Isadora7 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Nic tylko nadrabiamy dzisiaj zaległości Quote
E-S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Napiszcie mi ... a, część zdjęć i opisów jest moja i na picasa, dobra, to jak są cudze zdjęcia i opisy tutaj Mani i Mańka, a kojarzę, że są, to proszę o zgodę na nieodpłatne wykorzystanie i publikację do ogłoszeń adopcyjnych. Ewa Quote
LadyS Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='E-S']Napiszcie mi ... a, część zdjęć i opisów jest moja i na picasa, dobra, to jak są cudze zdjęcia i opisy tutaj Mani i Mańka, a kojarzę, że są, to proszę o zgodę na nieodpłatne wykorzystanie i publikację do ogłoszeń adopcyjnych. Ewa[/QUOTE] Wyrażam zgodę na nieodpłatne wykorzystanie wszystkich moich zdjęć z Nowodworu ;) Quote
E-S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ufff, części zdjęć nie chciało mi wczytać za nic w świecie. Patrzcie i podziwiajcie: [url]http://pieski-pieseczki-do-adopcji.blog.onet.pl/[/url] Quote
matrioszka2 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 No, no ... Pomysł doskonały.I realizacja ...Dziękuję Ci, Ewuś , za poświęcony czas, za deklarowane pieniądze, za zaangażowanie w Nowodwór. Dziękuję, że jesteś z nami.:buzi: Quote
E-S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='matrioszka2']No, no ... Pomysł doskonały.I realizacja ...Dziękuję Ci, Ewuś , za poświęcony czas, za deklarowane pieniądze, za zaangażowanie w Nowodwór. Dziękuję, że jesteś z nami.:buzi:[/QUOTE] O rany julek ... Matrioszka, kiedy przyjdziesz na kawę? :) ale nie biegiem tylko na spokojną kawę? Z każdego spotkania pzecież tylko pieski korzystają :) Ewa Quote
LadyS Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='E-S']Ufff, części zdjęć nie chciało mi wczytać za nic w świecie. Patrzcie i podziwiajcie: [url]http://pieski-pieseczki-do-adopcji.blog.onet.pl/[/url][/QUOTE] Dzięki bardzo, świetny pomysł - ja kiedyś robiłam coś podobnego z kotami :) Quote
E-S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='ladySwallow']Dzięki bardzo, świetny pomysł - ja kiedyś robiłam coś podobnego z kotami :)[/QUOTE] Ja też :) Znajomi nie dopilnowali swojej rasowej rosyjskiej błękitnej :) Dżizas ile narodziła ... 2 kotki po niej wiozłam na własny koszt samochodem aż do .... Częstochowy, w tak cholerną śnieżycę, że już z życiem się żegnałam w pewnej chwili. WSZYSTKIE znalazły dom przez bloga. Mimo że tylko 1 była identyczna jak mamusia, reszta po tatusiu/tatusiach. Mam nadzieję, że i tym razem się uda. Blog jest bardziej przejrzysty niż ogłoszenia na portalach, gdzie ogłoszeń są tysiące. Ku chwale Manii i Mańka! Ewa Quote
matrioszka2 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='E-S']O rany julek ... Matrioszka, kiedy przyjdziesz na kawę? :) ale nie biegiem tylko na spokojną kawę? Z każdego spotkania pzecież tylko pieski korzystają :) Ewa[/QUOTE] Pokaż, którego pieska przywieźć, a już lecę.:cool3: Przecież ostatnio nie było "biegiem".Poza tym Ty byłaś w pracy, czas Cię gonił .... ,a ja leciałam do pracy (mnie też gonił) i .... spóźniłam się całe pół godziny,:siara: bo herbata w Twoim towarzystwie sprzyja spóźnieniom (i wcale się tego nie żałuje).:evil_lol: Do miłego następnego ...;) Quote
E-S Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Mania i Maniuś - 2 jamniczki - bardzo proszą o deklaracje, maja szansę na hotelik i zaledwie ... po 20 zł deklaracji na łepek. Pieski bardzo proszą o każda złotówkę, bo to szansa na ich życie - w boksach są z pieskami większymi od siebie kilkadziesiąt razy, jak długo jeszcze pracownikom schroniska uda się je utrzymywać przy życiu??? :( Małe, śliczne, bardzo już smutne pieski - proszą o każda złotóweczkę. I ja w ich imieniu. Ewa Quote
E-S Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Mania i Maniek windują się do góry, żeby nie trzeba było ich szukać i BŁAGAJĄ o swoją szansę ... zlitujcie, stracimy szansę na hotelik i psy po prostu zostaną, 2 jamniki w schronisku, boe nie mamy DT ani gdzie indziej ich zabrać, nawet 1 zł jak nie 5 ... Ewa Quote
LadyS Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='E-S']Mania i Maniek windują się do góry, żeby nie trzeba było ich szukać i BŁAGAJĄ o swoją szansę ... zlitujcie, stracimy szansę na hotelik i psy po prostu zostaną, 2 jamniki w schronisku, boe nie mamy DT ani gdzie indziej ich zabrać, nawet 1 zł jak nie 5 ... Ewa[/QUOTE] [SIZE="1"]Ewa, oczyść skrzynkę ;)[/SIZE] Potrzebujemy deklaracji choć po 5-10 zł, inaczej psiaki nie będą miały nawet swojej szansy... Quote
LadyS Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ogromnie prosimy o deklaracje dla jamników! Quote
LadyS Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Zapraszamy również tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/180580-Na-NowodwA-r-usA-ugowy-zamA-w-tekst-lub-gotowe-allegro-dla-psa-w-potrzebie-do-9-03?p=14176711#post14176711[/url] Quote
Ewelina.w38 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 na razie zapisuje ale postaram sie pomoc finansowo Quote
LadyS Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Jamniki bardzo, bardzo potrzebują pomocy... Nie zostawmy ich tak! Pomóżmy im! Quote
Kasia77 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='ladySwallow']Jamniki bardzo, bardzo potrzebują pomocy... Nie zostawmy ich tak! Pomóżmy im![/QUOTE] Nie otwieraja sie rozesłane po wątkach linki na ten watek, sprawdzałam na trzech różnych watkach. Ja tu trafiłam szukając ich przez google. Quote
LadyS Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='Kasia77']Nie otwieraja sie rozesłane po wątkach linki na ten watek, sprawdzałam na trzech różnych watkach. Ja tu trafiłam szukając ich przez google.[/QUOTE] Poprawiałam jakieś pół godziny temu te wszystkie linki... Nadal się nie otwierają? Quote
Kasia77 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='ladySwallow']Poprawiałam jakieś pół godziny temu te wszystkie linki... Nadal się nie otwierają?[/QUOTE] Otwierają się-dopiero zobaczyłam teraz,sprawdziłam przed chwilą, a tyle czasu szukałam piesiów okrężnymi drogami;) Quote
Olga7 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Lady Swalow- masz chyba pelną skrzynkę pW - nie poszlo ode mnei .Potem wyslę ponownie-zajrzalam na min. tylko -wpisz prosze na te psy ale tylko skromne 5 zl -wiecej nei dam rady -trudno .Pozdrawiam . /Jak będę mogla -to czasem dorzucę grosik więcej -jednorazowo/. Quote
matrioszka2 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Przegubowce, na pierwszą - skamlać o grosik !:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
Recommended Posts