malawaszka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='PaulinaT']Ja niestety bez auta zostałam teraz, dopiero za jakieś 2 tygodnie. Pracę zmieniam i zabawki już mi zabrali bu.[/QUOTE] no też sobie wymyśliłaś - teraz prace zmieniać i zabawki oddawać :lol: Quote
PaulinaT Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='malawaszka']no też sobie wymyśliłaś - teraz prace zmieniać i zabawki oddawać :lol:[/QUOTE] no, trzeba było zawczasu pomyśleć i pracę już mieć zmienioną teraz ;-) nieustannie trzymam za Amanta :) Quote
zerduszko Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Domki by pewnie były, jakby chłopak był mnie charakterny ;) Quote
supergoga Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Okazuje się że wcale tak z nim źle nie jest. trochę konsekwencji - i bardzo się zmienia. TYlko fakt - to nie zabawka. Tylko sznup całą mordą. Hotel ma opłacony do 24.02. czyli do środy. Nie ma żadnych innych ofert niestety. Ja zpłacę w środę do końca m-ca. Póxniej rzecz jasna też - bo przecież nie będziemy go tak przenosić z miejsca na miejsce. Boję się tylko żeby tam nie został, jak Tina i Nefi. Quote
malawaszka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 dziś kończy się bazarek więc będą jeszcze pieniązki dla Amanta - całkiem sporo Quote
zerduszko Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Domek się na pewno znajdzie, jak ktoś miał sznuacery, ma doświadczenie z takimi gagatkami, to pewne rzeczy nie sa takie straszne. Quote
malawaszka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 mam dla Amanta grosik od pewnej sznauceromaniaczki Pauliny Ł. - Supergoga na konto Fundacji czy gdzie przelać? Quote
Lilmo Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dawno nie było mnie u Amancika. Widzę, że chłopak ma kiepską sytuację finansową. Ze swoich pieniążków nie mogę pomóc, ale ostatnio przyjęłam dorywczą pracę jako grafik, pod warunkiem, że osoby, dla których to robię, wynagrodzenie przeleją na rzecz któregoś z fundacyjnych psiaków. Niestety nie będzie to wielka kwota, lecz bardziej symboliczna, aczkolwiek pomyślałam, że w tej sytuacji przyda się chyba najbardziej Amantowi. Poproszę w takiej sytuacji informację na PW na jakie konto mają być przelane pieniążki, gdyż nie pójdą one bezpośrednio ode mnie, więc muszę te dane przekazać dalej. Quote
Lilmo Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dawno nie było mnie u Amancika. Widzę, że chłopak ma kiepską sytuację finansową. Ze swoich pieniążków nie mogę pomóc, ale ostatnio przyjęłam dorywczą pracę jako grafik, pod warunkiem, że osoby, dla których to robię, wynagrodzenie przeleją na rzecz któregoś z fundacyjnych psiaków. Niestety nie będzie to wielka kwota, lecz bardziej symboliczna, aczkolwiek pomyślałam, że w tej sytuacji przyda się chyba najbardziej Amantowi. Poproszę w takiej sytuacji informację na PW na jakie konto mają być przelane pieniążki, gdyż nie pójdą one bezpośrednio ode mnie, więc muszę te dane przekazać dalej. Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Lilmo SUPER!!!! Amantowi każdy grosik się przyda :Rose: Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Przesłałam 50 zł Supergoga na Twoje konto - to od Pauliny Ł. z Warszawy, która wpłaciła dla naszej Dony, ale Doncia znalazła dom :Rose: adopcje nam ruszyły ostatnio więc tfu tfu żeby nie zapeszyć i na Amanta przyjdzie czas!!!!! jeszcze będzie koło 100 zł z bazarku Quote
supergoga Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Przelej na moje jak możesz, bo póki co ja płacę za Amanta z własnych - a na razie musimy ten hotel utrzymać. Bardzo bardzo dziekuję!!! Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 dziewczyny znacie kogoś w okolicach Piły? tam są schroniska [url]http://www.wetserwis.com.pl/s/index.php[/url] są tam wolontariusze? jest ktoś stamtąd na dogo? potrzebuję bardzo bardzo pomocy w tamtym rejonie :cry: Quote
malawaszka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 co tam u Amanta? zmienia się chłopak? uczy się czegoś? Quote
supergoga Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Amancik bardzo grzeczny. W swoim pokoju nic nie zniszczył, nie zmalował, nie nabrudził. Szczeka tylko gdy czereda psów wybiega na spacer, ale wtedy drą się wszystkie. Do ludzi super łagodny, nigdy na nic nie zareagował agresją, nawet delikatną. Na wybiegu, gdy już pozałatwia swoje potrzeby - posiusia kilka razy, koopalka zrobi - na zawołanie gna ile sił w łapach i ogromnie sie cieszy. Wiadomo, że Karina na szczegółowe tresury jednegoAmanta nie ma czasu, ale jest dobrze Byle ten dom się znalazł. Mam obiecane fotki, tylko dzisiaj nasza Tina z hotelu jedzie na sterylkę i Karina szykowała dla niej apartament pozabiegowy. Ogólnie urwanie głowy. Quote
Recommended Posts