Jump to content
Dogomania

Borys - poharatany pysk nie jest już sam. Ma swojego "ludzia" - Beatę

Recommended Posts

Posted

Borysku na pierwszą zapraszamy :lol:
[B]Tomcug [/B]jestem w szoku :-o
Jak Pani Prezes [B]Isadora [/B]zrobi plakat to się tu pewnie wszyscy popłaczemy ze wzruszenia i mam nadzieję że przy wspólnych wysiłkach wszystkich cioteczek Borysek szybciutko znajdzie domek :multi:
Co tam mam nadzieję...jestem tego pewna! :p

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby przyszły jakieś linki aktywujące na adres mailowy podany w ogłoszeniu to proszę aktywować. Z reguły tam, gdzie trzeba zrobić aktywację podaję swój mail, ale już czasem te strony zaczynają mi się mieszać...

Posted

Kochani

Musimy wykombinować dla Borysa nowy DT lub najlepiej DS. Asia niestety nie podejmie się dalszej opieki nad nim.
Jeśli ktoś z Was ma jakiś namiar lub propozycje jak można pomóc małemu - walcie jak w dym. Może śledzicie wątki na Dogo związane z osobami poszukującymi psów lub macie info dotyczące płatnych tymczasów.

Wiem że nie będzie łatwo - ale liczę na Wasze wsparcie. Borys może przebywać u Asi do 10-go czerwca.

Posted

[quote name='Isadora7']Pani prezes rano wykończy plakat i wrzuci, padam już dziś.[/QUOTE]

[B]Isadoro[/B]

Jeśli możesz wkleić plakat na wątek Borysa, będę bardzo wdzięczna. Trzeba chłopaka bardzo szybko reklamować i szukać domku. Ja plakaty w kolorze mogę wydrukować we wtorek i porozsyłać do wszystkich osób które będą chciały pomóc. Myślałam by umieścić je w gabinetach weterynaryjnych i na słupach ogłoszeniowych.

Posted

No mało ale może jakimś cudem się uda. W rolę wchodzi tymczas płatny do 150 pln. Liczę na to że coś się ruszy w ogłoszeniach i będą jakieś telefony. Rozmawiałm dziś z Asią, nikt nie dzwonił ale będzie informować o wszystkim na Dogo lub telefonicznie. Ogłoszenia poszły dziś, więc trzeba być dobrej myśli. Poza tym dużo dają ładne plakaty...

Posted

[quote name='NiJaSe']a ja mam dosyc dzisiejszego dnia .....
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186507-Znaleziony-m%C5%82ody-haszczak-w-okolicy-Wyszkowa-[/url]!!!!![/QUOTE]

Witaj w klubie...

Na dodatek Dogo chodzi jak żółw. Już trzy razy musiałam się na nowo logować. MASAKRA !!!

Posted

[quote name='kosu32']Witaj w klubie...

Na dodatek Dogo chodzi jak żółw. Już trzy razy musiałam się na nowo logować. MASAKRA !!![/QUOTE]

ze nie wspomne juz o Fifi :angryy:

Posted

[SIZE=3]Miniatura i link do hostingu:[/SIZE]

link: [URL]http://www.sendspace.pl/file/22b20568341382c2765064e[/URL]

[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/512/borys1aaa.jpg[/IMG]

Posted

Borysek będzie miał wizytę prawdopodobnie jutro, może w niedzielę. Może chłopak miałby domek w Warszawie, gdzie nikt nie będzie dawał mu co chwila po nosie tak, jak to robi teraz jedna z moich suczek. To okropna psia zazdrość, bo Borys nie wchodzi jej w drogę, nie zaczepia. Czasem weźmie swoją zabawkę albo stara się podać mi łapę-i wystarczy. Zabawka natychmiast staje się obiektem pożądania Sandry, a jej zwinne ciałko już ląduje na moich kolanach-po Borysie, po drugiej suczce, najkrótszą drogą

Posted

Czy ktoś może podpowiedzieć, jak załatwić przewiezienie małego(7-8kg) psa do Zamościa? Sprawa na cito, pies przebywa nadal w "super hoteliku" u AlinyS, w Zamościu czeka DT u Dogomaniaczki, jest sponsor, który finansuje wszystkie koszty przewozu. Chodzi o małego Korka. Kto może pomóc?Hotelik AlinyS to ok. Warszawy

Posted

[quote name='Isadora7'][SIZE=3]Miniatura i link do hostingu:[/SIZE]

link: [URL]http://www.sendspace.pl/file/22b20568341382c2765064e[/URL]

[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/512/borys1aaa.jpg[/IMG][/QUOTE]

[B]Isadoro kochana Ty moja Pani Prezes :) :) :)[/B]

Dziękuję serdecznie za to kolejne cudo Twojego autorstwa !!!

[B][COLOR=red]AJ LOW JU !!! :) :) :)
[/COLOR][/B]

Posted

Trzymamy kciuki.
Mam nadzieję że osoba zainteresowana Borysem będzie miała szansę poznać go w weekend osobiście, a Borys zawładnie Jej sercem.
To taki kochany psiak...

Posted

Borys jest wyjątkowo spokojny. Tak sobie myślę, że może ktoś się go pozbył, bo chciał mieć awanturnego psa, który warcząc i szczekając na obcych odstraszy potencjalnych złodziei. A tu z cichego szczeniaka wyrósł równie cichy pies, patrzący z oddaniem w oczy swojemu Panu. Cóż, Panu się to nie podobało, wolałby, żeby pies się rzucał na ogrodzenie posesji na widok przechodnia. Cóż, różne są ludzkie upodobania. Boryska najlepiej charakteryzują słowa-dobry pies. Po prostu bardzo dobry. I ogromnie bym chciała, żeby znalazł spokojny, kochający go dom, akceptujący go takim, jaki jest. Bo pies jest tego wart. Naprawdę.

Posted

Tak, byliśmy wszyscy razem dzisiaj na spacerze i psiak na zawołanie przybiegał grzecznie czasem wyraźnie do Pani. Ewentualne przenosiny Borysa na "własne włościa" mogą mieć miejsce pod koniec przyszłego tygodnia. Mamy się spotkać jeszcze w niedzielę na wspólnej wędrówce po parku. Pani miała kiedyś pieska (tzn. sunię), a w ogóle mówiąc krótko jest to osoba, której trudno nie lubić. Borys szybko zaakceptowałby kolejną zmianę, tą ostatnią na drodze do normalnej, psiej egzystencji. Trzymam kciuki. :cool1::cool1::cool1: