Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Mała Muffi[/FONT][FONT=Times New Roman] została przyprowadzona pod drzwi schroniska kilka dni przed Sylwestrem.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ta puchata, czarna kulka, która trzęsła się na widok ludzi miała trafić do klatki i tam siedzieć, zostać, być. A ma dopiero niecałe 3 miesiące.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jest bardzo grzecznym i wdzięcznym psiakiem. Jej oczka powoli zaczynają wierzyć ludziom.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Maleństwo uczy się reagować na swoje nowe imię, chodzić na spacery oraz bawić się beztrosko, jak to szczeniaki mają w zwyczaju. Szybko zrozumiała zasady czystości w domu tymczasowym. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na dworze chodzi blisko nogi, bojąc się że zaraz ktoś jej ucieknie i zostawi samą.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mała potrzebuje ciepła i miłości.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Szuka domu, który już nigdy jej nie zawiedzie, nie zostawi.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Muffi będzie małym pieskiem, gdy dorośnie. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Przebywa w domu tymczasowym w Poznaniu.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]A to sunieczka:[/FONT]

Pilnie dom dla małej potrzebny!

[FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie suczki:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Tel. 604 465 232[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Meil: [/FONT][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT]

Posted

Muffi ma także ode mnie taki oto zestawik:

poznan.gumtree.pl
kokosy.pl
hodowcy.com.pl
adopjepsow.org
kupiepsa.pl
eoferty.com.pl
poznan.olx.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
interpress.net.pl
oglosze.pl
aukcjezwierzat.pl

Oby znalazł się domek!

Posted

Właśnie widziałam małą, jest piękna. Była u naszej wetki - dostała solidnego odrobaczacza, bo robaczki są. Ma też troszke powiększone węzły chłonne.
Jest zainteresowany synią domek pod Poznaniem, miała jechać jutro, ale poczekamy do wtorku i zobaczymy, czy robaczki ja opuszczą.
Beata się mała zajmuje pieczołowicie, więc jestem spokojna.

A to nowe foteczki