zerduszko Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Aż nie wiem co napisać :( Jak można być tak nieczułym i kłamliwym. Quote
Saththa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Brak słów na takie zachowanie ;/ Brak słów! Quote
sybil Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wredne, kłamliwe babska! Też szczerze wam życzę, żeby was szlag trafił i los nigdy nie zaprzestał dokopywać wam za to, co zrobiłyście Amantowi.:angryy::mad:I jeszcze są na tyle bezczelne, że leją krokodyle łzy, kiedy poczuły się zagrożone. Teraz rozumiem co miała na myśli osoba pisząca, że adopcje do "cudownych domków" Magdoli źle się kończą. Opamiętaj się kobieto i nie wpychaj biednych psów do różnych oszołomów Quote
supergoga Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Siedzę i ryczę. Zabrałam psiaka ze schronu, w którym był bezpieczny bo Paweł o niego dbał. Zrobiliśmy to, bo marzyłam, że będzie miał własny dom. Skazałam go na ponowną bezdomność, a może na śmierć. Do cholery - albo powiecie prawdę, jaka by nie była, albo prokurator zmusi do tego. Quote
malawaszka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Supergoga - nie Ty go skazałaś - ONE!!! te podłe kreatury to zrobiły! brak sił... brak... wypruwamy sobie flaki, wydajemy ostatnie grosze, a takim ****** kłamliwym babom brak szacunku do życia! Quote
sybil Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Nie powiedzą prawdy, zadowolone z siebie bezmózgowce:mad:. Dawno tak się nie poryczałam :-(, mam bardzo smutne myśli. Tym piekielnym babom codziennie będę życzyć wszystkiego najgorszego :angryy: Quote
lika1771 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Nie ma co ich prosic dosyc miały czasu zeby cos zrobic i powiedziec prawde, nie chciały to teraz bede sie tłumaczyły komu innemu. Quote
jambi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 jeśli tak jest jak piszecie, jeśli psa pozbyto się już dawno, jeśli dopiero w obliczu postraszenia konsekwencjami prawnymi te "osoby" zareagowały... a z drugiej strony jeśli pozbyły się istoty, która im zaufała, której miały stworzyć nowe lepsze życie... a do tego, jeśli pozbyły się tej istoty w taki sposób, nie korzystając z możliwości oddania go osobom, którym naprawdę nieobojętny był jego los... to mam nadzieję, że los nie będzie im sprzyjał, mam nadzieję, że zaczną je dręczyć koszmary, że to co zrobiły zemści się na nich i wierzę, że zło uczynione powróci do nich w trójnasób bo są niczym, są robactwem, są nic niewartymi stworzeniami, nieszanującymi życia innych istot Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Nie wolno tak mówić..Ja wiem,że pies wsiąkł,mnie też go żal,to nie jest jedyny pies który zaginął..Pamiętajcie jednak,że racja ma być po Waszej stronie,prawo ma być z Wami,ludzi nie obrażajcie,bo jeszcze pozwą za naruszenie dóbr osobistych..I po co to komu? Elżbieta Quote
malawaszka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 nikt tu niczyich dóbr nie narusza - a to, że złow raca do złych ludzi to jest powszechnie wiadome! HOWGH! Quote
Jo37 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Co z tymi ludźmi się dzieje. Dopiero co cudem udało się znaleźć Maję,którą babsko oddało do schroniska po półtora roku. Quote
jambi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='waldi481']Nie wolno tak mówić..Ja wiem,że pies wsiąkł,mnie też go żal,to nie jest jedyny pies który zaginął..Pamiętajcie jednak,że racja ma być po Waszej stronie,prawo ma być z Wami,ludzi nie obrażajcie,bo jeszcze pozwą za naruszenie dóbr osobistych..I po co to komu? Elżbieta[/QUOTE] tak, masz rację... a pamiętasz Ozzy`ego? Quote
