supergoga Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [FONT=Times New Roman]Mała Muffi[/FONT][FONT=Times New Roman] została przyprowadzona pod drzwi schroniska kilka dni przed Sylwestrem.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ta puchata, czarna kulka, która trzęsła się na widok ludzi miała trafić do klatki i tam siedzieć, zostać, być. A ma dopiero niecałe 3 miesiące.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jest bardzo grzecznym i wdzięcznym psiakiem. Jej oczka powoli zaczynają wierzyć ludziom.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Maleństwo uczy się reagować na swoje nowe imię, chodzić na spacery oraz bawić się beztrosko, jak to szczeniaki mają w zwyczaju. Szybko zrozumiała zasady czystości w domu tymczasowym. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Na dworze chodzi blisko nogi, bojąc się że zaraz ktoś jej ucieknie i zostawi samą.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mała potrzebuje ciepła i miłości.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Szuka domu, który już nigdy jej nie zawiedzie, nie zostawi.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Muffi będzie małym pieskiem, gdy dorośnie. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Przebywa w domu tymczasowym w Poznaniu.[/FONT] [FONT=Times New Roman]A to sunieczka:[/FONT] Pilnie dom dla małej potrzebny! [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie suczki:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel. 604 465 232[/FONT] [FONT=Times New Roman]Meil: [/FONT][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT] Quote
Lilmo Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jaka ona piękna! Mam aktualnie wolną chwilkę, więc mogłabym jej porobić ogłoszenia. Czy mogę wykorzystać do nich ten tekst ? Quote
supergoga Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Jasne. Mała juz na allegro. http://www.allegro.pl/item871965382_malenka_muffi_3_miesieczne_psi_dzieciak_czeka.html Lilmo, wielkie dzięki! Quote
Lilmo Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Muffi ma także ode mnie taki oto zestawik: poznan.gumtree.pl kokosy.pl hodowcy.com.pl adopjepsow.org kupiepsa.pl eoferty.com.pl poznan.olx.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl interpress.net.pl oglosze.pl aukcjezwierzat.pl Oby znalazł się domek! Quote
ana666 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 jest śliczna, napewno szybko znajdzie domek ;) Quote
supergoga Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Tylko oby dobry, a nie w formie prezentu, bo mała i śliczna, który oddadza jak podrośnie. Quote
PaulinaT Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ale niunia! Dobrze że w dt a nie w śniegu i zimnie... Trzymam kciuki za maleńką! Quote
supergoga Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Właśnie widziałam małą, jest piękna. Była u naszej wetki - dostała solidnego odrobaczacza, bo robaczki są. Ma też troszke powiększone węzły chłonne. Jest zainteresowany synią domek pod Poznaniem, miała jechać jutro, ale poczekamy do wtorku i zobaczymy, czy robaczki ja opuszczą. Beata się mała zajmuje pieczołowicie, więc jestem spokojna. A to nowe foteczki Quote
Lilmo Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Jaka ona pocieszna :loveu: No to niech te robaki szybciutko opuszczają dziewczynkę. I kciuki za domek :kciuki: Quote
PaulinaT Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Szybciutko te domki dla szczeniaczków sie znajdują - super! Szkoda, ze na te starsze nie ma takiego popytu... Quote
ana666 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 najpierw nie szło napisać, teraz post zdublowany :/ Quote
supergoga Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Można ogłoszenia zdejmować. Mała zaklepana. Nie dziwne top, pocieszna jest. Przy nodze człowieka grzecznie chodzi. Kochana. Quote
PaulinaT Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Zaklepana i wzięta? czy zaklepana i czeka...? Quote
supergoga Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Zaklepana , wzięta i juz w domku. Super wieści. Quote
Recommended Posts