Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszcie mi ... a, część zdjęć i opisów jest moja i na picasa, dobra, to jak są cudze zdjęcia i opisy tutaj Mani i Mańka, a kojarzę, że są, to proszę o zgodę na nieodpłatne wykorzystanie i publikację do ogłoszeń adopcyjnych.
Ewa

Posted

[quote name='E-S']Napiszcie mi ... a, część zdjęć i opisów jest moja i na picasa, dobra, to jak są cudze zdjęcia i opisy tutaj Mani i Mańka, a kojarzę, że są, to proszę o zgodę na nieodpłatne wykorzystanie i publikację do ogłoszeń adopcyjnych.
Ewa[/QUOTE]

Wyrażam zgodę na nieodpłatne wykorzystanie wszystkich moich zdjęć z Nowodworu ;)

Posted

Ufff, części zdjęć nie chciało mi wczytać za nic w świecie.
Patrzcie i podziwiajcie:
[url]http://pieski-pieseczki-do-adopcji.blog.onet.pl/[/url]

Posted

[quote name='matrioszka2']No, no ... Pomysł doskonały.I realizacja ...Dziękuję Ci, Ewuś , za poświęcony czas, za deklarowane pieniądze, za zaangażowanie w Nowodwór.
Dziękuję, że jesteś z nami.:buzi:[/QUOTE]
O rany julek ... Matrioszka, kiedy przyjdziesz na kawę? :) ale nie biegiem tylko na spokojną kawę? Z każdego spotkania pzecież tylko pieski korzystają :)
Ewa

Posted

[quote name='E-S']Ufff, części zdjęć nie chciało mi wczytać za nic w świecie.
Patrzcie i podziwiajcie:
[url]http://pieski-pieseczki-do-adopcji.blog.onet.pl/[/url][/QUOTE]

Dzięki bardzo, świetny pomysł - ja kiedyś robiłam coś podobnego z kotami :)

Posted

[quote name='ladySwallow']Dzięki bardzo, świetny pomysł - ja kiedyś robiłam coś podobnego z kotami :)[/QUOTE]
Ja też :) Znajomi nie dopilnowali swojej rasowej rosyjskiej błękitnej :) Dżizas ile narodziła ... 2 kotki po niej wiozłam na własny koszt samochodem aż do .... Częstochowy, w tak cholerną śnieżycę, że już z życiem się żegnałam w pewnej chwili. WSZYSTKIE znalazły dom przez bloga. Mimo że tylko 1 była identyczna jak mamusia, reszta po tatusiu/tatusiach.
Mam nadzieję, że i tym razem się uda. Blog jest bardziej przejrzysty niż ogłoszenia na portalach, gdzie ogłoszeń są tysiące.
Ku chwale Manii i Mańka!
Ewa

Posted

[quote name='E-S']O rany julek ... Matrioszka, kiedy przyjdziesz na kawę? :) ale nie biegiem tylko na spokojną kawę? Z każdego spotkania pzecież tylko pieski korzystają :)
Ewa[/QUOTE]

Pokaż, którego pieska przywieźć, a już lecę.:cool3:
Przecież ostatnio nie było "biegiem".Poza tym Ty byłaś w pracy, czas Cię gonił .... ,a ja leciałam do pracy (mnie też gonił) i .... spóźniłam się całe pół godziny,:siara: bo herbata w Twoim towarzystwie sprzyja spóźnieniom (i wcale się tego nie żałuje).:evil_lol:
Do miłego następnego ...;)

Posted

Mania i Maniuś - 2 jamniczki - bardzo proszą o deklaracje, maja szansę na hotelik i zaledwie ... po 20 zł deklaracji na łepek.
Pieski bardzo proszą o każda złotówkę, bo to szansa na ich życie - w boksach są z pieskami większymi od siebie kilkadziesiąt razy, jak długo jeszcze pracownikom schroniska uda się je utrzymywać przy życiu??? :(
Małe, śliczne, bardzo już smutne pieski - proszą o każda złotóweczkę.
I ja w ich imieniu.
Ewa

Posted

Mania i Maniek windują się do góry, żeby nie trzeba było ich szukać i BŁAGAJĄ o swoją szansę ... zlitujcie, stracimy szansę na hotelik i psy po prostu zostaną, 2 jamniki w schronisku, boe nie mamy DT ani gdzie indziej ich zabrać, nawet 1 zł jak nie 5 ...
Ewa

Posted

[quote name='E-S']Mania i Maniek windują się do góry, żeby nie trzeba było ich szukać i BŁAGAJĄ o swoją szansę ... zlitujcie, stracimy szansę na hotelik i psy po prostu zostaną, 2 jamniki w schronisku, boe nie mamy DT ani gdzie indziej ich zabrać, nawet 1 zł jak nie 5 ...
Ewa[/QUOTE]
[SIZE="1"]Ewa, oczyść skrzynkę ;)[/SIZE]

Potrzebujemy deklaracji choć po 5-10 zł, inaczej psiaki nie będą miały nawet swojej szansy...

Posted

Zapraszamy również tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/180580-Na-NowodwA-r-usA-ugowy-zamA-w-tekst-lub-gotowe-allegro-dla-psa-w-potrzebie-do-9-03?p=14176711#post14176711[/url]

Posted

[quote name='ladySwallow']Jamniki bardzo, bardzo potrzebują pomocy... Nie zostawmy ich tak! Pomóżmy im![/QUOTE]

Nie otwieraja sie rozesłane po wątkach linki na ten watek, sprawdzałam na trzech różnych watkach.
Ja tu trafiłam szukając ich przez google.

Posted

[quote name='Kasia77']Nie otwieraja sie rozesłane po wątkach linki na ten watek, sprawdzałam na trzech różnych watkach.
Ja tu trafiłam szukając ich przez google.[/QUOTE]

Poprawiałam jakieś pół godziny temu te wszystkie linki... Nadal się nie otwierają?

Posted

[quote name='ladySwallow']Poprawiałam jakieś pół godziny temu te wszystkie linki... Nadal się nie otwierają?[/QUOTE]

Otwierają się-dopiero zobaczyłam teraz,sprawdziłam przed chwilą,
a tyle czasu szukałam piesiów okrężnymi drogami;)

Posted

Lady Swalow- masz chyba pelną skrzynkę pW - nie poszlo ode mnei .Potem wyslę ponownie-zajrzalam na min. tylko -wpisz prosze na te psy ale tylko skromne 5 zl -wiecej nei dam rady -trudno .Pozdrawiam .
/Jak będę mogla -to czasem dorzucę grosik więcej -jednorazowo/.