Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PaulinaT']Ja niestety bez auta zostałam teraz, dopiero za jakieś 2 tygodnie.
Pracę zmieniam i zabawki już mi zabrali bu.[/QUOTE]

no też sobie wymyśliłaś - teraz prace zmieniać i zabawki oddawać :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no też sobie wymyśliłaś - teraz prace zmieniać i zabawki oddawać :lol:[/QUOTE]
no, trzeba było zawczasu pomyśleć i pracę już mieć zmienioną teraz ;-)
nieustannie trzymam za Amanta :)

Posted

Okazuje się że wcale tak z nim źle nie jest. trochę konsekwencji - i bardzo się zmienia. TYlko fakt - to nie zabawka. Tylko sznup całą mordą.
Hotel ma opłacony do 24.02. czyli do środy.
Nie ma żadnych innych ofert niestety. Ja zpłacę w środę do końca m-ca. Póxniej rzecz jasna też - bo przecież nie będziemy go tak przenosić z miejsca na miejsce. Boję się tylko żeby tam nie został, jak Tina i Nefi.

Posted

Dawno nie było mnie u Amancika. Widzę, że chłopak ma kiepską sytuację finansową. Ze swoich pieniążków nie mogę pomóc, ale ostatnio przyjęłam dorywczą pracę jako grafik, pod warunkiem, że osoby, dla których to robię, wynagrodzenie przeleją na rzecz któregoś z fundacyjnych psiaków. Niestety nie będzie to wielka kwota, lecz bardziej symboliczna, aczkolwiek pomyślałam, że w tej sytuacji przyda się chyba najbardziej Amantowi. Poproszę w takiej sytuacji informację na PW na jakie konto mają być przelane pieniążki, gdyż nie pójdą one bezpośrednio ode mnie, więc muszę te dane przekazać dalej.

Posted

Dawno nie było mnie u Amancika. Widzę, że chłopak ma kiepską sytuację finansową. Ze swoich pieniążków nie mogę pomóc, ale ostatnio przyjęłam dorywczą pracę jako grafik, pod warunkiem, że osoby, dla których to robię, wynagrodzenie przeleją na rzecz któregoś z fundacyjnych psiaków. Niestety nie będzie to wielka kwota, lecz bardziej symboliczna, aczkolwiek pomyślałam, że w tej sytuacji przyda się chyba najbardziej Amantowi. Poproszę w takiej sytuacji informację na PW na jakie konto mają być przelane pieniążki, gdyż nie pójdą one bezpośrednio ode mnie, więc muszę te dane przekazać dalej.

Posted

Posted

Przesłałam 50 zł Supergoga na Twoje konto - to od Pauliny Ł. z Warszawy, która wpłaciła dla naszej Dony, ale Doncia znalazła dom :Rose:

adopcje nam ruszyły ostatnio więc tfu tfu żeby nie zapeszyć i na Amanta przyjdzie czas!!!!!

jeszcze będzie koło 100 zł z bazarku

Posted

dziewczyny znacie kogoś w okolicach Piły? tam są schroniska [url]http://www.wetserwis.com.pl/s/index.php[/url] są tam wolontariusze? jest ktoś stamtąd na dogo? potrzebuję bardzo bardzo pomocy w tamtym rejonie :cry:

Posted

Amancik bardzo grzeczny. W swoim pokoju nic nie zniszczył, nie zmalował, nie nabrudził. Szczeka tylko gdy czereda psów wybiega na spacer, ale wtedy drą się wszystkie.
Do ludzi super łagodny, nigdy na nic nie zareagował agresją, nawet delikatną.
Na wybiegu, gdy już pozałatwia swoje potrzeby - posiusia kilka razy, koopalka zrobi - na zawołanie gna ile sił w łapach i ogromnie sie cieszy.
Wiadomo, że Karina na szczegółowe tresury jednegoAmanta nie ma czasu, ale jest dobrze Byle ten dom się znalazł.

Mam obiecane fotki, tylko dzisiaj nasza Tina z hotelu jedzie na sterylkę i Karina szykowała dla niej apartament pozabiegowy. Ogólnie urwanie głowy.