Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natalisko napisał(a):
Kinga!Komu Ty psa dalas???!!!

No właśnie.
Może powinnyśmy dać margaret na czarne kwiatki, z komentarzem:
- Oto, co zostało z suki po paru miesiącach :(

( na przyszłość - margaret - testuj, proszę, wstawianie zdjeć na jakiejś innej książce. Np "Mój przyjaciel pies" albo coś w tym rodzaju :evil_lol:)

A propos tresury - no właśnie miałam Cię juz od jakiegoś czasu zapytać, jak w szkole Petra sobie radzi. Opisuj, opisuj - ja już widzę oczyma wyobraźni, jak ona wychowuje te szczeniaki :lol:

Posted

( na przyszłość - margaret - testuj, proszę, wstawianie zdjeć na jakiejś innej książce. Np "Mój przyjaciel pies" albo coś w tym rodzaju )

hehe a miałam jeszcze pod ręką zdjęcie okładki:
[FONT=Verdana]
Rzecz o mych smutnych dziwkach
[/FONT]

[FONT=Verdana]Gabriel García Márquez [/FONT]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

teraz to zrobicie u mnie wizytę po-adopcyjną, sama się proszę no nie?:diabloti:

Posted

dziewczyny, muszę, po prostu MUSZĘ :oops: Wam pokazać bazarek, jaki przez przypadek odkryłam.
Cel - jak zawsze na dogo - szczytny.
A cudeńka hand made - po prostu niepowtarzalne ;).
Ja wczoraj nabylam na analogicznym bazarku podobne cacko.
Moze ktoś szuka wysmakowanych gadżetów z branży psiej, i nie tylko?
Albo ma dziecko, które ma ulubionego psa :evil_lol:, i które chciałoby mieć np. psi albumik?

Zajrzyjcie, ja ciągle zauroczona - polecam!

http://www.dogomania.pl/threads/187790-Dla-Kielc-tort-psi-album-owocowy-sorbet-gad%C5%BCety-RC-do-8-lipca-2010-g.-23.00

Posted

no właśnie, musi coś być na rzeczy z twoim artyzmem Kingo:) fanty śliczniutkie, hand made to jest coś,

a ja przy okazji wszystkie dobre dusze pozwolę sobie zaprosic na bazarek na rzecz jednego z psich biedaków - Lisia, co całe zycie spędził na łańcuchu, w samotnii, zaniedbany, przestraszony, nieufny
teraz dobre ciotki zbierają dla niego na hotelik (i szukają rodziny adopcyjnej) a ja zbywam fanty z półki z książkami - polecam na urlop jak znalazł a i na tzw, dzień szary się nadadzą:
http://www.dogomania.pl/threads/188983-Filmowo-ksiazkowo-dla-Lisia-zajrzyj-koniecznie-do-24-lipca-do-21.00-ZAPRASZAMY

może nastepną razą zrobię samodzielnie bazarek - własnie mnie olśniło, jak bardzo użyteczne to rozwiązanie:razz:,

a propos - ta nieszczęsna książka co to ją tutaj wstawiłam zamiast Petry - do nabycia na bazarku
jako numer 1 :evil_lol:

(to się nazywa budowanie napięcia tudzież strategia marketingowa, co??:cool3: :diabloti: )

Posted

Margaret,jak wstawilas to zdjecie???

najuczciwiej będzie jeśli odpowiem że przy częściowym użyciu męża swojego:)

najpierw zdjęcia wrzucił mi na jakiś serwer netowy,
a potem juz ja się pomęczyłam i w opcjach zaawansowanych klikłam na górna ikonke "dodaj grafikę" wpisując potem w okieneczko adres internetowy wywieszonego w necie zdjęcia

a chcesz coś wstawić Natalisko?

Posted

Troche potrwalo,zanim zaczela sie wykladac.Jest kochana,choc nie do konca.Buty zzera nadal ze smakiem ichyba zaczne kupowac je w lidlu,albo co,bo drozszych na pare dni sie nie oplaca.
Ostatnio zaczela tez wykopywac mi dzikie wino,ktorym porosniete jest cwierc domu.No przeciez jak mi to uschnie,to masakra!Utluke cholere,jak Boga kocham!!

Ale poza tym ,to fajna jest.