__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ? nie mam pojęcia :( trzeba by teraz pół dogo przeszukać... Quote
danka1234 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 tzreba by od labradorów kogos przypytać .,ja na nasi pupile ogłaszam ,mój pupil nie mam nawed tej strony ogłoszeniowej ale moze warto i tam ogłaszac. Quote
ocelot Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Ogłoszenie z 30 grudnia. No nic. Trudno. Quote
NusiaiJa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Było więcej za Tolą ale Ja też jestem za NELI Ale Ocelot chyba sama zadecydowała, że Melusia to Melusia ale "Meli" to tak dziwnie brzmi do ogłoszeń. Quote
danka1234 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 jutro wezme sie za ogloszenia dla Neli,dzisiaj ledwie zrobiłam dla Milki bo komp mi tak okropnie muli ze fotki nie chca sie załadowac. Jakby ktosa miał wene twórcza i napisał jakis tekst do ogłoszen byłoby cudnie.:roll: Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='NusiaiJa']Było więcej za Tolą ale Ja też jestem za NELI Ale Ocelot chyba sama zadecydowała, że Melusia to Melusia ale "Meli" to tak dziwnie brzmi do ogłoszeń. Może nie róbmy młynu z tym imieniem :evil_lol: Wybrałam Neli, bo ładniej mi brzmi, a i Tola to dosyć często na dogo spotykane imię ;) ale może ZOSTAŃMY JUŻ PRZY MELI :p Quote
ocelot Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Niczego Nusia nie zdecydowałam Melunia mi się po protu podoba, a imię mogę zmienić w każdej chwili na jakiekolwiek. Czy to będzie Tola, czy Lola, czy Neli jest mi to naprawdę obojętne. Byleby dom znalazła. Dlatego czekam na propozycję i natychmiast zmienię. Czekam w takim razie... Quote
ocelot Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Madallena napisał(a):Ile ona moze wazyc? Nie mam pojęcia, nie chcę skłamać, ale jest malutka. Mój pies waży około 13 kg, a ona to 1/3 na oko? dziewczyny zainteresowała Was sunia z tyłu naszej bohaterki? To porobimy zdjęcia. Quote
NusiaiJa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 TOLA, LOLA, NAWET MELISA MOŻE BYĆ ;-) BYLE BY DO DOMU SZYBKO TRAFIŁA z moich obserwacji mogę powiedzieć tyle, że mała naszczęście nie jest wycofana, bardzo garnie się do człowieka, stara się postawić na swoim ale jest w boksie z inna suczka która jest od niej o wiele większa i drastycznie małą "Meliskę":eviltong: przegania. z innymi pieskami myślę, że dobrze. obok niej stały inne pieski do głaskania i wszystko było lux bez jakiś niepotrzebnych konfliktów. widać tamta druga/większa jest ogromną zazdrośnicą a "meliska":evil_lol::eviltong: próbuje jej wytłumaczyć, że głasków starczy dla wszystkich. Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 To niech będzie Neli :diabloti::eviltong::p Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 __Lara napisał(a):To niech będzie Neli :diabloti::eviltong::p niech bedzie Neli ;) proszeeeeeeeee :) Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Neli, tak słodko brzmi dla takiej drobinki :) Quote
ocelot Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Postawiona pod ścianą przez zgadzam się:) gdyż jakby wyjścia nie mam?:) Czyli Neli:) Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Przegłosowane! :lol::multi: :cunao::laola::cunao: Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 __Lara napisał(a):Przegłosowane! :lol::multi: :cunao::laola::cunao: UFFFFFF :) Ocelotku dziekuje ;) Quote
ocelot Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 a cóż ja mogę?:)Tylko się dostosować do większości:) zresztą tak ślicznie prosiłyście, a ja z kamienia nie jestem:) Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Pierwszy sukces za nami obraczus :diabloti::evil_lol: :p;) Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 __Lara napisał(a):Pierwszy sukces za nami obraczus :diabloti::evil_lol: :p;) Racja :) hihihi Quote
ocelot Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Jakby drugi dzisiaj co?:) a u Staszka zawał się nie liczy?:) Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Oby szło tak gładko z innymi ;) tj. ogłoszenia + znalezienie domku. ocelot napisał(a):Jakby drugi dzisiaj co?:) a u Staszka zawał się nie liczy?:) Racja ocelot :diabloti: Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ocelot napisał(a):Jakby drugi dzisiaj co?:) a u Staszka zawał się nie liczy?:) jesli zawał to sukces, to ten tutaj jest drugi :diabloti: Quote
ocelot Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 To teraz przekujmy te sukcesy.... w domki:) Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 hmmmm, Jutro idzie moja sunia z podpisu do Ds.... Quote
Recommended Posts