Cajus JB Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przeczytałem tylko te posty z poprzedniej strony. Brak odpowiednich słów na to co się dzieje. Sercem jestem z Wami. Jak mi ten komp ruszy to postaram się jeszcze jakoś pomóc. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [QUOTE]a na koniec dostalam tel ws potrąconego psiaka. zmarł, zaraz po tym, jak przywozłam go do lecznicy. to trudne i smutne...[/QUOTE] Dana tak mi przykro, ale byłaś z nim w ostatnich chwilach i nie odszedł sam na ulicy , to takie ważne .... A Moodie tragedia, ile może znieść jeden mały psiak :( trzymam kciuki żeby wszystko się udało . Zakończyłam bazarek , jak tylko spłyną wszystkie pieniądze zrobię przelew . Quote
Nemko Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Boszzzz, ile to na swiecie jeszcze psich nieszczesc?? I nie dosc ich??........:( Oby tylko pare złociszy nam choc z bazarku wpadło...Bo rozumiem, ze Maja juz ma domek i wszystkie pieniazki pojdą na Oswiecim?? Quote
danal1983 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [URL]http://www.faktyoswiecim.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2584[/URL] Quote
danal1983 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Nemko'].Bo rozumiem, ze Maja juz ma domek i wszystkie pieniazki pojdą na Oswiecim??[/QUOTE] nie ta Maja. Maja z Oświęcimia znalazła domek, a Maja od Cajusa nadal potrzebuje pomocy Quote
matahari81 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 w 1 rzucie przyjeda do chronu raczej kocyki podusie kolderki itp. facet z zaprzyjaznionego miesnego narazie jest nieosiagalny ale mysle ze w przyszlym miesiacy najpozniej dojedzie do was pare kurczaczkow:) tzn ja przywioze. Ryz chcecie? Quote
danal1983 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Dogo07']Aster dalej w schronisku ?[/QUOTE] Aster poszedł niedawno do adopcji Quote
danal1983 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='matahari81']w 1 rzucie przyjeda do chronu raczej kocyki podusie kolderki itp. facet z zaprzyjaznionego miesnego narazie jest nieosiagalny ale mysle ze w przyszlym miesiacy najpozniej dojedzie do was pare kurczaczkow:) tzn ja przywioze. Ryz chcecie?[/QUOTE] Marta, wszystko chcemy:) Quote
matahari81 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 dobra nie ma sprawy wiec bedzie wszystko:) przepraszam ze nie dotarlam ale rozumiesz - Miecia. jak dojdzie do siebie przyjade osobiscie ale dzis do lecznicy zabieram to co mam w tych reklamówach:) juz powoli zbiera sie kolejny transport - znajomi wiedza i zmieraja mi to co trzeba:) Quote
Onaa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='danal1983']Aster poszedł niedawno do adopcji[/QUOTE] A wiadomo czy to dobry domek ? Quote
matahari81 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 oo to ja nie wiedzialam. mam pytanie czy wy mowicie o Asterze z OŚWIĘCIMIA? jesli tak to go usune z alegratki Quote
Onaa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='matahari81']oo to ja nie wiedzialam. mam pytanie czy wy mowicie o Asterze z OŚWIĘCIMIA? jesli tak to go usune z alegratki[/QUOTE] Tak z Owięcimia, taki malutki kudłaty piesek :). Quote
matahari81 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 wiem - znam go:) juz usunięty:) jak moja sunia byla zdrowa bylam wczesniej zorientowana. ale staram sie jak moge zeby bylo w miare systematycznie:) Asterek usuniety Quote
danal1983 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Dogo07']A wiadomo czy to dobry domek ?[/QUOTE] nie było mnie kiedy był wydawany do adopcji, ale ktoś z OTOZ-u Go wydawał, także adoptujący został wymaglowany:) widocznie przeszedł test:) ale nigdy nie ma gwarancji, wiecie... Quote
danal1983 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 nie wiem , dlaczego ale z ogloszen najczęsciej dzwonia ws kotów. ja NIGDY chyba nie miałam telefonu ws psa z ogloszenia z poza naszej strony:( Quote
danal1983 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 teraz priorytetem jest MOODY, musimy mu szybko znalezc tymczasowego chocby opiekuna i decydowac sie na operacje. nie mozemy go poddac operacji, dopóki nie bedziemy miec dla niego miejsca w ktorym bedzie spokojnie dochodził do siebie:( Quote
matahari81 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 dziewczyny o 13 bedzie sie dowiadywala w sprawie DT jak biecalam. teraz zmykam bo juz czeka pacjent na mnie. Quote
danal1983 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 podnosze i błagam o pomoc w szukaniu dt i zbieraniu pieniążków w przyszłym tygodniu MOODY bedzie operowany Quote
matahari81 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 widzialam dzis zdjecie moodego - grzebinoga mi pokazywal kurde:( narazie z DT nici - dzwonilam. ale szukam dalej. u wet zostawilam pare rzeczy dla waszych futerek. w weekend przy dobrych wiatrach przyjade z nastepna " dostawa". tego jedzonka nie mialam dzis jak zalatwic bo prosto po pracy jechalam do oswiecimia ale na weekend sie postaram Quote
danal1983 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='matahari81']widzialam dzis zdjecie moodego - grzebinoga mi pokazywal kurde:( narazie z DT nici - dzwonilam. ale szukam dalej. u wet zostawilam pare rzeczy dla waszych futerek. w weekend przy dobrych wiatrach przyjade z nastepna " dostawa". tego jedzonka nie mialam dzis jak zalatwic bo prosto po pracy jechalam do oswiecimia ale na weekend sie postaram[/QUOTE] właśnie, tragedia... ale ratujemy, podjęłysmy decyzje.... za wszystkie dary dzękujemy, pewnie Krysia jutro odbierze jak bedzie w lecznicy z kotkami Quote
matahari81 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 za rzeczy prosze mi nie dziekowac. to miecia dziekuje i w jej imieniu to robie. jutro dzwonie dalej w sprawie dt:( w weekend dowioze jeszcze co bede mogla Quote
danal1983 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 jak wsadzic wątek na woj malopolskie? nie potrafie tego zrobic:( Quote
Recommended Posts