
Monia i Taja Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Madzior ka, wszystkie potrzebne informacje znajdziesz na naszej stronce: [URL="http://www.agility.krakow.pl"]www.agility.krakow.pl[/URL] Zajęcia odbywają sie również w wakacje. Od września ruszy grupa dla początkujących i dla szczeniąt-jeśli będą chętni. Pozdrawiam i zapraszam do nas na zajęcia :) hehe, Gosia mnie ubiegła :P Quote
zelek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='madzior_ka']tak wiec nic tylko to doszlifowac i na zawody:) [/quote] Nooo! Wreszcie Malopolska ozywa! :D Najblizsze zajecia sa w srode o 19, takze zapraszamy! Jak juz dziewczyny napisaly, duzo dodatkowych informacji znajdziesz na naszej stronce i forum. Quote
Toller Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='zelek']Nooo! Wreszcie Malopolska ozywa! :D Najblizsze zajecia sa w srode o 19, takze zapraszamy! Jak juz dziewczyny napisaly, duzo dodatkowych informacji znajdziesz na naszej stronce i forum.[/quote] Bo Małopolska to siła, tylko jeszcze nie wydobyta- taki nieoszlifowany diament :razz: :multi: Quote
Monia i Taja Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Toller']Bo Małopolska to siła, tylko jeszcze nie wydobyta- taki nieoszlifowany diament :razz: :multi:[/quote] Zgadzam się! I to Wy jesteście tego najlepszym przykładem :D:multi::loveu: Quote
Monia i Taja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 W nowiutkim "Moim psie" jest fotorelacja z naszego pokazu 28 czerwca :) Quote
DarTim Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Cześć Monika No to szlifujcie te diamenty skokami przez smoczy ogon przy czym nie zapominaj o nas. Przy okazji zajrzyj do nas sama lub ze stadkiem Waszych owieczek.:lol: Darek Quote
Monia i Taja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Hej hej!!! nie zapomniałam o Was. Nie przyjeżdżam do Was na treningi bo wiesz, ta odległość mnie przeraża ;) Postaramy sie wpaść do Was na zawody za rok większa bandą i zapraszamy do nas- postaramy się u nas też zawody zorganizować :D A przez smoczy ogon jeszcze nie próbowaliśmy, bo smok zieje ogniem, gdy zobaczy niewiastę. Potrzebujemy dzielnego Szewczyka do pomocy. Casting trwa :) Quote
Ka$iaN. Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Fantastycznie że Kraków znowu skacze :) Czy mogę się pojawić z akitą ? Quote
Śnieżynka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Ka$iaN.']Fantastycznie że Kraków znowu skacze :) Czy mogę się pojawić z akitą ?[/quote] Zapraszamy na Naszą Strone i Forum tam znajdziesz więcej informacji o Krakowskim skakaniu :) a z Akitą zapraszamy :) [url=http://www.agility.krakow.pl]Agility w Krakowie[/url] Quote
BeataSabra Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Śnieżynka']Zapraszamy na Naszą Strone i Forum tam znajdziesz więcej informacji o Krakowskim skakaniu :) a z Akitą zapraszamy :) [URL="http://www.agility.krakow.pl"]Agility w Krakowie[/URL][/quote] Link nie działa nie mogę dostać się na forum Quote
Anashar Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Można przez forum: [url=http://agility.krakow.novascotia.pl/forum/]Agility w Krakowie[/url] Nie wiem dlaczego domena nie działa. Quote
Toller Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 działamy, działamy, były problemy z domeną, już wszystko gra- zapraszamy! Quote
Monia i Taja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Informujemy ,że nawiązaliśmy współpracę z [B]Dorota Jaskulską z Canistica [/B]i od kwietnia zaczynamy zajęcia w Krakowie na [B]Kurdwanowie, ul. Cechowa 21. [/B] [B]Zapraszamy na kurs agility dla początkujących, który rozpoczyna się w dniu 18 kwietnia 2009r właśnie na Kurdwanowie.[/B] Quote
miniaszka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Monia i Fiona']Informujemy ,że nawiązaliśmy współpracę z [B]Dorota Jaskulską z Canistica [/B]i od kwietnia zaczynamy zajęcia w Krakowie na [B]Kurdwanowie, ul. Cechowa 21. [/B] [B]Zapraszamy na kurs agility dla początkujących, który rozpoczyna się w dniu 18 kwietnia 2009r właśnie na Kurdwanowie.[/B][/quote] Super :multi: - już myślałam, że się nie załapiemy z Mukim - teraz tylko trzymamy kciuki, oby wszystko wypaliło :p Quote
Monia i Taja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='miniaszka']Super :multi: - już myślałam, że się nie załapiemy z Mukim - teraz tylko trzymamy kciuki, oby wszystko wypaliło :p[/quote] Wszystko w porządku :) A trzymanie kciuków wskazane zawsze :multi: Quote
madzior_ka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 :multi:a my też w sobotę idziemy na pierwsze zajęcia do krakowskiego klubu:))) nrazie chyba tylko na jedne bo się za późno zgłosiliśmy na kurs ale jak wszystko pojdzie dobrze to od czerwca zaczniemy regularnie tam bywac;) Quote
zelek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na drugą edycję kursu dla początkujących :multi: Start we wrześniu. Treningi będą w soboty i niedziele. Więcej informacji wkrótce na [URL="http://www.agility.krakow.pl"]KRAKOWSKI KLUB AGILITY[/URL] w dziale TRENINGI / Kursy. Zapraszamy! :) Quote
keria Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Agility w to świetna zabawa. Ja z moją psinką, mieszańcem z odzysku bawimy się super. Wszystkim polecamy klub i zabawę.Dziękuję za pracę włożoną w nasze szkolenie. Tak trzymać dziewczyny! ;) Quote
Recommended Posts