Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeczytałem tylko te posty z poprzedniej strony. Brak odpowiednich słów na to co się dzieje. Sercem jestem z Wami. Jak mi ten komp ruszy to postaram się jeszcze jakoś pomóc.

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]a na koniec dostalam tel ws potrąconego psiaka. zmarł, zaraz po tym, jak przywozłam go do lecznicy.
to trudne i smutne...[/QUOTE]

Dana tak mi przykro, ale byłaś z nim w ostatnich chwilach i nie odszedł sam na ulicy , to takie ważne ....

A Moodie tragedia, ile może znieść jeden mały psiak :( trzymam kciuki żeby wszystko się udało .

Zakończyłam bazarek , jak tylko spłyną wszystkie pieniądze zrobię przelew .

Posted

Boszzzz, ile to na swiecie jeszcze psich nieszczesc?? I nie dosc ich??........:( Oby tylko pare złociszy nam choc z bazarku wpadło...Bo rozumiem, ze Maja juz ma domek i wszystkie pieniazki pojdą na Oswiecim??

Posted

[quote name='Nemko'].Bo rozumiem, ze Maja juz ma domek i wszystkie pieniazki pojdą na Oswiecim??[/QUOTE]

nie ta Maja. Maja z Oświęcimia znalazła domek, a Maja od Cajusa nadal potrzebuje pomocy

Posted

w 1 rzucie przyjeda do chronu raczej kocyki podusie kolderki itp. facet z zaprzyjaznionego miesnego narazie jest nieosiagalny ale mysle ze w przyszlym miesiacy najpozniej dojedzie do was pare kurczaczkow:) tzn ja przywioze. Ryz chcecie?

Posted

[quote name='matahari81']w 1 rzucie przyjeda do chronu raczej kocyki podusie kolderki itp. facet z zaprzyjaznionego miesnego narazie jest nieosiagalny ale mysle ze w przyszlym miesiacy najpozniej dojedzie do was pare kurczaczkow:) tzn ja przywioze. Ryz chcecie?[/QUOTE]

Marta, wszystko chcemy:)

Posted

dobra nie ma sprawy wiec bedzie wszystko:) przepraszam ze nie dotarlam ale rozumiesz - Miecia. jak dojdzie do siebie przyjade osobiscie ale dzis do lecznicy zabieram to co mam w tych reklamówach:) juz powoli zbiera sie kolejny transport - znajomi wiedza i zmieraja mi to co trzeba:)

Posted

[quote name='matahari81']oo to ja nie wiedzialam. mam pytanie czy wy mowicie o Asterze z OŚWIĘCIMIA? jesli tak to go usune z alegratki[/QUOTE]
Tak z Owięcimia, taki malutki kudłaty piesek :).

Posted

[quote name='Dogo07']A wiadomo czy to dobry domek ?[/QUOTE]

nie było mnie kiedy był wydawany do adopcji, ale ktoś z OTOZ-u Go wydawał, także adoptujący został wymaglowany:) widocznie przeszedł test:) ale nigdy nie ma gwarancji, wiecie...

Posted

teraz priorytetem jest MOODY, musimy mu szybko znalezc tymczasowego chocby opiekuna i decydowac sie na operacje. nie mozemy go poddac operacji, dopóki nie bedziemy miec dla niego miejsca w ktorym bedzie spokojnie dochodził do siebie:(

Posted

widzialam dzis zdjecie moodego - grzebinoga mi pokazywal kurde:( narazie z DT nici - dzwonilam. ale szukam dalej. u wet zostawilam pare rzeczy dla waszych futerek. w weekend przy dobrych wiatrach przyjade z nastepna " dostawa". tego jedzonka nie mialam dzis jak zalatwic bo prosto po pracy jechalam do oswiecimia ale na weekend sie postaram

Posted

[quote name='matahari81']widzialam dzis zdjecie moodego - grzebinoga mi pokazywal kurde:( narazie z DT nici - dzwonilam. ale szukam dalej. u wet zostawilam pare rzeczy dla waszych futerek. w weekend przy dobrych wiatrach przyjade z nastepna " dostawa". tego jedzonka nie mialam dzis jak zalatwic bo prosto po pracy jechalam do oswiecimia ale na weekend sie postaram[/QUOTE]

właśnie, tragedia... ale ratujemy, podjęłysmy decyzje....
za wszystkie dary dzękujemy, pewnie Krysia jutro odbierze jak bedzie w lecznicy z kotkami