Jo37 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Dziewczyny- napiszcie do Kory . Ona ma bazę psiaków zagubionych i znalezionych nie tylko z Warszawy. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tak-pamiętam sprawę Ozziego-ja mam dobrą pamięć.Sądzisz,że ubliżanie pomoże odnależć psiaka? Elżbieta Quote
sybil Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Może mamy jeszcze podziękować szanownym paniom za to, że jest o jednego sznaucerka mniej? Jak chcesz nadstawiać drugi policzek, to proszę bardzo, ale daj sobie spokój z moralizatorskim tonem. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 O!Aż tak? Nie moralizuję-a w interesie psa jest to by po stronie jego obrońców-osób poszukujących psa było prawo,rozsądek i spokój.Ubliżanie tym kobietom psu nie pomoże - tyle. EOT Elżbieta Quote
magdola Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='malawaszka'][B]MAGDOLA[/B] - co TY NA TO??!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy: niech Was szlag baby przebrzydłe! :angryy: aż mi niedobrze... [SIZE=4][COLOR=Red][B]co zrobiłyście AMANTOWI???!!!![/B][/COLOR][/SIZE] jeszcze bezczelnie tu kłamać jakie to wielkie poszukiwania były, jakie gorzkie żale! kłamliwa patologia! oby zło, które wyrządziłyście temu psu do was wróciło!!!!! naprawdę życzę Wam wszystkiego najgorszego![/QUOTE] Piszcie co chcecie, wszystkie ogloszena pisałam ja, wywieszalam tez (te z dogo) ja albo MOI znajomi, nie bede juz posredniczyc w adopcjach (i nie piszcie, ze juz i tak psa nie dostane), dostałam od zycia porządnego kopa... pomoge psom z dgm na tyle na ile moge... ja pisałam to co wiedzialam i sie naprawde staralam, i caly czas probuje... no niestety... bardzo zaluje... mam nadzieje, ze Ami trafil w dobre ręce... zaraz zleci na mnie lawina postow, ale jestem na to przygotowana... czasem tak bywa, ze chcac pomoc szkodzimy... wiec juz nie bede wchodzic nikomu w droge... i to nie prawda, ze "mam cudowne domki" bo nawet jesli takowe są to w bardzo malych ilosciach... sa adopcje udane i nie, a ja posredniczylam w kilku, z czego 3 mialy byc dt (w tym Ami), ale z tych 3 jednego domu wogole nie znalam, o czym wczesniej powiedzialam, ze do sprawdzenia, drugi byl pochopny-i tu sie przyznaję, a Ami, coz... bylam pewna..... Quote
wszpasia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Takie ogłoszenie znalazłam na trojmiasto.pl - pies podobny, a może znalazca źle ocenił wiek. Nie przekopywałam się przez cały wątek, same oceńcie. [url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zgubione-znalezione/kilkumiesieczny-piesek-chyba-sznaucerek-ogl3116562.html[/url] Quote
supergoga Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Dzięki za czujność, ale to raczej nie Amant . Ale warto sprawdzac takie anonse, kto wie...jesli Amant w ogóle żyje... Quote
malawaszka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 wg mnie nie Amant - wygląda jakby miał biały krawacik ten psiak, nie jest podobny Quote
malawaszka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 szkoda szkoda straszna :( zawsze jak widzę takie ogłoszenia to pojawia się iskierka nadziei :( która szybko gaśnie :( Quote
magdola Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 prawie codziennie sprawdzam ogloszenia-to nie on:( Quote
malawaszka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Amant pamiętam o Tobie... czy ktoś Cię jeszcze szuka? czy jakiekolwiek plakaty wiszą? Quote
magdola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 ja kilka dni temu zrobiłm kolejnych kilkanaście ogłoszeń, u weta znikają kolejne "zrywki" z ogłoszenia..., ale brak odzewu (w ciągu tygodnia zerwano 2?) jutro jadę do schronu i tozu to sprawdzę przy okazji, czy wiszą nadal ogłoszenia... Quote
Recommended Posts