Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro wezme sie za ogloszenia dla Neli,dzisiaj ledwie zrobiłam dla Milki bo komp mi tak okropnie muli ze fotki nie chca sie załadowac.
Jakby ktosa miał wene twórcza i napisał jakis tekst do ogłoszen byłoby cudnie.:roll:

Posted

[quote name='NusiaiJa']Było więcej za Tolą ale Ja też jestem za NELI

Ale Ocelot chyba sama zadecydowała, że Melusia to Melusia
ale "Meli" to tak dziwnie brzmi do ogłoszeń.

Może nie róbmy młynu z tym imieniem :evil_lol: Wybrałam Neli, bo ładniej mi brzmi, a i Tola to dosyć często na dogo spotykane imię ;) ale może ZOSTAŃMY JUŻ PRZY MELI :p

Posted

Niczego Nusia nie zdecydowałam Melunia mi się po protu podoba, a imię mogę zmienić w każdej chwili na jakiekolwiek. Czy to będzie Tola, czy Lola, czy Neli jest mi to naprawdę obojętne. Byleby dom znalazła.
Dlatego czekam na propozycję i natychmiast zmienię.

Czekam w takim razie...

Posted

Madallena napisał(a):
Ile ona moze wazyc?

Nie mam pojęcia, nie chcę skłamać, ale jest malutka. Mój pies waży około 13 kg, a ona to 1/3 na oko?

dziewczyny zainteresowała Was sunia z tyłu naszej bohaterki? To porobimy zdjęcia.

Posted

TOLA, LOLA, NAWET MELISA MOŻE BYĆ ;-) BYLE BY DO DOMU SZYBKO TRAFIŁA

z moich obserwacji mogę powiedzieć tyle, że mała naszczęście nie jest wycofana, bardzo garnie się do człowieka, stara się postawić na swoim ale jest w boksie z inna suczka która jest od niej o wiele większa i drastycznie małą "Meliskę":eviltong: przegania.
z innymi pieskami myślę, że dobrze. obok niej stały inne pieski do głaskania i wszystko było lux bez jakiś niepotrzebnych konfliktów. widać tamta druga/większa jest ogromną zazdrośnicą a "meliska":evil_lol::eviltong: próbuje jej wytłumaczyć, że głasków starczy dla wszystkich.

Posted

Oby szło tak gładko z innymi ;) tj. ogłoszenia + znalezienie domku.

ocelot napisał(a):
Jakby drugi dzisiaj co?:)
a u Staszka zawał się nie liczy?:)

Racja ocelot :diabloti: